top of page
Ellen_Lore Mattens Photography-31.jpg

Plan je Prioriteiten

Van een overvolle agenda naar effectiever werken aan je doelen met deze workshop.

Onze dagen zijn gevuld met meetings, het beantwoorden van mails en berichten en het werken aan die eindeloze takenlijst. Maar welke van deze taken brengt ons dichter bij waar we moeten zijn en maakt deel uit van onze core business? 

In deze workshop zoomen we graag met jou in op jouw doelen en hoe je deze in de dagdagelijkse realiteit kan inplannen, rekening houdende met prioriteiten en de beschikbare energie. 

TRUSTED BY

Synta-logo-klein.png
verotech-squareLogo-1639664606245.png
Exellys.png
10719.png
VOKA_MECHKEMP_LOGO_RGB.png
download.png

Format

De workshop duurt gemiddeld 2 uur. Tijdens de workshop wisselen we theorie af met opdrachten en gesprekken. Zo houden we de interactie en energie hoog.

Inhoud

Tijdens de workshop worden de volgende onderwerpen behandeld:

↦ Hoe prioriteiten worden bepaald

↦ Hoe je deze prioriteiten effectief in je agenda plant

↦ Hoe je omgaat met een wisselende planning en urgenties

Investering

Workshops starten aan €500 exc. BTW voor een groep van maximaal 15 deelnemers. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en we bespreken de mogelijkheden.

Ons Proces

Kennismaking

Voorbereiding

Workshop

We starten steeds met een kennismakingsgesprek om te analyseren of er een match is en een duidelijk beeld te krijgen van jullie noden. Op basis hiervan creëren we een offerte op maat.

Gaan we samenwerken? Fantastisch. Elke deelnemer ontvangt 2 weken voor de workshop een vragenlijst ter voorbereiding. Op basis hiervan finetunen we de inhoud van de workshop, die we aftoetsen voor de start.

Groen licht op het programma? Dan rest ons enkel nog de laatste praktische zaken te regelen. Op de dag van de workshop zal de trainer ruim aanwezig zijn. Na de workshop blijven we nog 14 dagen voor de deelnemers beschikbaar via mail.

Neem Contact Op

We ontdekken graag jouw noden via onderstaand formulier. Je kan optioneel ook meteen een kennismakingsgesprek boeken in hetzelfde formulier. Hoe dan ook nemen we binnen de 48 uur op werkdagen contact met je op.

bottom of page