top of page

WORD INTUÏTIEF PRODUCTIEF.

Al vaak geprobeerd om een planning te maken, maar je er nog nooit aan gehouden? Heb je vaak moeite om je te focussen of om grenzen te stellen? Wil je meer rust in je hoofd?

We've got you covered. In dit traject pakken wij jouw productiviteit van A tot Z aan. Samen. Met de nodige incheckmomenten en ondersteuning van yours truly.

Er zijn verschillende opties mogelijk. Je kan de DIY cursus volgen, opteren voor begeleiding in groep of begeleid worden door mij persoonlijk. De plaatsen voor de laatste twee opties zijn beperkt.

IS DIT HERKENBAAR?

you're not alone

Je begint je ochtend vrij vroeg en loopt meteen naar de koffiezet voor je eerste espresso van de dag. Je opent je laptop en start met het beantwoorden van een hoop dringende mailtjes van klanten. Voor je het weet is het 10u en moet je nog douchen en ontbijten. Snel maar even doen dan!

Eigenlijk zou je het liefst van al 's ochtends wat tijd voor jezelf willen nemen. Boekje lezen, misschien wat mediteren, maar het komt er niet van. Je hebt er gewoon de tijd niet voor, want die eindeloze takenlijst gaat zichzelf niet afvinken.

De hele dag werk je keihard door, maar door de vele meetings, vragen en misschien hier en daar ook even wat afleiding door sociale media, klap je pas rond 19u je laptop dicht en begin je aan het avondeten. Oh ja, ook nog snel even een was insteken en die paar dingen van den Bol bestellen voor je het vergeet.

's Avonds zit je uitgeblust in de zetel en vraag je je af wat je nu eigenlijk de hele dag gedaan hebt en waar je tijd naartoe is gegaan. Er lijken gewoon consistent te weinig uren in een dag te zitten...

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS...

Ik zie een realiteit voor je waarin je ​op een mooi uur je computer kan sluiten, met een leeg hoofd en een gerust gevoel, wetende dat alles helemaal in orde komt.

 

Waarin je ‘s avonds rustig kan koken en eten met je partner en met een voldaan gevoel over je dag kan praten omdat je zoveel gedaan hebt gekregen.

  

Waarin je weekends helemaal vrij zijn van werk en je ze doorbrengt met de mensen die er voor jou écht toe doen, waarmee je mooie herinneringen kan maken.

WORD INTUÏTIEF PRODUCTIEF

In dit traject leer ik jou bepalen wat er voor jou écht toe doet. Je leert jouw richting voor je leven en bedrijf helder krijgen en hoe je elke dag met een voldaan gevoel je laptop kan afsluiten. Je leert vooral hoe je je beschikbare tijd zo optimaal mogelijk kan inrichten, zodat er ruimte is voor groei, rust en fun.

Ontdek nu welke mogelijkheid het beste bij jouw noden past.

Minimalist Neutral Multi Device Computer Mockup Website Launch Instagram Post (3).png

DIT KAN JE NA DIT TRAJECT

Doordat je met focus werkt en helder weet waar je naartoe wil, verspil je niet langer kostbare tijd, maar beweeg je sneller dan ooit in de richting van je doelen. We gaan voor actie & resultaat.

Je bereikt meer resulaat

Je hebt meer tijd in je agenda

Aan het eind van dit traject wordt er minder tijd opgeslorpt door dagdagelijkse taken maar heb je eindelijk tijd om aan je business te werken, tijd voor je gezin, tijd voor jezelf...Time to do whatever the f you want.

Je hebt rust in je hoofd

Je kan 's avonds gaan slapen zonder gedachten aan het werk die nog door je hoofd malen. Ontspannen is eindelijk echt ontspannen geworden, zonder schuldgevoelens over die takenlijst die nog niet af is.

DIT LEER JE IN INTUITIEF PRODUCTIEF

DEEL 1: JOUW PRODUCTIEVE MINDSET

Je leert welke beperkende gedachten je tegenhouden op vlak van productiviteit en hoe je je mindset kan ombuigen. We zorgen er ook voor dat je jezelf beter leert kennen en inziet hoe je die zelfkennis kan inzetten in je tijdsbeheer.

DEEL 2: VAN DOELEN NAAR TAKEN

In dit onderdeel helpen we je om je doelen om te zetten in de concrete dagdagelijkse realiteit. Je visie is nog nooit zo helder geweest en de motivatie om eraan te werken nog nooit zo groot. We gaan van visie naar actie.

DEEL 3: PRODUCTIEF ZONDER PLANNING

Ik geloof zelf dat plannen een schaal is. Je kan alles strikt volplannen of je kan gewoon je intuïtie volgen. Waar je je ook op de schaal bevindt, in dit onderdeel leer je hoe je je beschikbare tijd optimaliseert.

DEEL 4: TIME MANAGEMENT SOFT SKILLS

In elk pakket heb je toegang tot een online cursus op een videoplatform. Zo heb je steeds alle informatie ter beschikking als je aan je productiviteit wil gaan werken. Je krijgt hierbij toegang tot de volgende onderdelen:

Een lijstje maken, dat is één ding. Maar je eraan houden kan wel eens een challenge blijken. Focus, uitstelgedrag, over je grenzen laten walsen...Allemaal zaken die ervoor zorgen dat de drukte ons soms overvalt en we zonder voldaan gevoel onze dag afsluiten. Wij helpen je hier komaf mee maken.

DEEL 5: REVIEW & RESET

Een kort sprintje trekken om productiever te werken, dat kunnen we allemaal. Maar dit écht op lange termijn volhouden zodat we niet in dezelfde valkuilen blijven trappen? Daar zit vaak het addertje onder het gras. In deze laatste module leer je hoe je dit op langere termijn volhoudt.

WAT MAAKT DIT TRAJECT UNIEK

De standaard verkoopslijn over productiviteit is: bereik meer, sneller. Ik geloof hier niet in. Want als je niet de juiste dingen doet, dan haalt sneller werken geen zak uit. Ik werk liever effectiever, aan de juiste dingen. En als dat sneller kan, dan mooi. Dan hou ik meer tijd over om te chillen in mijn zetel.

Een aparte visie op productiviteit

Image by Annie Spratt

Je krijgt accountability

Je hoeft het niet alleen te doen. In dit traject ontdek je dat je niet alleen bent met je struggles en helpt een groep ambitieuze, ondernemende vrouwen je verder met je tijdsbesteding. Daarnaast spreken we onze prioriteiten luidop uit, waardoor we meer geneigd zijn ons eraan te houden. Door regelmatige check-in momenten blijven je doelen top of mind.

Image by Jullliia

Als je dit leest, dan is je tijd je kostbaar maar tegelijkertijd ook erg schaars. Daarom hebben we ons uiterste best gedaan om alle informatie uit de cursus zo behapbaar en praktisch mogelijk te houden. Zo vlieg jij in een paar uur door alle theorie en oefeningen én kan je de modules ontzettend gemakkelijk als naslagwerk gebruiken. We hebben namelijk ook van alles transcripten en audiofiles voorzien. Zo volg je de cursus eender waar.

Shortcut naar succes

SUCCESVERHALEN

"Waar de combinatie man, 2 kindjes en 2 jobs eerst onmogelijk leek, is alles nu in evenwicht."

Special thanks to be in my life. In no time heb ik een soort van planning opgemaakt die me haalbaar lijkt. En we bereikten ontzettend veel dankzij jouw hulp. Onze eerste winkel is een feit.

 

Duizendmaal dank. Je hebt mijn puzzelstukjes in elkaar laten vallen, maar vooral dank je vanuit de kindermondjes hier! Eindelijk durft mama tijd te nemen voor die kleine schatjes, zonder zich schuldig te voelen. 

DELPHINE - EIGENARES BABYPHINE KIDS FASHION

IK BEN ELLEN.

Impulsieve chaoot en creatieve generalist. Ploetermoeder en ambitieuze ondernemer.

Al jaren ben ik helemaal obsessed met het meeste uit mijn tijd hier op aarde halen en bestaat mijn Google zoekgeschiedenis uitsluitend uit termen als ‘de 5 beste productiviteitstips’. Toch lijken maar weinig van die tips van mij op toepassing. Maanden op voorhand mijn hele planning vastleggen beangstigt me. En elke minuut van elke dag volzetten ook.

 

Ik heb daarom mijn eigen visie en vat aan tips over productiviteit ontwikkeld. Een visie die ervoor zorgt dat ik gemiddeld 20 uur per week werk, voldoende tijd & mentale capaciteit overhou om met mijn familie te ontspannen, mijn bedrijf met meer dan 400 klanten draaiende kan houden en telkens leuke nieuwe initiatieven kan opstarten.

hey you

LEER ME IN 90 SECONDEN KENNEN

Image by Katsia Jazwinska

VOOR WIE IS INTUÏTIEF PRODUCTIEF?

DIT IS VOOR JOU ALS...

... je jezelf identificeert met de woorden creatief, chaotisch en/of generalistisch en als het gevoel hebt alsof je consistent tijd te kort komt.

DIT IS VOOR JOU ALS...

...je een expert, coach of kenniswerker bent. Je hoeft geen ondernemer te zijn, hoewel het handig is omdat je meer vrijheid hebt om over je agenda te beslissen. 

DIT IS NIET VOOR JOU ALS...

...je heel snel wil vliegen en rijk wil worden met je bedrijf. Dan is hustlen af en toe wel nodig. Ik doe dit zelf niet, omdat ik duurzaam wil ondernemen en dit binnen 10 jaar nog altijd wil doen.

INTUÏTIEF PRODUCTIEF

Doe mee met

Er zijn 3 opties beschikbaar. Je kan de cursus in DIY versie volgen, instappen in het groepstraject en bovenop nog individueel begeleid worden door Ellen, oprichtster van The Time Hub.

Cursus via online videoplatform (meer dan 8u aan materiaal)

_________

Podcast én transcript van de videos

_________

Bijhorend e-book met uitgebreide oefeningen

_________

Een online community om jouw vragen te stellen

_________

Levenslange toegang tot alle toekomstige updates

________

  €797 exc. BTW 

In 3 termijnen 267 euro per maand

of in 6 termijnen 137 euro per maand

DIY Cursus

Toegang tot alles uit de DIY cursus

 ________

 

1 Live dag per kwartaal inchecken met je doelen en sessies door experten (4 keer)

________

 

Maandelijkse Q&A en accountability call (10 keer)

________

Wekelijkse coworking call (12 maanden)

________

Besloten community via Slack (12 maanden)

________

 

BONUS: Toegang tot de cursus Crush your Chaos (jouw systemen optimaliseren)

________

​Toegang tot alles uit het groepstraject
________

1 x 2 uur kick-off sessie, live of online

________

5 x 90' Live of online 1:1 sessies (12 maanden)

________

Toegang tot privé 1:1 chat met Ellen via Slack voor al jouw vragen, twijfels, sjotten onder de poep (12 maanden)

________

Geschreven/gesproken feedback op jouw opdrachten

________

BONUS: Toegang tot de cursus Crush your Chaos (systemen optimaliseren)

________

Groepstraject

1:1 Traject

Ik doe mee

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Image by Tom Barrett

ready to fly?

WORD INTUÏTIEF PRODUCTIEF

Klaar om intuïtief te werken en je doelen te bereiken? Ik hoop van wel, want de tijd vliegt. Maar jij bent de piloot.

bottom of page