top of page
Ellen_Lore Mattens Photography-61.jpg

Voor de Ondernemer

The Productivity Roadmap

Klaar om jouw productieve potentieel te bereiken? Wij geloven dat échte productiviteit uit drie stappen bestaat. We verwerkten ze dan ook in ons aanbod. Dit is ook de volgorde waarin we aanraden om aan jouw tijd, rust en resultaat te gaan werken. Maar you do you natuurlijk.

Van Rush naar Rust

De minst sexy én meest vergeten stap in productiviteitsland? Zorgen voor rust in ons hoofd en ruimte in onze agenda. Dit is voor ons stap één in eender welk proces.

Van Visie naar Actie

Na de ruimte in ons hoofd en agenda kunnen we deze opvulling met de juiste prioriteiten. We helpen je om van visie naar actie te gaan en consistent te werken aan wat er voor jou toe doet.

Van Chaos naar Structuur

Na effectiviteit volgt efficiëntie. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we nog meer tijd vrijmaken door systemen slimmer in te richten en processen te optimaliseren. Je leert het hier.

Hands-On Masterclasses

Wil je graag kennismaken met onze manier van werken? Ontdek dan snel onze masterclasses die je op maximaal 1,5 uur kan volgen via onderstaande link.

Onze Sprints

DEZE TRAJECTEN HELPEN JE IN 12 WEKEN PRODUCTIEVER WERKEN

Ellen_Lore Mattens Photography-30.jpg

01

Van Rush naar Rust

Leer hoe je jouw ambities met voldoende rust kan combineren en tijd en ruimte kan vrijmaken in je hoofd en agenda.

Ellen_Lore Mattens Photography-61.jpg

02

Van Visie naar Actie

Ontdek hoe je consistent in de richting van je doelen kan bewegen en je agenda optimaliseert voor productiviteit.

Ellen_Lore Mattens Photography-31.jpg

03

Van Chaos naar Structuur

Breng orde aan in de chaos door alle informatie in jouw digitale systemen te structureren en de juiste set aan tools te gebruiken. 

_G6A2903+kopie.jpeg

Pieternel, Interieurarchitect

De cursus die ik volgde bij The Time Hub opende een nieuwe wereld voor mij. De inhoud en communicatie is toegankelijk en overzichtelijk. Ik zet de tips nog elke dag om in de praktijk om mijn workflow te optimaliseren. 

_BIZ6542.webp

Studio Idem Dito

Mijn zus en ik zijn beiden twee (uitstellers) perfectionisten en leerden door 'Van Chaos naar Structuur' zaken loslaten maar ook net aanpakken en verbeteren. Bedankt The Time Hub voor de cursus, feedback & support!

dcdd01aa-4901-4d3c-96e2-bd5b8954fd57.jpeg

Diëtiste Silke Desaever

Jullie zijn de Marie Kondo's van mijn bedrijf & hoofd. Mijn systemen zijn na het volgen van jullie cursus helemaal on fleek.

Ellen_Lore Mattens Photography-93.jpg

The Productivity Test

Geen idee bij welke challenge je best als eerste start? Doe dan onze productiviteitstest en ontdek welke zone van jouw productiviteit je best als eerste aanpakt. We bieden je meteen gratis  tips & tricks om vandaag al aan de slag te gaan.

Op zoek naar individuele begeleiding?

Dat kan. We nemen elk jaar beperkt enkele klanten aan voor 1:1 begeleiding. Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de knop hieronder en we kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

bottom of page