top of page
Ellen_Lore Mattens Photography-61.jpg

Ontdek Notion

Officiële Notion Ambassadeurs

Sinds 2020 gebruiken wij Notion om ons volledige leven en bedrijf te organiseren. Het is dé tool die ons toelaat mentale rust te vinden en ons chaotisch brein te structureren.

Als officiële Notion ambassadeurs in België creëren we content en cursussen en leren we je hoe je Notion kan inzetten om de meest succesvolle en productieve versie van jezelf te worden.

Ontdek hieronder ons aanbod.

Ontdek de opties

Dit is hoe wij jou kunnen helpen productiever worden met behulp van Notion.

Ellen_Lore Mattens Photography-30.jpg

01

Gratis Intro tot Notion

Leer Notion van A tot Z kennen, ontdek hoe je productiever kan worden met behulp van deze tool en hoe je je bedrijf en leven vanop 1 plaats kan organiseren. In deze gratis introductietraining ontdek je alles over de beste tool ter wereld.

Ellen_Lore Mattens Photography-49.jpg

03

Workspaces op Maat

Geen tijd of zin om zelf je workspace in te richten? Wil je graag onze expertise om jouw Notion te optimaliseren op maat van jouw bedrijf en brein?​

Say no more, we've got you covered.

Ellen_Lore Mattens Photography-61.jpg

02

Word een Notion Ninja

Notion is dé tool waarin wij ons bedrijf en leven organiseren en die als ons digitale geheugen functioneert. In deze cursus leer je van A tot Z met Notion werken zodat je in no-time je eigen workspace kan bouwen en je productiviteit kan boosten.

Ellen_Lore Mattens Photography-71.jpg

04

The Notion Summit

We zetten voor het tweede jaar op rij onze schouders onder The Notion Summit. Samen met het 'Notion in het Nederlands' initiatief bieden we je op 12 oktober 2023 een dag inspiratie en actie over onze favoriete tool.

TRUSTED BY

LOGO-DARK_4x.webp
2560px-De_Bijenkorf_logo.svg.png
Asset-29_4x.png
Schermafbeelding 2023-05-12 om 11.25.31.png
download (1).png
unnamed.png
bottom of page