top of page
Ellen_Lore Mattens Photography-61.jpg

Van Visie naar Actie

Van een overvolle agenda naar effectiever werken aan je doelen in een sprint van 12 weken met dit DIY traject. Deze sprint gaat begin september live en is nu te koop in presale.

Voor kenniswerkers die consistent in de richting van hun doelen willen bewegen en meer resultaat willen bereiken, in minder tijd.

Elk jaar opnieuw stel je je doelen op. Maar life happens en come february zijn die doelen al lang vergeten. Je hebt het gevoel alsof je geen grip op je tijd hebt en de dagen, weken en maanden voorbij vliegen zonder dat je effectief werkt aan je prioriteiten en jouw visie voor je leven. Je wil zo graag elke dag je laptop met een voldaan gevoel kunnen sluiten, maar hoe hard je ook werkt, het lijkt er nooit van te komen.

 

Yup, that's me. 

Ellen_Lore Mattens Photography-98.jpg

Met 10 uur werken per week mijn hoogste omzet ooit behalen.

Dat deed ik in 2022. Ik was in november van het jaar ervoor net moeder geworden en had braaf in januari en februari mijn moederschapsrust genomen, denkende dat ik voldoende tijd zou hebben om te werken eens de mini naar de kinderopvang zou gaan. Boy, was I wrong. 

Mijn zoon besloot meteen zijn immuunsysteem te trainen en was 75% van de tijd thuis met een zware verkoudheid, kinderziekte of bacterie. Wat als resultaat had dat ik gemiddeld 10 uur per week écht kon werken

De tranen vloeiden rijkelijk, de frustraties waren alomtegenwoordig. Want hoe kon ik nu aan mijn bedrijf werken en groeien met maar zo weinig tijd ter beschikking? 

Toen ik aan het eind van het jaar de balans opmaakte, bleek dit ploeterjaar mijn productiefste ooit geweest te zijn. Omdat ik door de beperkte tijd ontzettend heldere prioriteiten moet stellen, kreeg ik meer gedaan dan ooit te voren. Hoe ik dat deed, leer ik je graag in dit traject.

Na dit traject...

Heb je jouw visie voor je leven en missie voor je bedrijf helder. Niet als vaststaande eindmeet, maar als richting die we gebruiken om met gemak beslissingen te nemen.

01

02

Kan je in een mum van tijd jouw doelen en bijhorende prioriteiten voor de komende periode opsommen. Jij weet wat je te doen staat. 

03

Heb je een planning die voor jou niet star of rigide aanvoelt, maar je toelaat om dag in dag uit je beste werk te verrichten en je bedrijf optimaal te laten draaien.

Ellen_Lore Mattens Photography-61.jpg
Image by Annie Spratt

DIT MAG JE VERWACHTEN VAN DE SPRINT

Gedurende 12 weken bieden we jou elke week rond een specifiek onderwerp informatie en opdrachten. Op minder dan een uur tijd heb je alles achter de rug en kan je alles meteen implementeren in je werkwijze. Zo behaal je met minimale tijdsinvesteringen, maximaal resultaat.​

   THE TIME HUB ACADEMIE   

Elke week vind je in onze online academie een module met informatie en opdrachten terug. Je kan deze bekijken als video, lezen of  beluisteren in podcast vorm. Je kan alles in één keer bekijken of de structuur van de sprint volgen. Je hebt bovendien toegang zolang The Time Hub blijft bestaan.

WERKBOEK MET OPDRACHTEN

Je kan gebruik maken van een online werkboek dat je kan downloaden als PDF of als Notion template kan dupliceren naar je eigen workspace. Zo volg je alle opdrachten met gemak mee. 

BONUSSEN MET HOPEN

We bieden je bij dit traject allerhande extra resources en handvaten aan die je verder ondersteunen. Inspirerende desktop achtergronden, templates, checklists, downloads...Alles om je resultaten te ondersteunen. Je krijgt ze wel enkel wanneer je de opdrachten maakt, als stok achter de deur.

ACCOUNTABILITY & COMMUNITY

Wekelijks organiseren we op vrijdag van 13u tot 14u een accountability uurtje. Tune in met ons en gebruik dit uur om aan de slag te gaan met de opdrachten uit dit traject. Je wordt bovendien toegevoegd aan een community met gelijkgestemden.

Frequently Asked Questions

  • Wat krijg je in het Crush your Chaos traject?
    Je krijgt toegang tot onze online academie met meer dan 2 uur aan videomateriaal. Deze volg je waar en wanneer je wil en op eigen tempo. Je kan de modules ook lezen of beluisteren als podcast. Daarnaast krijg je ook een e-book met oefeningen. Elke week sturen we je bovendien een mail met de concrete opdracht van die week in. Zo blijft dit traject top of mind.
Ellen_Lore Mattens Photography-68.jpg

A goal without a plan is just a wish.

+ 12 weken lang videos en opdrachten om een flexibele planning op jouw maat te maken

+ Een community met gelijkgestemden om ervaringen te delen

+ Elke week werken aan jouw mindset en productiviteit

+ Minimale tijdsinvestering, maximaal resultaat

+ Stylish templates, bonussen en tools

bottom of page