top of page
Personal Branding Ellen-254.jpg

De Weekly Wrap Up

Word lid van de groeiende community van meer dan 2.000 (🤯) lezers die elke vrijdag mijn praktische productiviteitstips, Notion hacks & verhalen over mijn zoektocht naar meer tijd ontvangen. Dit zijn niet zomaar mails. Het is een volledig digitaal magazine. Leesplezier & leertijd gegarandeerd.

Je krijgt na inschrijving ook meteen mijn top 5 productiviteitstips als cadeautje toegestuurd.

DOODEERLIJK EN ENTERTAINEND.

4.7/5. Dat is de score die lezers geven aan de wekelijkse dosis inspiratie, productiviteitstips en schoppen onder de kont die ik hen bezorg. Behalve nuttige artikels over all things time management en mijn struggles & learnings als ondernemer, krijg je ook nog eens mijn boekentips, inspirerende quotes en aesthetics er bovenop. 

Gratis en voor niets. Elke vrijdag in je mailbox.

DON'T TAKE MY WORD FOR IT...

De shortcut tips zijn geweldig en deze e-mail deed me nog maar eens stil staan bij het feit dat ik niet altijd bereikbaar wil zijn en dat ik mijn klanten hierin wil trainen.

Het is de enige nieuwsbrief die ik effectief lees en graag lees! Goed bezig, Ellen :-)

Leuk om in zo'n mooie omgeving goeie tips te lezen.

Niet alleen ben ik dol op de handige tips die mijn chaotisch brein temmen. Ik word instant zen van het design van je nieuwsbrieven.

Heel fijn om aan het einde van de week tips en inspiratie te ontvangen om het werk efficiënter te maken! Op een leuke, ongedwongen manier gebracht.

Altijd nuttig, licht confronterend :) maar altijd spot on ! Thanks!

Als ik kon, gaf ik deze nieuwsbrief 11/10. Wow, mindblowing!

Suuuuuper mooie opmaak, echt een pareltje! Heel heldere inhoud ook! Aangenamer om te lezen dan via mail!

Nuttige tips, as always! 🥰 ik onthou: niet altijd bereikbaar zijn, ik wist het al, ik pas het ook toe, maar ik zou er nog iets beter over moeten communiceren

Zalige inhoud, bondig verwoord, magisch vormgegeven

Schrijf je in voor de Weekly Wrap Up

"Zalige inhoud, bondig verwoord, magisch vormgegeven."

Word lid van de groeiende community van meer dan 2.000 (🤯) lezers die elke vrijdag mijn praktische productiviteitstips, Notion hacks & verhalen over mijn zoektocht naar meer tijd. 

Je krijgt meteen mijn top 5 productiviteitstips als cadeautje toegestuurd.

bottom of page