haute-stock-photography-subscription-the-agency-collection-final-6.jpg

Time Management Training

WORD EFFICIËNTER EN EFFECTIEVER

Jouw bedrijf een boost geven met een time management training?

Wil je graag een training, workshop of inspiratiesessie rond productiviteit organiseren in jouw bedrijf? 

Het is de ambitie van The Time Hub om jouw bedrijf te helpen betere resultaten te bereiken door menselijk kapitaal te optimaliseren en de beschikbare tijd zo efficiënt mogelijk te benutten. 

Onderwerpen zoals focus, communicatiekanalen, plannen & prioritiseren, effectieve meetings houden en het organiseren van je taken & mailbox kunnen allen aan bod komen tijdens een sessie. 

We hebben een standaard dagtraining, maar zorgen met plezier ook voor een pakket op maat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

Personal Branding Ellen-11.jpg

ONZE DAGTRAINING

Tijdens onze trainingen geven we steeds aandacht aan de individuele werking van elke deelnemer. We houden voldoende ruimte voor interactie, vragen en persoonlijke situaties. Opleidingen zijn mogelijk in het Nederlands en Engels. De volgende onderwerpen komen tijdens onze standaard dagtraining (ong. 8u) aan bod:

BRAIN DUMPING

PROJECT & TASK MANAGEMENT

KNOWLEDGE MANAGEMENT

MEETINGS & COMMUNICATION

MAILBOX MANAGEMENT

FOCUS & ATTENTION

BEATING PROCRASTINATION

REVIEW & RESET ROUTINES

Kopie van Wabi Sabi Illustraties.png

WERK OP MAAT

Graag een training, workshop of inspiratiesessie op maat?

Dat kan. Wij hebben expertise over verschillende onderwerpen. Ons voornaamste doel is om bedrijven te helpen menselijk kapitaal zo optimaal mogelijk in te zetten. In welke vorm dan ook. 

Contacteer ons voor meer informatie.

SAMENGEWERKT MET:

LOGO-DARK_4x.webp
verotech-squareLogo-1639664606245.png
Exellys.png
10719.png
frame_0_delay-0.5s.jpg
5012-Amy-Logo-Final-Files-01-1024x444.png

BEREIK MEER, IN MINDER TIJD EN MET MINDER STRESS

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?  Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en je ontvangt een antwoord binnen de 48 uur op werkdagen.

Contact opnemen

Selecteer een optie

Bedankt voor de inzending! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Kopie van Wabi Sabi Illustraties.png

DE VRAAG DIE ONS DAGELIJKS DRIJFT

Hoe kunnen we onze tijd en mentale capaciteit zo optimaal mogelijk inzetten?

Door onze jarenlange ervaring bij bedrijven merken we dagelijks hoeveel kostbare tijd, energie en kennis er verloren gaat door inefficiënte communicatie, onduidelijke prioriteiten en chaotische systemen. Waardoor leiders zich onsuccesvol voelen en teamleden onproductief en onrustig.

 

Onze missie is heel simpel: wij helpen bedrijven menselijk kapitaal efficiënter en effectiever inzetten. Om maximale output te generen met minimale input.

Door onnodige ballast overboord te gooien, een digitaal ecosysteem te bouwen en productief met taken en informatie aan de slag te gaan, creëren we meer ruimte voor groei op niveau van het bedrijf én het individu, zorgen we voor minder ruis in de zijlijn en meer mentale rust bij jouw kenniswerkers.

Wat Klanten Zeggen

Ellen haar filosofie is een welgekomen afwisseling van alle 'meer meer meer' productiviteitsgoeroe's. Hoe zalig is het om te horen dat het oké is om de uren die je wint, door efficiënter te werken, gewoon in jezelf, je vrienden/gezin of je passieprojecten mag investeren?

Heleen

Ik ben eindelijk tot op een punt gekomen waar ik rust gevonden heb en alles een plaats kan geven. We zijn bovendien ontzettend gegroeid door jouw tips & tricks. Onze eerste shop is een feit en de balans van 2 jobs, 2 kids, een man en huishouden is eindelijk in evenwicht.

Delphine

Ik kan het kort houden: je bent de Marie Kondo van mijn hoofd & bedrijf. Het is zo leuk en geeft zo'n fijn gevoel om overal eens structuur in te krijgen. Mijn systemen zijn nu helemaal on fleek en ik kan oprecht zeggen dat je mijn leven veranderd hebt.

Silke