Notion Architect

Personal Branding Ellen-206.jpg

Sta je te springen om je volledige leven vanuit 1 tool te runnen maar heb je geen tijd/zin/inspiratie om dit zelf in elkaar te boksen? ​

Ik creëerde  15+ workspaces voor mijn klanten en neem dus met plezier de taak op mij om je workspace naar jouw zin in te richten. En daar hoort ook 'making it pretty' bij, because that's just what I do. 

We kijken steeds samen naar jouw noden tijdens een eerste call, waarna ik voor jou aan de slag ga! 

De Pakketten

Notion Ninja_Shopify covers.png

Basis Workspace

1.png

Pro Workspace

3.png

Life Workspace

Meest gekozen!

In een eerste call tekenen we de outline van jouw professionele workspace uit.

 

Hierna gaan we aan de slag en bouwen we de basis van jouw workspace op maat, met de nodige verbindingen en logische links.

 

We werken hierbij met standaard Notion icoontjes en covers en verwerken eigen templates in jouw workspace. Op 2 à 3 weken tijd bouwen we jouw workspace.

Hierna organiseren we een walkthrough call waarbij we jou de workspace tonen en uitleggen. Je kan vragen stellen en aanpassingen aanvragen, we helpen je met plezier verder!

Vervolgens heb je een maand de tijd om met je workspace aan de slag te gaan. Tijdens deze periode kan je ons steeds contacteren om veranderingen door te voeren of om je verder te helpen bij vragen.

Na deze testmaand overhandigen we de sleutels van het slot en kan je verder productief wezen met jouw Notion workspace op maat!

Bij de Pro Workspace hanteren we dezelfde flow als bij de Basis Workspace, met natuurlijk een paar cruciale verschillen.

We creëren templates op maat die in je databases terecht komen én die je kan hergebruiken én zorgen voor een volledig instapklare workspace.

Daarnaast is je workspace ook nog eens volledig naar jouw smaak ingericht. In je branding kleuren of gewoon wat je mooi vindt, you choose.

BONUS: Toegang tot mijn Notion Ninja cursus is inbegrepen zodat je 100% de logica van Notion meekrijgt.

Voor zij die zeggen: "Ellen & team, alles moet in Notion terecht komen, zowel mijn privé leven als mijn werk, regel het".

We hanteren dezelfde flow als bij de vorige pakketen, maar zorgen er daarnaast ook voor dat er databases en pagina’s zijn voor verschillende aspecten van je privéleven.

 

Van de verjaardag van je vriendinnen, tot restaurantjes die je wil bezoeken tot leads en klanten die je nog moet opvolgen. You name it, het komt in Notion terecht. Dé optie wanneer je all-in op Notion wil gaan.

 

BONUS: Toegang tot mijn Notion Ninja cursus is inbegrepen zodat je 100% de logica van Notion meekrijgt.

Vanaf €650 exc. BTW

of 2 x €350 exc. BTW

Vanaf €1.100 exc. BTW

of 2 x €575 exc. BTW

Vanaf €1.500 exc. BTW

of 2 x €775 exc. BTW

Boek een Intake

Hieronder kan je vrijblijvend een eerste kennismakingsgesprek inboeken.

Happy Customers

FXTh9ffsQPWp7C8Wy3kS_TFY_LOGO_png.png
ElineMassin_Logo_Stone+dark.png
BOOST@2x.png
download.png
FastForwardAmy_SecondaryLogo.png

"Ellen heeft goed begrepen wat ik nodig had in Notion om mijn brains en mijn Trello in één tool te gieten. Het is een heel de voor de hand liggende tool die weinig uitleg vraagt voor mijn cliënten. Door de templates spaar ik nu veel tijd en kan ik het toch uniek maken voor iedereen! Heel leuk! Kijk er naar uit dit nog meer uit te puren. Ongetwijfeld met de hulp van Ellen!"

Eline Massin

Sfeerbeelden