haute-stock-photography-subscription-the-agency-collection-final-18.jpg

The Time Academy

LEER HOE JE JOUW TIJD OPTIMALER KAN INZETTEN. OP JOUW TEMPO.

haute-stock-photography-subscription-the-agency-collection-final-41.jpg

The Time Academy is dé plaats om op eigen tempo jouw productiviteit te boosten, je mentale en digitale opslagplaatsen op te ruimen en meer tijd vrij te maken voor wat er écht toe doet.

ONTDEK ONS AANBOD

Kopie van Wabi Sabi Illustraties.png

START VANDAAG MET LEREN

Nu te volgen

MacBook Air beside the vase in a minimalistic setting_Kopie van free your mind.png
Kopie van Wabi Sabi Illustraties.png

ELIMINEER DIGITALE CHAOS

Crush your Chaos

Bouw een digitaal ecosysteem voor al jouw taken, notities, documenten en activiteiten en boek consistente vooruitgang in je leven en werk. In deze cursus helpen we je de juiste digitale gewoontes, technieken en hulpmiddelen ontwikkelen om meer te bereiken in minder tijd en met meer mentale rust. 

Notion Ninja Mockup Extra.png
Kopie van Wabi Sabi Illustraties.png

ONE TOOL TO RULE THEM ALL

Notion Ninja

Notion is dé tool waarin wij al onze projecten, processen, kennis en informatie organiseren en die als het digitale geheugen van het bedrijf functioneert. In deze cursus leren we je van A tot Z met Notion werken zodat je in no-time je eigen workspace kan bouwen en je productiviteit kan boosten.

Wat Klanten Zeggen

Ellen haar filosofie is een welgekomen afwisseling van alle 'meer meer meer' productiviteitsgoeroe's. Hoe zalig is het om te horen dat het oké is om de uren die je wint, door efficiënter te werken, gewoon in jezelf, je vrienden/gezin of je passieprojecten mag investeren?

Heleen

Ik ben eindelijk tot op een punt gekomen waar ik rust gevonden heb en alles een plaats kan geven. We zijn bovendien ontzettend gegroeid door jouw tips & tricks. Onze eerste shop is een feit en de balans van 2 jobs, 2 kids, een man en huishouden is eindelijk in evenwicht.

Delphine

Ik kan het kort houden: je bent de Marie Kondo van mijn hoofd & bedrijf. Het is zo leuk en geeft zo'n fijn gevoel om overal eens structuur in te krijgen. Mijn systemen zijn nu helemaal on fleek en ik kan oprecht zeggen dat je mijn leven veranderd hebt.

Silke