top of page
Ellen_Lore Mattens Photography-61.jpg

Workspaces op Maat

Wij bouwen jouw Notion Workspaces zodat je tijd, geld en expertise wint.

Voor ondernemeringen die op zoek zijn naar een daily driver voor de productiviteit van hun business

Ben je op zoek naar meer structuur in je bedrijf? Een handige manier om alle taken, projecten, klanten, content en nog veel meer in 1 tool te beheren? Zie je het potentieel van Notion in maar heb je geen tijd/zin/inspiratie om je eigen databases en dashboards te bouwen? We’ve got you covered.

Een workspace op maat is perfect als je alles wil overlaten aan een expert. Zodat jij aan het eind van de rit je zoveel mogelijk kan bezighouden met jouw zone of genius.

1669114058013.jpeg

An-Sofie de Staercke, eigenares AS Buro

Ik heb door Ellen en haar team mijn Notion portaal volledig op maat laten bouwen en het is zowaar de beste investering die ik gedaan heb. Alle stappen kloppen en er zijn templates voorzien waardoor ik gemakkelijk een nieuwe workflow voor een klant kan opstarten.

 

Het is zo uitgebreid dat ik een volledig CRM systeem van mijn bedrijf heb en alle communicatie ook met mijn klanten hier kan doen. Dank jullie wel voor het prachtig afgeleverde werk!

Met een workspace op maat...

Verlies je geen tijd meer in de zoektocht naar informatie, maar heb je 1 centraal digitaal geheugen voor al jouw taken, notities en bangelijke ideeën

01

02

Heb je een tool op maat die je kan gebruiken als daily driver van jouw business

03

Zijn jouw processen en procedures gestroomlijnd en deel je met gemak informatie met je team & klanten

Ellen_Lore Mattens Photography-61.jpg

Romina

Schermafbeelding 2022-12-13 om 12.59.22.png
1679918452779.jpeg

Wie is Astrid, jouw Notion Architect?

In dit traject werken we bij The Time Hub samen met Astrid van de Nieuwenhof. Zij is jouw contactpersoon gedurende het hele traject, vanaf de kennismaking tot oplevering. ​

Astrid is de allereerste Nederlandstalige Notion Certified Consultant  (om je een idee te geven, er zijn er maar 50 wereldwijd).

Ze heeft ruim 4 jaar ervaring met Notion en kent alle ins-en-outs van de tool. 

Ze implementeert de structuur en tips van The Time Hub, maar maakt vooral een workspace op die volledig bij jou past en voor jou werkt.

Ons Proces

Kennismaking

Intake & Bouwen

Testen & Itereren

We starten steeds met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ontdekken of we een match zijn. Op basis hiervan maken we een offerte op maat. We werken bij elke offerte met verschillende sprints om de gevraagde functionaliteiten te implementeren.

Gaan we samenwerken? Fantastisch. Na een eerste intake waarin we de structuur van jouw workspace bepalen, gaan we gefaseerd aan de slag. We bouwen jouw belangrijkste prioriteiten binnen de maand na de intake.

Na een eerste bouwfase, kan je gedurende een maand actief aan de slag met jouw workspace. We zijn beschikbaar voor vragen en implementeren de nodige feedback. Klaar? Dan gaan we verder met de volgende fase. Zo itereren we tot jouw volledige workspace op punt staat.

Frequently Asked Questions

  • Wat krijg je in het Crush your Chaos traject?
    Je krijgt toegang tot onze online academie met meer dan 2 uur aan videomateriaal. Deze volg je waar en wanneer je wil en op eigen tempo. Je kan de modules ook lezen of beluisteren als podcast. Daarnaast krijg je ook een e-book met oefeningen. Elke week sturen we je bovendien een mail met de concrete opdracht van die week in. Zo blijft dit traject top of mind.

Portfolio

bottom of page