haute-stock-photography-subscription-the-agency-collection-final-27.jpg

Wij zijn The Time Hub.

DE VRAAG DIE ONS DAGELIJKS DRIJFT

Hoe kunnen we onze tijd en mentale capaciteit zo optimaal mogelijk inzetten?

Door onze jarenlange ervaring bij bedrijven hebben we gemerkt hoeveel kostbare tijd, energie en kennis er verloren gaat door inefficiënte communicatie, onduidelijke prioriteiten en chaotische systemen. Waardoor leiders zich onsuccesvol voelen en teamleden onproductief en onrustig.

 

Onze missie is heel simpel: wij helpen bedrijven menselijk kapitaal efficiënter en effectiever inzetten. Om maximale output te generen met minimale input.

Door onnodige ballast overboord te gooien, een digitaal ecosysteem te bouwen en productief met taken en informatie aan de slag te gaan, creëren we meer ruimte voor groei op niveau van het bedrijf én het individu, zorgen we voor minder ruis in de zijlijn en meer mentale rust bij jouw kenniswerkers.

Meet the Team

Personal Branding Ellen-30.jpg

Ellen Vandevyvere

FOUNDER & CEO

Duizend ideeën en duizend-en-één plannen: dat is Ellens hoofd in een notendop. Omdat haar enthousiasme haar in het verleden al eens tegen een muur liet lopen, kickt ze vandaag op productiviteitshacks en vooral een gezonde mindset rond doelen en time management.

Na jarenlang onderzoek naar manieren om meer tijd te gaan winnen, inspireert Ellen nu dagelijks ambitieuze individuen via content, cursussen & consulting.

Ze deel vol passie en enthousiasme haar expertise en is vastberaden om burn-out het land uit te helpen en de mallemolen en rush die we tegenwoordig ervaren stop te zetten. Tijd nemen om tijd te maken, dat is waar Ellen voor staat.

LIEVER ELLENS VERHAAL BELUISTEREN?

Dat kan! In onderstaande podcast aflevering vertelt ze openhartig haar verhaal.

Anneleen Vanlommel

SALES & ACCOUNT MANAGER

Met haar jarenlange ervaring in Business Development, Employee Engagement, Customer Experience & Sales Communication is Anneleen de perfecte persoon om samen met jou te analyseren welke dienst van The Time Hub jou het beste kan verder helpen. 

Ze is daarnaast een enorme enthousiasteling op vlak van productiviteit, wat betekent dat ze een match-made-in-haven is voor het team.  

Foto voor in handtekening.png
Sabrina.jpeg

Sabrina 't Hooft

BAAS OVER ONZE MAILBOX

Sabrina heeft jarenlange ervaring als persoonlijke & virtuele assistent en is de bazin over onze algemene mailbox. 

Heb je geen toegang meer tot een cursus? Op zoek naar een factuur? Stuur ons dan een mailtje naar team@thetimehub.be en Sabrina helpt je zo snel mogelijk verder. 

Elisa Vergote

1-ON-1 STRUCTUURCOACH

Elisa helpt als structuur coach ambitieuze kenniswerkers om strategisch om te gaan met hun tijd en energie door samen structuur, efficiëntie & organisatie aan te brengen.

 

Hierdoor kun je je zaak op een slimme manier laten groeien zonder de onrust in je hoofd en veel te lange werkdagen.

Klaar om je carrière een upgrade te geven? Ontdek de mogelijkheden hier.

Afbeelding1.png
jeroen reinenbergh.jpeg

Jeroen Reinenbergh

AUTOMATISATIE & PROCES OPTIMALISATIE

Jeroen ontwikkelt dagelijks innovatie oplossingen voor vaak voorkomende problemen in ons bedrijf & leven. 

Automatiseren op basis van code is zijn ding en met één blik op de processen in jouw bedrijf weet hij meteen waar optimalisatie mogelijk is. 

Heb je bepaalde automatisaties nodig? Of wil je weten waar je in je bedrijf kan optimaliseren? Contacteer ons dan via team@thetimehub.be en we bekijken samen even de mogelijkheden.