haute-stock-photography-subscription-the-agency-collection-final-41.jpg

Notion Architectuur

LAAT ONS JOUW WORKSPACE BOUWEN

Jouw workspace op maat.

Sta je te springen om je volledige leven vanuit 1 tool te runnen maar heb je geen tijd/zin/inspiratie om dit zelf in elkaar te boksen?

Ons team hielp al meer dan 20 klanten verder met hun workspaces op maat. We nemen dus met plezier de taak op ons om je workspace naar jouw zin in te richten.

Er zijn verschillende pakketten mogelijk. Tijdens een eerste call bekijken we altijd samen wat jouw noden zijn en welk pakket het beste bij je kan passen, maar hieronder kan je alvast de mogelijkheden terugvinden.

Personal Branding Ellen-144.jpg

Onze werkwijze

Elk pakket hieronder volgt dezelfde werkwijze.

In een eerste call tekenen we de outline van jouw professionele workspace uit. Hierna gaan we aan de slag en bouwen we de basis van jouw workspace op maat, met de nodige verbindingen en logische links.

Hierna organiseren we een walkthrough call waarbij we jou de workspace tonen en uitleggen. Je kan vragen stellen en aanpassingen aanvragen, we helpen je met plezier verder!

Vervolgens heb je een maand de tijd om met je workspace aan de slag te gaan. Tijdens deze periode kan je ons steeds contacteren om veranderingen door te voeren of om je verder te helpen bij vragen.

Na deze testmaand overhandigen we de sleutels van het slot en kan je verder productief wezen met jouw Notion workspace op maat!

Basis Workspace

Bij dit pakket werken we met standaard Notion icoontjes en covers en verwerken eigen templates in jouw workspace. 

We zorgen voor een instapklare workspace die werkt volgens jouw processen en logica.

€850 exc. BTW 

(of 2 x 450 exc. BTW)

Pro Workspace

Expert Workspace

We creëren templates op maat die in je databases terecht komen én die je kan hergebruiken

Daarnaast is je workspace ook nog eens volledig naar jouw smaak ingericht. In je branding kleuren of gewoon wat je mooi vindt, you choose.

BONUS: Toegang tot de Notion Ninja cursus is inbegrepen bij dit pakket.

Alles uit het Pro pakket en meer.

Dit pakket is ideaal voor de ondernemer die projecten met veel verschillende stappen beheert, die connecties tussen de hele workspace nodig heeft, die dashboards op maat wil laten maken…

BONUS: Toegang tot de Notion Ninja cursus is inbegrepen bij dit pakket.

€1.300 exc. BTW 

(of 2 x 675 exc. BTW)

€1.700 exc. BTW 

(of 2 x 875 exc. BTW)

Wat Klanten Zeggen...

Ik heb door Ellen en haar team mijn Notion portaal volledig op maat laten bouwen en het is zowaar de beste investering die ik gedaan heb. Alle stappen kloppen en er zijn templates voorzien waardoor ik gemakkelijk een nieuwe workflow voor een klant kan opstarten. Het is zo uitgebreid dat ik een volledig CRM systeem van mijn bedrijf heb en alle communicatie ook met mijn klanten hier kan doen. Dank jullie wel voor het prachtig afgeleverde werk!

An-Sofie De Staercke

AS Branding