top of page
haute-stock-photography-subscription-the-agency-collection-final-6.jpg

TIME MANAGEMENT TRAINING

WORD EFFICIËNTER EN EFFECTIEVER

Jouw bedrijf een boost geven met een time management training?

Wil je graag een training, workshop of inspiratiesessie rond productiviteit organiseren in jouw bedrijf? 

Onderwerpen zoals focus, communicatiekanalen, plannen & prioritiseren, effectieve meetings houden en het organiseren van je taken & mailbox kunnen allen aan bod komen tijdens een sessie. 

We hebben een standaard dagtraining, maar zorgen met plezier ook voor een pakket op maat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

Personal Branding Ellen-11.jpg

ONZE DAGTRAINING

Tijdens onze trainingen geven we steeds aandacht aan de individuele werking van elke deelnemer. We houden voldoende ruimte voor interactie, vragen en persoonlijke situaties. Opleidingen zijn mogelijk in het Nederlands en Engels. De volgende onderwerpen komen tijdens onze standaard dagtraining (ong. 8u) aan bod:

BRAIN DUMPING

PROJECT & TASK MANAGEMENT

KNOWLEDGE MANAGEMENT

MEETINGS & COMMUNICATION

MAILBOX MANAGEMENT

FOCUS &
ATTENTION

BEATING PROCRASTINATION

REVIEW & RESET ROUTINES

WERK OP MAAT

Graag een training, workshop of inspiratiesessie op maat?

Dat kan. Wij hebben expertise over verschillende onderwerpen. Ons voornaamste doel is om bedrijven te helpen menselijk kapitaal zo optimaal mogelijk in te zetten. In welke vorm dan ook. 

Contacteer ons voor meer informatie.

SAMENGEWERKT MET:

LOGO-DARK_4x.webp
verotech-squareLogo-1639664606245.png
Exellys.png
10719.png
frame_0_delay-0.5s.jpg
5012-Amy-Logo-Final-Files-01-1024x444.png

BOEK JOUW TRAINING

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?  Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en je ontvangt een antwoord binnen de 48 uur op werkdagen.

Contact opnemen

Selecteer een optie

Bedankt voor de inzending! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Wat Klanten Zeggen

Ellen haar filosofie is een welgekomen afwisseling van alle 'meer meer meer' productiviteitsgoeroe's. Hoe zalig is het om te horen dat het oké is om de uren die je wint, door efficiënter te werken, gewoon in jezelf, je vrienden/gezin of je passieprojecten mag investeren?

Heleen

Ik ben eindelijk tot op een punt gekomen waar ik rust gevonden heb en alles een plaats kan geven. We zijn bovendien ontzettend gegroeid door jouw tips & tricks. Onze eerste shop is een feit en de balans van 2 jobs, 2 kids, een man en huishouden is eindelijk in evenwicht.

Delphine

Ik kan het kort houden: je bent de Marie Kondo van mijn hoofd & bedrijf. Het is zo leuk en geeft zo'n fijn gevoel om overal eens structuur in te krijgen. Mijn systemen zijn nu helemaal on fleek en ik kan oprecht zeggen dat je mijn leven veranderd hebt.

Silke

bottom of page