top of page

Hoe Laurence Uvin 3 bedrijven runt vanuit balans, planning én flow


Een tijdje geleden zat ik samen met Laurence Uvin om een podcastaflevering op te nemen. Het werd een gesprek dat perfect past binnen het thema van deze maand: je ambities met rust combineren 🔥


Laurence is voor mij namelijk het toonbeeld van iemand die ambitie heeft en niet één, maar ondertussen 3 booming businesses aan het uitbouwen is, zonder haar mentale rust, sporten of vrije tijd op te geven.


Het is een ontzettend waardevolle aflevering geworden en hier geven we alvast 3 van Laurence’s tips mee om van rush naar rust te gaan.

Plan ook werkmeetings in je agenda


Als je op voorhand blokken definieert waarin je aan je business en prioriteiten gaat werken en deze effectief in je agenda plaatst, dan ben je veel minder flexibel met je agenda. Als we deze blokken niet hebben, dan laten we onze agenda volplannen door een ander en voor we het weten is er geen ruimte meer over voor onze eigen doelen.


Vervang schuldgevoel door dankbaarheid


‘Schuldgevoel zit op een lage vibratie’, dixit Laurence. Het is een gevoel en een vibratie die we niet willen in ons leven. Leer in plaats van je schuldig te voelen omdat je tijd voor jezelf neemt, dankbaar zijn omdat je dat doet en kan doen als ondernemer. Fill your own cup first, zoals ze zeggen.


Probeer werk niet als werk te laten aanvoelen


Het ultieme doel is om ervoor te zorgen dat je enkel nog taken doet die in je zone of genius zitten. Door zoveel mogelijk in flow te werken verhoog je je kansen op succes en werk je alle dag met volle energie. En die zaken laten je meer dan wat anders ook bouwen aan een booming business.Meer tips en inzichten van deze badass onderneemster? Luister dan nu aflevering 39 van de podcast via Spotify of Apple podcasts. Let us know what you think!

bottom of page