haute-stock-photography-subscription-gol

INTUÏTIEF PRODUCTIEF

Het Traject

Je weet wat je wil, maar hebt er de tijd niet voor...

Je hebt ontzettend veel ideeën voor coole projecten, bent ambitieus en wil vooruitgaan in het leven en met je business. 

Maar dan komt die nieuwe week eraan en zit hij sneller vol dan je zou denken. Je wordt overladen door mails en vragen, de focus is ver te zoeken en aan je to-do lijstje lijkt er geen eind te komen...En dan wil je ergens ook nog je huishouden doen en ontspannen. Pfffff....

Aan het eind van de werkdag klap je die laptop dicht zonder het gevoel te hebben vooruitgang gemaakt te hebben en vraag je je af wanneer je nu eindelijk eens aan jouw ambitieuze plannen kan werken...

Ziet jouw dag er nu zo uit...?.

Hoe zou het voor je zijn als...

jij je volle aandacht kan geven aan projecten die er écht toe doen in je business en het uitvoeren van je briljante ideeën

 

je elke week een planning zou hebben die je geen schrik aanjaagt, waarvan jij weet dat hij voor jou haalbaar is en waarbij je kan werken op moment waarop je er zin in hebt

je amper nog in je werk gestoord zou worden door externe factoren als mail, teamleden, collega's, berichten en andermans taken

je full focus elke uur een paar dagen aan je grotere doelen zou kunnen werken

je niet langer tijd te kort komt, maar het gevoel hebt alsof je gewoon een paar uurtjes per dag het eens wat kalmer kan aandoen

I am at your service

Ik heb me zoals jou gevoeld. En ik weet wat het is. Om in cirkeltjes rond te lopen. Om veel te willen en weinig te bereiken. Om het gevoel te hebben alsof je chronisch tijd tekort komt. 

Doorheen de jaren heb ik daardoor ontzettend veel geleerd over mindset & productief werken. Over hoe je eerst moet ontdekken hoe jij in elkaar zit en het beste werkt en vervolgens je omgeving hierop kan leren aanpassen. 

Over hoe je intuïtief productief kan zijn.

In dit traject leer je jezelf beter kennen en leer je hoe je effectiever maar vooral intuïtiever kan werken. Ideaal voor de ambitieuze ondernemer met 101 ideeën en te weinig tijd om ze allemaal uit te voeren.

Hoe werkt het?

Intuïtief Productief is een traject van vier maanden waarin zelfstandig leren gecombineerd wordt met workshops. Elke twee weken vind je nieuwe modules in je login terug die je de theorie en de achtergrond meegeven die je nodig hebt om intuïtief te leren werken.

Daarbovenop gaan we elke twee weken samen aan de slag met oefeningen tijdens een workshop. Zodat je vragen kan stellen, we snel op de bal kunnen spelen én je ervaringen kan delen. Ik zei toch dat ik je een schop onder je kont zou geven?

Want ik ken jou.

Waarschijnlijk focus je je, net als ik, liever op de quick wins die je nu en vandaag verder gaan helpen, maar vergeet je aan morgen te denken.

Dat wil ik koste wat kost vermijden door elke twee weken als een hete adem in je nek te blazen zodat je de oefeningen maakt.

Hoewel het geen privé coaching is, volg ik jouw vooruitgang toch nauwlettend op. Zo kunnen we waar nodig overleggen en bijsturen.

Door de begeleiding in groep krijg je verder ook een vrolijke bende met accountability partners die er voor jou zijn & je helpen de beste versie van jezelf te worden.

Waarom dit traject jou écht vooruit gaat helpen

Start bij het begin.

In tegenstelling tot andere cursussen rond productiviteit leer ik je niet alle nitty-gritty tips en tricks die je helpen om productiever te worden. Niet in het begin alvast. Ik start bij het begin, namelijk jezelf en je mindset. Want jij bent uniek en daar moet ook voldoende aandacht aan gegeven worden.

Hoge Accountability Factor

Ik zou het verschrikkelijk vinden als mijn traject zomaar bij jou op een stapeltje zou terecht komen van cursussen die je ooit nog eens wil volgen. Net daarom zet ik in dit traject alles op alles om ervoor te zorgen dat je met de informatie aan de slag gaat. We blijven niet op de gezellige oppervlakte hangen, maar gaan diep en gaan ervoor zorgen dat je écht veranderingen kan aanbrengen.

Actie-gericht

Mijn cursussen zijn zo 'fluff-free' als ik ze kan maken en zijn echt gefocust op concrete resultaten. Daarom geef ik je graag oefeningen mee waar je meteen mee aan de slag kunt gaan en die je op z'n minst even een goeie virtuele schop onder je kont geven.

De Modules

Module 1: Mindset

Mindset is het begin van alles. Logischerwijs is dit de eerste module. We halen een aantal misvattingen over productiviteit onderuit en bepalen wat het woord voor jou effectief betekent. Bovenal gaan we op zoek naar hoe jij in elkaar zit en wat voor jou werkt, zodat we hier in de rest van de cursus op verder kunnen werken.

Module 2:  Motivatie, Discipline & Managing Expectations

"Als ik nu maar wat meer discipline had, dan kreeg ik alles gedaan". Dat heb ik mezelf ook al vaak wijsgemaakt. In deze module vertel ik je waarom er zo veel meer bij komt kijken dan enkel het d-woord.

Module 3:  Focus

Zonder focus werken is nefast voor je productiviteit, dat hoef ik je niet te vertellen. Maar hoe kan je die focus behouden als je sociale media elke 5 minuten naar je lonken? En hoe weersta je die interne prikkels die je vertellen toch maar iets anders te gaan doen dan wat je nu aan het doen bent? Alles over focus vind je in deze module terug.

Module 4: Communicatie

Of het nu een partner is, een baas, klanten, of je collega's of medewerkers: iedereen moet regelmatig converseren met iemand die een impact heeft op hun productiviteit. In deze module leer ik je hoe je assertief kan zijn, grenzen stellen en vooral ook 'nee' kan leren zeggen.

Intuïtief Productief is er voor de creatieve, ambitieuze ondernemer die tijd wil nemen om tijd te maken.

De Modules

Module 5: Van Doelen naar Taken

In deze module zoomen we even uit voor een helikopterblik op je dagelijkse bezigheden. Wat helpt je vooruit en wat niet? Wat wil je bereiken en hoe kan je dit gaan doen? In deze module zorgen we ervoor dat je prioriteiten zo klaar als een klontje zijn.

Module 6: Plannen en Organiseren

Met plannen en organiseren bedoel ik niet dat we je agenda tot op de minuut gaan inplannen, anders zou dit traject niet 'Intuïtief Productief' heten. We bekijken samen een aantal hacks die je helpen om je tijd zo efficiënt en effectief mogelijk in te richten.

Module 7: Overwhelm

Nog steeds heb ik op regelmatige basis zoveel te doen dat ik eventjes overweldigd ben. Maar ik weet altijd wat de oorzaak van het probleem is en slaag er steeds beter in om deze periodes te vermijden. Daarom geef ik je in deze module allerlei tips mee die mij helpen om mijn overwhelm te beperken of bedwingen.

Module 8: Review & Reset

In de laatste module doen we er alles aan om te vermijden dat jouw learnings uit dit traject slechts een eenmalig gegeven zijn. We zorgen ervoor dat je een systeem hebt waarmee je op regelmatige basis opnieuw kan inchecken met je doelen en jezelf, zodat je kan stilstaan om vooruit te gaan.

Is dit traject voor mij?

Ik kreeg de afgelopen weken best veel de vraag of het traject voor jou geschikt zou kunnen zijn. Dus geef ik met plezier even mijn mening mee & hoe ik beslis of een traject juist is voor mij. Hopelijk kan het je inspireren :)

Dit Traject is voor jou

Mensen denken altijd dat ik ontzettend georganiseerd ben als ze me bezig zien. De waarheid kan er niet verder vandaan liggen. Ik ben een ontzettend impulsieve chaoot. Ik hou van lijstjes en plannen omdat ik het mezelf aangeleerd heb, maar ik doe het op een manier die voor mij werkt. Mijn dagen en weken zijn nooit tot op de minuut gepland. Ik werk liever vanuit mijn intuïtie. En ik heb ervoor gezorgd dat mijn omgeving zo is ingericht dat hij mijn intuïtie en mijn manier van werken moet volgen. Als jij je hierin herkent, dan is deze cursus perfect voor jou.

Dit traject is niet voor jou als je van plan bent om het aan te kopen om ooit eens even te bekijken. Ik ben op zoek naar mensen die echt de handen uit de mouwen willen steken om met hun productiviteit aan de slag te gaan.

Alright, I''m In!

Kies jouw plan op maat. Het traject start op 15 maart.

PAY IN FULL

 • Toegang tot alle modules van Intuïtief Productief

 • 4 maanden intensieve begeleiding met workshops & concrete hands-on oefeningen

 • Toegang tot alle replays

 • Support via een Slack groep op weekdagen

 • €61 korting ten opzichte van het afbetalingsplan

 • €100 korting ten opzichte van de normale prijs

€ 747 exc. BTW

AFBETALINGSPLAN

 • Toegang tot alle modules van Intuïtief Productief

 • 4 maanden intensieve begeleiding met workshops & concrete hands-on oefeningen

 • Toegang tot alle replays

 • Support via een Slack groep op weekdagen

 • €39 korting ten opzichte van de normale prijs in full, €81 ten opzichte van het normale afbetalingsplan

€ 197 exc. BTW (4 maanden)

Wil je graag even 1-on-1 afstemmen of dit traject iets voor jou is? Boek dan hier even een quick call, dan lopen we er samen door en beantwoord ik al jouw vragen!

De deuren sluiten over...

Inbegrepen in het traject

Video Modules

Deze cursus wordt gegeven via Notion: dus je logt in en krijgt videomodules te zien. 

Concrete, hands-on oefeningen

Tijdens de workshop gaan we telkens aan de slag met concrete, hands-on oefeningen.

Slides & Naslagwerk

Je hoeft niet per se zelf aantekeningen te maken, de belangrijkste informatie vind je terug in de slides.

Live Workshops - variërende tijdstippen

Elke twee weken is er een groepsworkshop waarin we samen knallen. Zo word je lekker gedwongen om de oefeningen te maken. Als je er live niet bij kan zijn kan je achteraf gemakkelijk de replay bekijken!

Wat Anderen Zeggen...

Dit is wat de deelnemers van Intuïtief Productief zeggen over het eerste deeltje van de eerste module.

Over mijn andere cursussen...

Over Ellen

Duizend ideeën en duizend-en-één plannen: dat is mijn hoofd in een notendop. Omdat mijn enthousiasme me in het verleden al eens tegen een muur liet lopen, kick ik vandaag op productiviteitshacks en vooral een gezonde mindset rond doelen en time management.

 

Ik wil burn-out uit het land helpen en de mallemolen en rush stopzetten. Ik wil de negatieve connotatie rond werk doen verdwijnen en ondernemers helpen hun doelen realiseren, in plaats van achter de feiten aan te hollen.

 

Ambitie: check. Grenzen en een dagelijkse wandeling: ook check.

Allee vooruit, ik doe mee!

Kies jouw plan op maat. Het traject start op 15 maart.

PAY IN FULL

 • Toegang tot alle modules van Intuïtief Productief

 • 4 maanden intensieve begeleiding met workshops & concrete hands-on oefeningen

 • Toegang tot alle replays

 • Support via een Slack groep op weekdagen

 • €50 korting ten opzichte van het afbetalingsplan

 • €200 korting ten opzichte van de normale prijs

€ 747 exc. BTW

AFBETALINGSPLAN

 • Toegang tot alle modules van Intuïtief Productief

 • 4 maanden intensieve begeleiding met workshops & concrete hands-on oefeningen

 • Toegang tot alle replays

 • Support via een Slack groep op weekdagen

 • €200 korting ten opzichte van de normale prijs

€ 197 exc. BTW (4 maanden)

De deuren sluiten over...

Mijn Ervaring

Een paar jaar geleden liep ik tegen een burn-out aan. Ik werkte aan 100 projecten tegelijkertijd, zat de hele dag in meeting, deed niets anders dan mailtjes beantwoorden en klapte elke avond mijn laptop dicht zonder het gevoel iets nuttigs te hebben gedaan.

Elke dag opnieuw probeerde ik nieuwe trucjes en systemen uit, zaken die me éindelijk zouden toelaten productief te zijn en die hopen werk te verzetten. 

Als ik maar harder werkte én mijn taken beter organiseerde, dan zou ik er wel geraken.

Elke nieuwe tip die ik leerde, bracht me even verlichting en nam wat van de druk weg. Jammer genoeg was die verlichting altijd van korte duur. Voor ik het wist, liep mijn mailbox weer vol, barstte mijn agenda van andermans prioriteiten en kon ik 's nachts de slaap niet meer vatten.

Het duurde erg lang voor ik ontdekte wat nu eigenlijk echt het probleem was.

Ikzelf.

Ik was het probleem.

Zolang ik ja bleef zeggen tegen de foute zaken, mijn prioriteiten voor mezelf niet helder kon krijgen, niet duidelijk leerde communiceren en leerde hoe ik zelf het beste werkte, zou ik steeds weer in dezelfde situatie terecht komen.

 

Zolang ik niet aan mezelf en mijn mindset leerde werken, zou de langetermijnoplossing voor mijn overwhelm ver te zoeken blijven.

Twee jaar geleden besloot ik dat er iets moest veranderen. Dus ging ik aan de slag.

 

Ik las boeken, volgde trainingen en leerde alles wat ik kon leren over de broodnodige soft skills van time management. 

We zijn twee jaar later en vandaag run ik mijn eigen bedrijf en sta ik elke dag op met goesting om te werken. Ik werk aan wat ik wil en wanneer ik het wil, en krijg meer gedaan op een dag dan ik ooit voor ogen had.

Natuurlijk heb ik ook onproductieve dagen. Dat moet zelfs.

 

Maar die kies ik bewust. Omdat ik het kan. Omdat ik er de ruimte voor heb. Omdat ik geleerd heb wat voor mij werkt en wat niet.

En dat wil ik jou met dit traject ook leren.

Dit is geen standaard productiviteitscursus waarin ik je vertel hoe je al je taken het beste moet beheren en zo snel mogelijk zo veel mogelijk gedaan krijgt, als je maar efficiënt leert plannen.

Dit is een traject dat start bij het begin.

 

Het start bij jezelf. Dus als jij er klaar voor bent om ook aan jezelf te beginnen werken, schrijf je dan nu in. 

See you on the inside.