haute-stock-photography-wedding-collecti

tackle your tools

Ontwikkel je eigen digitaal productiviteitssysteem

€247 exc. btw

Ook wel eens gedacht: vanaf morgen ben ik écht georganiseerd en productief? 

Dan heb ik een nette desktop en computer, krijg ik mijn inbox op nul, heb ik een gestructureerd opslagsysteem en weet ik duidelijk wat me die dag te doen staat.

Maar dan open je je laptop en check je je mails, waar er wel 20 documenten en taken in staan waar iets mee moet gebeuren. Je weet niet wat je met al die informatie moet aanvangen, dus sla je de documenten snel op je bureaublad op en laat je de mailtjes waar je nog op moet antwoorden staan. Ondertussen beantwoord je nog een aantal dringende Whatsappjes die je ziet binnenkomen en schrijf je snel op een post-it een aantal notities uit die berichtjes op. Oh shit, en je moest al 5 minuten geleden in een Zoom-call zitten!

Herkenbaar?

Je hebt ongeveer 1.000 notitieboekjes en 20 post-its met informatie in huis naast je 3 verschillende digitale notitiemanagers, waardoor het je totaal aan overzicht ontbreekt.​

Je hebt een factuur nodig voor je boekhouding en je weet dat je ze ergens hebt opgeslagen, maar kan je 'for the love of god' niet herinneren waar. ​

Je weet dat je gigantisch veel werk te doen hebt, maar je weet eigenlijk niet wat dit werk concreet is of wat je hiervoor vandaag moet doen. Dus doe je maar niets. 

Je durft 's ochtends je mailbox niet opendoen uit schrik dat 'ie ontploft is.

Je voelt je overweldigd door alle informatie, taken en notities die dagelijks op je afkomen.

Let's Change That!

tackle your tools

In deze cursus leer je hoe je je eigen digitaal productiviteitssysteem opbouwt. ​

Ideale voor de creatieve, chaotische onderneemster die door het bos de bomen niet meer ziet.

Je leert een extern geheugen en digitale assistent opbouwen die jou ondersteunen in je ondernemersverhaal. 

€247 exc. BTW

Herkenbaar_ (2).png
Schermafbeelding_2021-01-17_om_11.28.08.
D9A57DBE-1510-40E8-A985-E86E797423CF.png
AC88A9D7-A5D3-4A33-97CA-4E907F784A9B.png

Aan het eind van de cursus heb je dit bereikt...

01

Je hebt een digitaal extern geheugen

Je hebt je eigen combinatie van een takenmanager, notitiemanager, filemanager, agenda en set aan applicaties die voor jou werken en fungeren als een tweede brein.

02

Je hebt rust en helderheid

Elke taak, elk document, elke notitie en elk stukje informatie heeft zijn plaats en je weet in seconden waar je iets moet plaatsen. Dit geeft je rust en helderheid.

03

Je werkt met focus

De nodige afleidingen zijn uitgeschakeld en je kan je elke dag focussen op je eigen prioriteiten en uitdagingen, terwijl je duidelijk weet wat er nog op je ligt te wachten en wanneer je dit kan aanpakken.

De Modules

1

Methodologieën om informatie op te slaan & structureren

In deze module leer je verschillende manieren om met je beschikbare informatie om te gaan en leer je een aantal handvaten die je helpen om een gelijkaardige structuur aan te brengen over al je systemen heen.

2

Je Takenmanager

Welke takenmanager is juist voor jou? In deze module vergelijk ik een aantal tools en geef ik je een heel aantal handvaten mee van een productieve takenmanager. Ik deel mijn tips en tricks en zorg ervoor dat je een helder overzicht hebt van wat er allemaal op je ligt te wachten.

3

Je Notitiemanager

Wat zijn de regels van notitiemanagent? Hoe breng ik hier structuur in aan en hoe sla ik zaken snel op? Een goed notitiesysteem zorgt ervoor dat je heel snel alles terugvindt wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt.

4

Je Documentenmanager

In deze module zullen we het hebben over de verschillende manieren waarop je je documenten kan gaan organiseren. We bespreken vooral de stroom aan digitale documenten die je ontvangt die het zo belangrijk maakt om een nette, logische structuur te gaan creëeren op je computer en in de cloud.

5

Je Mailbox

In deze module behandelen we de hydra of all tools, namelijk e-mails. Hoe kan je met de overvloed aan mails omgaan en welke regels kan je in acht nemen om de angst voor je inbox te doen afnemen. Daarnaast deel ik nog enkele andere hacks en best practices om met de huidige stroom aan berichten om te gaan. 

6

In deze module bespreek ik een aantal tips over hoe je het meeste uit je digitale kalender kan halen.

Je Digitale Kalender

Alright, alle systemen en flows zijn er. Hoe kan je nu voorkomen dat alles binnen de kortste keren een boeltje wordt en dat je met een minimale moeite alles op orde kan houden? Dat deel ik in deze laatste module.

Review & reset

7

Inbegrepen in de cursus

Personal Branding Ellen-101.jpg
3.png

Video Modules

Deze cursus wordt gegeven via Notion: dus je logt in en krijgt videomodules te zien. De toegang geldt voor de volledige 6 weken van de cursus.

5.png

Tools Overzicht

Elke 'technische' module bevat een overzicht van mogelijke tools die je kan gebruiken met duidelijke pro's en con's.

4.png

Slides & Naslagwerk

Je hoeft niet per se zelf aantekeningen te maken, de belangrijkste informatie vind je terug in de slides.

6.png

2 x jaar Q&A

2 keer per jaar organiseer ik een Q&A voor de cursus waarin je me vragen kan stellen.

€247 exc. BTW

Waarom de cursus uniek is...

Systemen die je productiviteit ondersteunen

De meeste cursussen rond time management en productiviteit vermelden hoe je je tijd efficiënter kan besteden door het bijhouden van lijstjes, het optimaal beheren van je taken, en het plannen volgens je energie. Erg weinig cursussen vermelden echter hoe je dit in de praktijk kan omzetten en je systemen je hierbij kan laten ondersteunen. En laat dat nu net zijn waar ik met deze cursus op wil focussen.

Beperkte tijdsinvestering, maximaal resultaat

Het volledig doorlopen van de cursus neemt maximaal 10 uur van je tijd in beslag. Ga je meteen met alle tips aan de slag, dan doe je er iets langer over. Hoe dan ook heb je niet veel tijd nodig om volle bak met deze cursus aan de slag te gaan en haal je er toch het maximale resultaat uit!

Veel waarde, lage prijs

Met mijn cursussen wil ik zoveel mogelijk mensen helpen. Daarom hou ik bewust de prijs laag. Als ik deze informatie met jou in persoon zou delen, dan investeer je minstens €1.500 aan privé-coaching. 

Is de cursus voor jou?

Deze cursus is perfect voor de eeuwige creatieve chaoot die een aantal handvaten aangereikt wil krijgen die hem of haar kunnen helpen om structuur te gaan creëeren met de juiste set aan tools.

Deze cursus is voor jou als het je ontbreekt aan overzicht en je orde wil gaan creëeren in de chaos van informatie, taken en documenten die op dagdagelijkse basis op je afkomt.

In de cursus worden veel voorbeelden gegeven die betrekking hebben op ondernemers, maar de algemene richtlijnen kunnen door eender wie gebruikt worden.

Deze cursus is niet voor jou als je al een systeem hebt dat perfect voor jou werkt. Tenzij je natuurlijk gewoon nieuwsgierig bent naar hoe een ander het doet.

Deze cursus is niet voor jou als je graag alles op papier bij houdt. Dan raad ik je aan om eerder een workshop rond bullet journalling te volgen. Onze focus ligt hier echt op de digitale systemen.

€247 exc. BTW

Wat Deelnemers Zeggen...

 De cursus gaf me de tools om de composthopen die mijn mailbox en documentenmanager zijn eindelijk eens goed aan te pakken. Ellen legt eerst uit wat een goede structuur is om bijvoorbeeld taken of events bij te houden en daarna pas komen de oefeningen. Ik vond het ook ongelofelijk hoe ze nog eens de meest voorkomende tools heeft toegelicht. Heel helder.

Trees Accou

F.A.Q.