top of page

TIJD VLIEGT, MAAR JIJ BENT DE PILOOT.

Ben je klaar om rust in je hoofd te krijgen?

We willen allemaal meer tijd en vooral - wegstappen uit de mallemolen en de rush die alomtegenwoordig is. Voor mij start dit proces op 1 plaats: in je eigen hoofd en met je eigen visie op productiviteit. 

Ik help je deze vandaag herschrijven.

IS DIT HERKENBAAR?

you're not alone

Het leven van de mensen rondom je lijkt steeds trager te gaan dan dat van jezelf. Jij voelt je non-stop in een rush zitten en hebt het gevoel alsof je nooit eens écht kan ontspannen. 

Je wil af en toe wel eens gewoon in de zetel een filmpje zien, maar voelt je dan vaak schuldig want je takenlijst is nog niet af. 'Work first, then play' is je motto.

Tegelijkertijd vraag je je soms af of dit nu het leven is. Je kijkt uit naar het weekend, naar de volgende vakantie, het volgende reisje...Niet omdat je je werk niet graag doet, maar vooral omdat je even een 'break' nodig hebt.

Ben jij dit?

  • Je voelt je overweldigd, onrustig en onproductief. Er lijken nooit genoeg uren in een dag te zitten voor alles wat je wil en moet gedaan krijgen.

  • Je voelt je de helft van de tijd als een kip zonder kop - je hoofd loopt over van de verplichtingen en taken op je lijstje.

  • Je voelt je schuldig als je om 15u al moe bent en wil kappen met werk, dus duw je nog maar even door tot 17u, want anders heb je niet ‘lang genoeg gewerkt’.

  • Je hebt het gevoel alsof je het tempo van de wereld soms niet kan volgen.

  • Je wil het meeste uit je leven halen, maar hebt het gevoel alsof de tijd je ontbreekt

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS...

Hoe zou het voor je zijn als je rust in je hoofd zou vinden? Als je schaamteloos Pokémon zou kunnen spelen op een luie avond, zonder je schuldig te voelen over je onafgewerkte takenlijst.

Stel je voor dat je zou luisteren naar je intuïtie en enkel zou werken wanneer jouw energie en focus aangeven dat je dat wil doen. Dat je stress en overwhelm de kop indrukt en erin zou slagen om het leven gewoon iets trager te laten gaan…

MANAGE JE MINDSET

Krijg meer rust in je hoofd. In deze cursus pakken we jouw mindset rond productiviteit aan. Ideaal voor de creatieve generalistische ondernemer die altijd tijd te kort komt. Je leert wat productief werken voor jou betekent, wat jou energie geeft, hoe je je hoofd minder als spetterpoep laat aanvoelen en hoe je stress elimineert.

Nu nog te koop voor €97 exc. BTW. Binnenkort gaat de prijs met €150 omhoog.

Minimalist Neutral Multi Device Computer Mockup Website Launch Instagram Post (2).png

DIT KAN JE NA DEZE CURSUS

Je hebt je beperkende gedachten over productiviteit de deur gewezen Je neemt afscheid van de standaard visie op productiviteit en bepaalt je eigen regels.

Bye beperkende gedachten

Je hebt rust in je hoofd.

Je weet hoe je vanaf nu consistent rust in je hoofd kan vinden. De kip zonder kop is no more. Jij kan ten allen tijde overwhelm de kop indrukken.

Je leeft op je eigen tempo.

Vertragen om te versnellen is vanaf nu je nieuwe motto. Je luistert naar je lichaam en volgt wat het je vertelt op vlak van energie en stress.

DIT LEER JE IN DE CURSUS

MODULE 1: MANAGE JE MINDSET

Je leert jouw overtuigingen en gedachten over productiviteit herkennen en je visie op productiviteit herschrijven. Spoiler alert: mails beantwoorden is niet werken.

MODULE 2: WEG MET BEPERKENDE GEDACHTEN

In deze module gaan we wat dieper in op de productiviteitsmindset. Ik deel mijn visie op heel wat beperkende gedachten die ik de afgelopen jaren bij klanten zag passeren en waar die jij mogelijks ook herkent. En we wijzen ze met liefde de deur.

MODULE 3: LUISTEREN NAAR JE ENERGIE

”When we optimize for fun, productivity takes care of itself”. Je leert in deze module waarom energie zo belangrijk is voor je productiviteit, wanneer jouw energie op je toppunt is en wat je energie gevers en nemers zijn.

MODULE 4: STRESS & OVERWHELM

Je leert in deze module wat jouw stresssignalen zijn en hoe je snel kan ingrijpen op momenten waarop het allemaal even te veel wordt.

MODULE 5: RUST IN JE HOOFD

Je leert in deze module hoe je meer ruimte in je hoofd krijgt en het kan gebruiken voor dat ene ding wat een computer (nog niet) kan doen: nadenken. En nog belangrijker, hoe je dit kan volhouden.

WAT MAAKT DEZE CURSUS UNIEK

De standaard verkoopslijn over productiviteit is: bereik meer, sneller. Ik geloof hier niet in. Want als je niet de juiste dingen doet, dan haalt sneller werken geen zak uit. Ik werk liever effectiever, aan de juiste dingen. En als dat sneller kan, dan mooi. Dan hou ik meer tijd over om te chillen in mijn zetel.

Een aparte visie op productiviteit

Image by Annie Spratt

Je bent er in 2u doorheen

Het ironische aan mijn doelpubliek is dat niemand genoeg tijd heeft. Waardoor een cursus van 8 uur volgen al gauw niet zo realistisch is. Ik heb er dus mijn missie van gemaakt om de beste én vooral de meest nuttige tips in een zo kort mogelijke periode mee te geven. In dit geval: 2 uur aan video’s waar je meteen mee aan de slag kan. Mét extra resources - die kan je dan lezen met de zeeën van tijd die je vanaf nu overhoudt 😉

Image by Jullliia

Hoewel ik mijn visie op de mindset rond productiviteit al jaren wereldwijd (of toch in de Lage Landen) verkondig, doe ik nog heel hard onderzoek naar de juiste manieren en technieken om die mindset ook écht veranderd te krijgen. En daar gebruik ik deze cursus als experiment voor. Daarom is hij tijdelijk nog verkrijgbaar aan een extreem lage prijs. Als je nu instapt blijf je gewoon toegang hebben tot de cursus, en dus ook de finale versie van mijn experiment.

Tijdelijk voor een extreem lage prijs

profielfoto.jpeg

SUCCESVERHALEN

"Ik heb de handvaten gekregen om mijn mindset rond productiviteit op lange termijn aan te pakken."

De no-nonsense aanpak van Ellen zorgt ervoor dat je 6 maand na de cursus niet per se alle details van de cursus nog weet, maar wel Ellen haar stokpaardjes nog hoort zeggen. Overwhelmed achter je computer zitten en denken: misschien is het tijd voor een braindump

Ellen haar filosofie is bovendien een welgekomen afwisseling van alle 'meer meer meer' productiviteitsgoeroe's. Hoe zalig is het om te horen dat het oké is om de uren die je wint, door efficiënter te werken, gewoon in jezelf, je vrienden/gezin of je passieprojecten mag investeren?

HELEEN

IK BEN ELLEN.

Impulsieve chaoot en creatieve generalist. Ploetermoeder en ambitieuze ondernemer.

Al jaren ben ik helemaal obsessed met het meeste uit mijn tijd hier op aarde halen en bestaat mijn Google zoekgeschiedenis uitsluitend uit termen als ‘de 5 beste productiviteitstips’. Toch lijken maar weinig van die tips van mij op toepassing. Maanden op voorhand mijn hele planning vastleggen beangstigt me. En elke minuut van elke dag volzetten ook.

 

Ik heb daarom mijn eigen visie en vat aan tips over productiviteit ontwikkeld. Mijn doel is om jou te leren hoe je productief kan zijn op je eigen termen, hoe je kan vertragen in een wereld die alleen maar sneller draait en hoe je je tijd en mentale capaciteit ten volle kan benutten.

hey you

LEER ME IN 90 SECONDEN KENNEN

Image by Katsia Jazwinska

VOOR WIE IS DEZE CURSUS?

DIT IS VOOR JOU ALS...

... je jezelf identificeert met de woorden creatief, chaotisch en/of generalistisch en als het gevoel hebt alsof je consistent tijd te kort komt.

DIT IS VOOR JOU ALS...

...je hoeft niet per se ondernemer te zijn om dit te volgen. Integendeel zelfs - ik denk dat iedereen deze cursus zou moeten volgen, dan kunnen we misschien de manier waarop we tegenwoordig naar werken kijken veranderen.

DIT IS NIET VOOR JOU ALS...

...als je op zoek bent naar een cursus die je hands-on leert hoe je kan plannen en allerlei tips rond algemene productiviteit meegeeft. Check hiervoor mijn andere cursussen.

Minimalist Neutral Multi Device Computer Mockup Website Launch Instagram Post (2).png

DIT ZIT ER ALLEMAAL BIJ

  • De cursus verloopt via een online videoplatform. Je krijgt meteen toegang na je inschrijving. In zo’n 2 uur heb je de videos doorlopen.

  • Je kan de video’s kijken, maar er is ook een podcast van de cursus én een transcript dat je kan lezen.

  • Je krijgt ook een e-book met oefeningen om te volbrengen.

  • Je krijgt op 1 januari 2023 toegang tot alle modules.

NU NOG MET EEN GIGANTISCHE EARLY BIRD KORTING

€97 EXC. BTW IPV €247

Wil je 2023 anders aanpakken dan 2022? Dan is dit je kans.

De cursus is enkel nu te koop aan 97 euro exc. BTW. Binnenkort gaat de prijs met minstens €150 euro omhoog.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Niet tevreden? 100% geld terug.

Uit alles wat we bekijken en volgen nemen we gemiddeld 3 waardevolle tips mee. Als dat bij jou met deze cursus niet het geval is, stuur ons dan binnen de 14 dagen na aankoop een mailtje en we geven je met liefde je geld terug.

Image by Tom Barrett

ready to fly?

KRIJG MEER RUST IN JE HOOFD EN LEEF OP EIGEN TEMPO.

Laten we samen gezellig onze visie op productiviteit veranderen. Als je een kaartje koopt krijg je op 1 januari 2023 toegang.

bottom of page