top of page
haute-stock-photography-subscription-the-agency-collection-final-18.jpg

The Time Academy

LEER HOE JE JOUW TIJD OPTIMALER KAN INZETTEN. OP JOUW TEMPO.

haute-stock-photography-subscription-the-agency-collection-final-41.jpg

The Time Academy is dé plaats om op eigen tempo jouw productiviteit te boosten, je mentale en digitale opslagplaatsen op te ruimen en meer tijd vrij te maken voor wat er écht toe doet.

ONTDEK ONS AANBOD

Kopie van Wabi Sabi Illustraties.png

START VANDAAG MET LEREN

Nu te volgen

MacBook Air beside the vase in a minimalistic setting_Kopie van free your mind.png
Kopie van Wabi Sabi Illustraties.png

LEER IN GROEP

Trainingen & Workshops

Je team inspireren om hun beschikbare tijd te optimaliseren? Trainingen zijn mogelijk over onderwerpen zoals focus, plannen, mailbox management, personal knowledge management, efficiënt meetings houden, Notion en nog veel meer.

ONTDEK MEER

Ik geloof dat het anders kan...

Ik heb ervaren wat het is, om elke avond uitgeblust in de zetel te liggen en enkel maar meer naar braindead dingen te kijken. Om het gevoel te hebben alsof je in cirkeltjes draait en om puur omwille van je enthousiasme en energie tegen muren aan te lopen.

 

Om het gevoel te hebben alsof je omwille van tijdsgebrek niet alles kan bereiken wat je wil bereiken. Ik heb in jouw schoenen gestaan en ik ga nooit meer terug. En als ik die ommezwaai kan maken, dan kan jij dat ook.

Mijn grootste fail voor ik met The Time Hub startte was denken dat als ik maar genoeg productiviteitstrucjes en hacks zou toepassen, dat ik eindelijk meer gedaan zou krijgen. Dat ik gewoon beter moest plannen, beter moest organiseren, de juiste tools moest leren gebruiken en dat dan alles goed zou komen.

 

Ik vergat dat productief zijn zoveel meer inhoudt. Dat ook zelfzorg productief is, en je leren focussen. Leren kiezen waar je je aandacht aan geeft en waar niet. Ik wou alleen maar sneller gaan en meer op mijn bordje kunnen leggen, maar vaak bereik je net veel meer door te vertragen.

Naam - Product (1).png

Herkenbaar?

» ​ Je klapt 's avonds na een lange werkdag je laptop dicht en vraagt je af wat je nu eigenlijk gedaan gekregen hebt

»  Mailtjes beantwoorden neemt een groot deel van je dag in beslag en dan nog lijkt 'inbox zero' een illusie

» Je kan je moeilijk ontspannen, omdat je takenlijstje door je hoofd blijft malen.

 

» Je maakt telkens opnieuw een mooie planning, maar tijdens de dag gebeuren te veel onverwachte dingen of kan je je met moeite focussen, waardoor je planning in het water valt.

» Er lijken gewoon consistent te weinig uren in een dag te zitten om alles gedaan te krijgen. Het lijkt wel of je niet succesvol kan zijn zonder stress en drukte te ervaren.

Tegenwoordig pas ik alle lessen die ik doorheen de jaren leerde toe op mijn eigen tijdbesteding. Dit heeft ertoe geleid dat ik consistent mooie resultaten in mijn bedrijf bereik, op mijn eigen tempo. Ik werk een 30-tal uur per week, werk waaraan ik wil en wanneer ik dat wil en ben 95% van de tijd stressvrij. Ik geniet van het leven, voel me rustig én heb tegelijk het gevoel dat ik een bad-ass ondernemer ben.

En al deze lessons learned & stappen deel ik met jou in onderstaande cursussen.

Nu te Koop

Crush your Chaos

Voor de harde werker met een ontplofte mailbox en ellenlange takenlijst. 

Krijg eindelijk structuur en orde in je mails, notities & documenten en leer nooit meer iets vergeten met een takenmanager op jouw maat.

bottom of page