top of page
Image by Sincerely Media

Over The Time Hub

The Time Hub biedt content, workshops, cursussen en begeleiding om ondernemers en ondernemingen te helpen hun productiviteit te verhogen en de werkdruk te verlagen. Leer slimmer omgaan met je tijd en kennis en bereik meer, in minder tijd en met minder stress.

Waar we voor staan

Om met ons samen te werken is het belangrijk om onze visie op productiviteit te kennen. Wij zien productiviteit niet als een middel om steeds meer en meer gedaan te krijgen, in de mallemolen te blijven draaien en enkel hard te gaan om zo snel mogelijk succes te bereiken.

Wij zien productiviteit als een manier om duurzaam onze doelen te bereiken en vooruitgang te maken in wat er voor ons echt toe doet. Als een hulpmiddel om een gezonde balans te bereiken tussen ambitie en rust. Als een onnoemelijk leuk en eindeloos spel dat ons toelaat om zoveel mogelijk fun uit onze werkdagen te halen. 

De volgende statements zal je ook bij ons op kantoor terugvinden:

→ Werken hoort leuk te zijn. 

→ Productiviteit gaat niet over de geïnvesteerde tijd, maar het behaalde resultaat. 

→ Ons hoofd is een waardeloos kantoor. We moeten ons brein gebruiken om na te denken, niet om te onthouden. 

→ Structuur brengt vrijheid. 

Kan je je hierin vinden? Mooi, dan lijkt het ons heerlijk om even te connecteren. Stuur ons gerust een bericht of duik in ons (gratis) aanbod om te ontdekken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Ellen_Lore Mattens Photography-98.jpg

Over founder Ellen.

Ellen is ondernemer. Maar ook een creatieve generalist en impulsieve chaoot. Ploetermoeder en ambitieuze twijfelaar.

Na haar studies Toegepaste Economische Wetenschappen gaat ze aan de slag als trainee en recruiter. In 2019 komt ze net niet in een burn-out terecht waardoor haar blik op de wereld verandert. Het breekt haar hart om overal rondom zich drukte, stress en onbereikte ambities te zien. 

Ze besluit haar lessen over productiviteit en een gezonde balans tussen ambitie en rust in één bedrijf te combineren. En zo werd in 2020 The Time Hub geboren. 

Inmiddels telt The Time Hub meer dan 400 geholpen klanten.

Ellen werd in 2020 ook de eerste officiële Notion Ambassadeur van de Lage Landen. 

Meet the team

Personal Branding Ellen-31.jpg

Founder & CEO

1679918452779.jpeg

Notion Architect

Sabrina.jpeg

Customer Service

bottom of page