Image by Jasmin Ne

Notion

gratis webinar

Noties van 

Notion is de all-in-one productiviteitstool die me de afgelopen jaren geholpen heeft om mijn bedrijf en leven te runnen en ervoor te zorgen dat al mijn informatie netjes in 1 systeem gecentraliseerd staat. Omdat de tool voor jou hetzelfde kan betekenen, laat ik jou in dit gratis webinar met plezier kennismaken met Notion.

Na deze gratis webinar:

✨ weet jij wat Notion is en wat de tool precies doet
✨ ken je alle pro's en con's van het systeem en heb je een beeld of de tool iets voor jou kan zijn
✨ heb je een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden die Notion te bieden heeft en sta je ongetwijfeld te popelen om ermee aan de slag te gaan 

Wanneer?

Het webinar wordt maandelijks georganiseerd. Kies jouw datum hieronder en schrijf je in! 

mimi-lalaa-9QtYDvBEgqQ-unsplash.jpg

Tevreden Klanten

Evie Tanghe

Schermafbeelding 2021-08-12 om 09.46.10.png

Mijn samenwerking met Ellen was ongetwijfeld een van de beste investeringen in mezelf dit jaar!

Aan de hand van het traject dat ik bij haar volgde bracht ik in kaart wat ik nodig heb om motor van mijn productiviteit en motivatie draaiende te houden, zonder mezelf voorbij te lopen. Ellen deelt haar visie op productiviteit en time management op een onderbouwde manier en nodigt je uit om de theorie om te zetten in de praktijk aan de hand van talloze oefeningen.

De coachingcalls met verdiepingsoefeningen laten ook zien dat heel wat ondernemers, werknemers en mensen met een bijberoep op zoek zijn naar manieren om slimmer om te gaan met hun tijd.
Wat ik persoonlijk meeneem is dat tijd mijn meest schaarste goed is, ik leerde mijn tijd naar waarde schatten en ben er nu minder gul mee dan voorheen. Vanuit dit inzicht durf ik veel radicalere keuzes te maken, ben ik selectiever in de projecten die ik aanneem en durf ik mijn eigen prioriteiten op nummer 1 te zetten.

Met als resultaat dat ik sneller richting mijn beweeg dan voorheen. Vele van deze waardevolle inzichten zijn niet alleen van toepassing voor mijn loopbaan maar voor de rest van mijn leven.

😉 Wie is Ellen?

Duizend ideeën en duizend-en-één plannen: dat is Ellens hoofd in een notendop. Omdat haar enthousiasme haar in het verleden al eens tegen een muur liet lopen, kickt ze vandaag op productiviteitshacks en vooral een gezonde mindset rond doelen en time management.

Na jarenlang onderzoek naar manieren om meer tijd te gaan winnen, inspireert Ellen nu dagelijks ambitieuze vrouwelijke ondernemers via content, cursussen & consulting.

Vooral creatieve chaoten met een hoofd bomvol wilde plannen hebben baat bij de no-nonsense, hands-on en intuïtieve aanpak die Ellen te bieden heeft. Ze gelooft dat er wat betreft productiviteit geen 'one-size-fits-all' oplossing is en helpt klanten hun eigen weg naar meer rust in hun bedrijf, leven & hoofd te vinden. 

Ellen deelt vol passie en enthousiasme haar expertise en is vastberaden om burn-out het land uit te helpen en de mallemolen en rush die we tegenwoordig ervaren stop te zetten. Tijd nemen om tijd te maken, dat is waar Ellen voor staat.


Sinds 2020 is Notion voor haar een belangrijk onderdeel van haar business geworden, aangezien de mogelijkheden van de tool perfect passen bij haar visie omtrent productiviteit. Na haar ontdekking van het systeem heeft ze vooral niet stilgezeten. 


 

Ze richtte de Notion in het Nederlands Facebook community op, werd in september 2020 officiële Notion Ambassadeur in België én hielp ondertussen al meer dan 150 klanten met haar cursus en 15 klanten 1-on-1 bij het uitbouwen van hun workspace.