top of page
Ellen_Lore Mattens Photography-56.jpg

Van Chaos naar Structuur

Van 101 notitieboekjes en tools naar een geolied digitaal ecosysteem dat jouw productiviteit ondersteunt in 12 weken met dit traject.

Voor kenniswerkers die klaar zijn om komaf te maken met de chaos in hun digitale tools en hun productiviteit een boost willen geven.

Elke dag opnieuw heb je het gevoel alsof je te veel tijd verliest in de zoektocht naar informatie, aan het behandelen van je mailbox en organiseren van je computer. Je bent al een tijdje op zoek naar een manier om meer structuur in je werk aan te brengen, maar hebt hem nog niet gevonden. Help!

 

Yup, that's me. 

Ellen_Lore Mattens Photography-98.jpg

Van creatieve chaoot naar gestructureerde toolnerd.

Hoi, ik ben Ellen, jouw gids doorheen dit traject. 

De afgelopen jaren kreeg ik ontzettend vaak de opmerking dat ik gestructureerd te werk kan gaan en ontzettend georganiseerd ben in de informatie die ik bijhoud voor mijn business en privé. 

De waarheid is echter...dat ik een enorme chaoot ben. En dat ik deze structuur nodig heb om rust in mijn hoofd te creëren en zo productief mogelijk te werken. Een gegeven dat ik in 2019 ontdekte toen ik net niet in een burn-out terecht kwam. 

Ik begon me toen voor het eerst te verdiepen in alle mogelijkheden die digitale tools me konden bieden om mijn werk te optimaliseren en mijn hoofd niet langer als opslagplaats te gebruiken. Er ging een nieuwe wereld voor me open. 

Vandaag geloof ik dat de juiste set aan tools en bijhorende gewoontes je ontzettend kan helpen bij je tijdsbesteding en productiviteit. Niet alleen in termen van efficiëntie, maar ook qua effectiviteit. Daarom help ik je in dit traject graag een digitaal ecosysteem creëren op jouw maat. Want als ik het kan, dan kan jij het ook.

Rani, VA bij Varani

Wat een bom aan informatie, dit traject! Alleen daarvoor is het al ontzettend de moeite waard om deel te nemen, maar daar blijft het niet bij. De inhoud is zo geschreven dat je ook meteen actie kan ondernemen en je jouw chaos echt kan omtoveren in een overzichtelijk systeem dat wérkt voor jou. Je hoeft trouwens niet alles tot in de puntjes over te nemen. Je leert vooral om logische structuur te brengen in je digitale (werk)omgeving, zodat je tijd bespaart en je brainspace overhoudt voor belangrijkere taken dan je operations.

 

En you really see the magic happening wanneer je ook nog eens Ellen's begeleiding erbij krijgt! Ik geniet nog steeds van mijn systeem, maar ik blijf ook terugkeren naar de traject als ik voel dat er iets niet meer vlot loopt. Een mega aanrader, dus! 

Na dit traject...

Gebruik je je brein waarvoor het bedoeld is: om na te denken. Gedaan met je hoofd als opslagplaats te gebruiken. We creëren een extern digitaal geheugen om al jouw geniale ideeën en taken in te bewaren

01

02

Wordt je dag niet langer geleid door je mailbox. Want mails zijn uiteindelijk andermans prioriteiten. Daarnaast kan je je schermtijd drastisch reduceren en vormt je telefoon geen bron van afleiding meer.

03

Heb je tijd gewonnen & rust gecreëerd. Wat zou jij kunnen doen met 5 uur extra per week? Na dit traject verlies je niet langer uren tijd in de zoektocht naar informatie, maar sluit je je laptop met een voldaan en rustig gevoel af. Je weet immers dat alles een plaats heeft gekregen. 

Ellen_Lore Mattens Photography-61.jpg
Image by Annie Spratt

DIT MAG JE VERWACHTEN VAN DE SPRINT

Gedurende 12 weken bieden we jou elke week rond een specifiek onderwerp informatie en opdrachten. Op minder dan een uur tijd heb je alles achter de rug en kan je alles meteen implementeren in je werkwijze. Zo behaal je met minimale tijdsinvesteringen, maximaal resultaat.​

   THE TIME HUB ACADEMIE   

Elke week vind je in onze online academie een module met informatie en opdrachten terug. Je kan deze bekijken als video, lezen of  beluisteren in podcast vorm. Je kan alles in één keer bekijken of de structuur van de sprint volgen. Je hebt bovendien toegang zolang The Time Hub blijft bestaan.

WERKBOEK MET OPDRACHTEN

Je kan gebruik maken van een online werkboek dat je kan downloaden als PDF of als Notion template kan dupliceren naar je eigen workspace. Zo volg je alle opdrachten met gemak mee. 

BONUSSEN MET HOPEN

We bieden je bij dit traject allerhande extra resources en handvaten aan die je verder ondersteunen. Inspirerende desktop achtergronden, templates, checklists, downloads...Alles om je resultaten te ondersteunen. Je krijgt ze wel enkel wanneer je de opdrachten maakt, als stok achter de deur.

ACCOUNTABILITY

Wekelijks organiseren we op vrijdag van 13u tot 14u een accountability uurtje. Tune in met ons en gebruik dit uur om aan de slag te gaan met de opdrachten uit dit traject. Je wordt bovendien toegevoegd aan een community met gelijkgestemden.

Frequently Asked Questions

  • Wat krijg je in het Crush your Chaos traject?
    Je krijgt toegang tot onze online academie met meer dan 2 uur aan videomateriaal. Deze volg je waar en wanneer je wil en op eigen tempo. Je kan de modules ook lezen of beluisteren als podcast. Daarnaast krijg je ook een e-book met oefeningen. Elke week sturen we je bovendien een mail met de concrete opdracht van die week in. Zo blijft dit traject top of mind.
Ellen_Lore Mattens Photography-68.jpg

Everything not saved will be lost.

+ 12 weken lang videos en opdrachten om orde in de chaos te scheppen

+ Een community met gelijkgestemden om ervaringen te delen

+ Elke week werken aan jouw mindset en productiviteit

+ Minimale tijdsinvestering, maximaal resultaat

+ Stylish templates, bonussen en tools

bottom of page