Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit Kortrijk, West-Vlaanderen, maar ik verhuisde op m'n 17e naar Antwerpen om er Sociaal-Economische Wetenschappen te gaan studeren.

Tijdens het laatste jaar van mijn studies was ik praeses van mijn studentenvereniging, schreef ik mijn thesis en pendelde ik tussen Leuven (waar mijn lief woonde), Antwerpen en Kortrijk. Mijn liefde voor productiviteit ontstond tijdens dit tumultueuze jaar, aangezien ik zoveel mogelijk in zo weinig mogelijk tijd gedaan moest zien te krijgen.

Na mijn studies ging ik aan de slag als Multicompany Trainee bij Ormit. Ik werkte voor verschillende bedrijven en kreeg meerdere bijnamen als 'Duracellen' en de 'Mitraillette' omwille van mijn capaciteit om supersnel taken en projecten af te handelen.

 

Tijdens mijn laatste werkervaring als Tech Talent Scout liep ik echter serieus tegen een muur aan. De job was zo druk, en er kwamen zoveel taken en onverwachte zaken op me af, dat ik me met mijn time management tips & tricks geen raad meer wist. Ik was de burn-out nabij...

Personal Branding Ellen-18.jpg

About Ellen & The Time Hub

BCE4F3D7-030E-4616-8673-C4506DAA7E4F.jpe

Ik ondervond toen aan de lijve hoe belangrijk het is om ook voldoende rust te nemen en dat het belangrijkste dat je kan doen als je wil productief zijn, vaak een stap terugnemen is. ​

Ik ontwikkelde tezelfdertijd een fascinatie voor de Deense werkcultuur. In Denemarken gaat iedereen met plezier werken, en kennen ze wel werkstress, maar sluit iedereen desondanks om 16u ten laatste af om naar hun gezin en huis terug te keren. De rush die we hier in België kennen is daar nergens te bekennen, terwijl hier de cijfers over burn-outs elk jaar maar blijven stijgen.

Hier komt de missie van The Time Hub uit voort. Ik wil de Denemarkse werkcultuur naar België brengen. Ik wil burn-out uit het land helpen en de mallemolen en rush stopzetten. Ik wil de negatieve connotatie rond werk doen verdwijnen en bedrijven helpen hun doelen realiseren, in plaats van achter de feiten aan te hollen.

Pretty ambitious, I know 😅  Daarom begin ik bij wat ik het beste ken: het leven van de ondernemer. 

Ik wil jou helpen om snel te gaan wanneer het kan en traag te gaan wanneer het moet. Zodat je kan ontsnappen aan de rush & eindelijk jouw doelen kan bereiken.

Are you in or out?