top of page
Ellen_Lore Mattens Photography-31.jpg

The Productivity Playlist

Van overweldigd, onrustig en onproductief naar een leven en werk dat op wieltjes loopt met maximaal resultaat en rust in je hoofd. 

Voor ondernemers die klaar zijn om hun productieve potentieel te bereiken en een jaar lang elke week aan hun tijdsbesteding te werken. Om vervolgens levenslang de vruchten te plukken.

Dit is hét meest complete traject over persoonlijke productiviteit voor ondernemers die klaar zijn om meer te bereiken met hun geïnvesteerde tijd, zonder de werkdruk mee te laten groeien. ​

Ontdek de opties

Ellen_Lore Mattens Photography-98.jpg

Net niet in een burn-out terecht komen.

Dat overkwam me in 2019. Ik werkte al een paar jaar als recruiter en had ook al sinds het begin van mijn carrière als werknemer een passie voor all-things-productivity. 

Naast mijn drukke job speelde ik met verschillende ideeën om te beginnen als ondernemer, ik reisde elk weekend het hele land door om familie en vrienden te zien en draaide zotte uren op mijn job. 

Tijd écht voor mezelf nemen, dat kwam er niet van. Ik zag hier echter geen graten in en liep gezellig mee in de mallemolen van het drukke leven van een 27-jarige. 

Tot vriendinnen op weekend vroegen hoe het met me ging en ik in tranen uitbarstte. Ik was op, doodop en kon niet meer. 

Ik moest en zou anders gaan leven en werken. Er moest een manier zijn om meer rust te hebben en toch mijn ambities waar te maken. En die ik heb ik gevonden. Ik leerde mijn definitie van productiviteit herschrijven. En help jou met dit traject graag hetzelfde doen.

Mijn naam is Ellen en ik ben een gepassioneerde ondernemer, ploetermoeder en productivity geek. En je gids in dit traject.

Evie Tanghe

Wat ik met dit traject leerde is dat tijd mijn meest waardevolle goed is. Ik leerde hem nu pas op waarde schatten en ben er minder gul mee dan voordien. Met als resultaat dat ik sneller richting mijn doelen beweeg dan voorheen. Ik kreeg inzichten die mijn hele leven van toepassing zullen blijven. 

Muriël Booms

Als beginnende ondernemer voel ik me sinds het traject in controle: ik weet waar ik naartoe wil en wat ik moet aanpakken om daar te geraken. Je krijgt bovendien alle tools in handen om je eigen werkwijze te bepalen, in plaats van dat je een standaard manier moeten volgen om te plannen. 

Pieternel Van Steenbrugge

Dit traject opende een nieuwe wereld voor me. De inhoud en communicatie is enorm toegankelijk en overzichtelijk. Ik zet alle tips nog elke dag in de praktijk om om mijn workflow te optimaliseren. Ontzettend dankbaar voor alle inzichten!

"Waar de combinatie man, 2 kindjes en 2 jobs eerst onmogelijk leek, is alles nu in evenwicht."

Waar de combinatie man, 2 kindjes en 2 jobs eerst onmogelijk leek, is alles nu in evenwicht.

In no time heb ik een soort van planning opgemaakt die me haalbaar lijkt. En we bereikten ontzettend veel dankzij jouw hulp. Onze eerste winkel is een feit.

 

Duizendmaal dank. Je hebt mijn puzzelstukjes in elkaar laten vallen, maar vooral dank je vanuit de kindermondjes hier! Eindelijk durft mama tijd te nemen voor die kleine schatjes, zonder zich schuldig te voelen. 

De resultaten die we ambiëren...

Meer resultaat

Doordat je met focus werkt en helder weet waar je naartoe wil, verspil je niet langer kostbare tijd, maar beweeg je sneller dan ooit in de richting van je doelen. We gaan voor actie & resultaat.

Meer tijd

Aan het eind van dit traject wordt er minder tijd opgeslorpt door dagdagelijkse taken maar heb je eindelijk tijd om aan je prioriteiten te werken, tijd voor je gezin, tijd voor jezelf...Time to do whatever the f you want.

Meer rust

Je kan 's avonds gaan slapen zonder gedachten aan het werk die nog door je hoofd malen. Ontspannen is eindelijk echt ontspannen geworden, zonder schuldgevoelens over die takenlijst die nog niet af is.

Image by Patrick Langwallner

Kies het programma dat voor jou werkt...

Do It Yourself

36 MODULES MET THEORIE EN OPDRACHTEN

STYLES TEMPLATES EN CHECKLISTS


ACCOUNTABILITY DOOR REMINDERS  VIA MAIL

TOEGANG ZOLANG THE TIME HUB BESTAAT


MINIMALE EFFORT, MAXIMAAL RESULTAAT

499,-

* exclusief btw.

* afbetalingsplan beschikbaar

Do It Together

 3 x 2,5U LIVE IN-DEPTH STRATEGIE SESSIE


9M 1:1 SUPPORT VAN ONZE EXPERTEN

3 x 45' CHECK-IN CALLS

TOEGANG TOT:

    - DIY TRAJECT

    - WEKELIJKSE & MAANDELIJKSE                           COWORKING CALL

    - WEKELIJKSE OFFICE HOURS
    - 2 LIVE DAGEN

    - TOEGANG TOT SLACK COMMUNITY

 
 

4.999,-

* exclusief btw.

* afbetalingsplan beschikbaar

Bonussen bij dit Traject

We vinden het cruciaal dat je alles uit dit traject haalt. Daarom voegen we graag nog een hoop fijne bonussen toe. 

  • Mini-cursus 'Finding Focus' ter waarde van €49

  • Mini-cursus 'Beating Procrastination' ter waarde van €49

  • Masterclass 'Rest without Stress' ter waarde van €49

  • Masterclass 'Hack your Habits' ter waarde van €49

  • Notion templates ter waarde van €149

Frequently Asked Questions

  • Wat krijg je in het Crush your Chaos traject?
    Je krijgt toegang tot onze online academie met meer dan 2 uur aan videomateriaal. Deze volg je waar en wanneer je wil en op eigen tempo. Je kan de modules ook lezen of beluisteren als podcast. Daarnaast krijg je ook een e-book met oefeningen. Elke week sturen we je bovendien een mail met de concrete opdracht van die week in. Zo blijft dit traject top of mind.
Ellen_Lore Mattens Photography-68.jpg

Tijd vliegt, maar jij bent de piloot.

+ 36 weken lang videos en opdrachten om jouw productieve potentieel te bereiken

+ Elke week werken aan jouw mindset, planning, tools en productiviteit

+ Minimale tijdsinvestering, maximaal resultaat

+ Stylish templates, bonussen en tools

bottom of page