Meet the Team

Personal Branding Ellen-30.jpg

Ellen Vandevyvere

Founder & CEO

Duizend ideeën en duizend-en-één plannen: dat is mijn hoofd in een notendop. Omdat mijn enthousiasme haar in het verleden al eens tegen een muur liet lopen, kick ik vandaag op productiviteitshacks en vooral een gezonde mindset rond doelen en time management.

Na jarenlang onderzoek naar manieren om meer tijd te gaan winnen, inspireer ik nu dagelijks ambitieuze vrouwelijke ondernemers via content, cursussen & consulting.

Vooral creatieve chaoten met een hoofd bomvol wilde plannen hebben baat bij de no-nonsense, hands-on en intuïtieve aanpak die ik te bieden heb. Ik geloof dat er wat betreft productiviteit geen 'one-size-fits-all' oplossing is en help klanten hun eigen weg naar meer rust in hun bedrijf, leven & hoofd te vinden. 

Ik deel vol passie en enthousiasme mijn expertise en ben vastberaden om burn-out het land uit te helpen en de mallemolen en rush die we tegenwoordig ervaren stop te zetten. Tijd nemen om tijd te maken, dat is waar ik voor sta.

Liever mijn verhaal beluisteren?

Dat kan! In onderstaande podcast aflevering vertel ik openhartig over mijn eigen verhaal.

Anneleen Vanlommel

Sales & Account Manager

Met haar jarenlange ervaring in Business Development, Employee Engagement, Customer Experience & Sales Communication is Anneleen de perfecte persoon om samen met jou te analyseren welke dienst van The Time Hub jou het beste kan verder helpen. 

Ze is daarnaast een enorme enthousiasteling op vlak van productiviteit, wat betekent dat ze een match-made-in-haven is voor het team.  

Foto voor in handtekening.png
Sabrina.jpeg

Sabrina 't Hooft

Customer Experience & Admin Assistant

Sabrina heeft jarenlange ervaring als persoonlijke & virtuele assistent en is de bazin over onze algemene mailbox. 

Heb je geen toegang meer tot een cursus? Op zoek naar een factuur? Stuur ons dan een mailtje naar team@thetimehub.be en Sabrina helpt je zo snel mogelijk verder. 

 

Elisa Vergote

1-on-1 Structuurcoach

Elisa helpt als structuur coach ambitieuze ondernemers om strategisch om te gaan met hun tijd en energie door samen structuur, efficiëntie & organisatie aan te brengen.

 

Hierdoor kun je je zaak op een slimme manier laten groeien zonder de onrust in je hoofd en veel te lange werkdagen.

Klaar om van start te gaan? Vul dan hieronder het intakeformulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Afbeelding1.png
jeroen reinenbergh.jpeg

Jeroen Reinenbergh

Automatisatie & Proces Optimalisatie

Jeroen ontwikkelt dagelijks innovatie oplossingen voor vaak voorkomende problemen in ons bedrijf & leven. 

Automatiseren op basis van code is zijn ding en met één blik op de processen in jouw bedrijf weet hij meteen waar optimalisatie mogelijk is. 

Heb je bepaalde automatisaties nodig? Of wil je weten waar je in je bedrijf kan optimaliseren? Contacteer ons dan via team@thetimehub.be en we bekijken samen even de mogelijkheden.