top of page
Image by Tanya Trofymchuk

WORD INTUÏTIEF PRODUCTIEF

Dit is hét meest complete programma over productiviteit voor ambitieuze female founders die rust en resultaat willen balanceren. 

In dit traject werken we een jaar lang samen aan jouw doelen in een groep met gelijkgestemden en onder persoonlijke begeleiding.

LATEN WE TIJD NEMEN OM TIJD TE MAKEN.

Al vaak geprobeerd om een planning te maken, maar je er nog nooit aan gehouden? Heb je vaak moeite om je te focussen of om grenzen te stellen? Wil je meer rust in je hoofd?

We've got you covered. In dit traject pakken wij jouw productiviteit van A tot Z aan. Samen. Met de nodige incheckmomenten en ondersteuning van onze founder, Ellen Vandevyvere.

Dit is hét meest complete traject over persoonlijke productiviteit voor female founders die klaar zijn om hun bedrijf te schalen, zonder de werkdruk mee te laten groeien.

you're not alone

IS DIT HERKENBAAR?

Je begint je ochtend vrij vroeg en loopt meteen naar de koffiezet voor je eerste espresso van de dag. Je opent je laptop en start met het beantwoorden van een hoop dringende mailtjes van klanten. Voor je het weet is het 10u en moet je nog douchen en ontbijten. Snel maar even doen dan!

Eigenlijk zou je het liefst van al 's ochtends wat tijd voor jezelf willen nemen. Boekje lezen, misschien wat mediteren, maar het komt er niet van. Je hebt er gewoon de tijd niet voor, want die eindeloze takenlijst gaat zichzelf niet afvinken.

De hele dag werk je keihard door, maar door de vele meetings, vragen en misschien hier en daar ook even wat afleiding door sociale media, klap je pas rond 19u je laptop dicht en begin je aan het avondeten. Oh ja, ook nog snel even een was insteken en die paar dingen van den Bol bestellen voor je het vergeet.

's Avonds zit je uitgeblust in de zetel en vraag je je af wat je nu eigenlijk de hele dag gedaan hebt en waar je tijd naartoe is gegaan. Er lijken gewoon consistent te weinig uren in een dag te zitten...

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS...

We zien een realiteit voor je waarin je ​op een mooi uur je computer kan sluiten, met een leeg hoofd en een gerust gevoel, wetende dat alles helemaal in orde komt.

 

Waarin je ‘s avonds rustig kan koken en eten met je partner en met een voldaan gevoel over je dag kan praten omdat je zoveel gedaan hebt gekregen.

  

Waarin je weekends helemaal vrij zijn van werk en je ze doorbrengt met de mensen die er voor jou écht toe doen, waarmee je mooie herinneringen kan maken.

Image by Camille Brodard

WELKOM BIJ

INTUÏTIEF PRODUCTIEF

In dit traject leren we je bepalen wat er voor jou écht toe doet. Je leert jouw richting voor je leven en bedrijf helder krijgen en hoe je elke dag met een voldaan gevoel je laptop kan afsluiten. Je leert vooral hoe je je beschikbare tijd zo optimaal mogelijk kan inrichten, zodat er ruimte is voor groei, rust en fun.

DIT KAN JE NA INTUÏTIEF PRODUCTIEF

01

Je bereikt meer resultaat. Doordat je met focus werkt en helder weet waar je naartoe wil, verspil je niet langer kostbare tijd, maar beweeg je sneller dan ooit in de richting van je doelen. We gaan voor actie & resultaat.

Je hebt meer tijd in je agenda. Aan het eind van dit traject wordt er minder tijd opgeslorpt door dagdagelijkse taken maar heb je eindelijk tijd om aan je business te werken, tijd voor je gezin, tijd voor jezelf...Time to do whatever the f you want.

02

03

Je hebt rust in je hoofd. Je kan 's avonds gaan slapen zonder gedachten aan het werk die nog door je hoofd malen. Ontspannen is eindelijk echt ontspannen geworden, zonder schuldgevoelens over die takenlijst die nog niet af is.

INTUÏTIEF PRODUCTIEF

MODULES

DEEL 1: JOUW PRODUCTIEVE MINDSET

Je leert welke beperkende gedachten je tegenhouden op vlak van productiviteit en hoe je je mindset kan ombuigen. We zorgen er ook voor dat je jezelf beter leert kennen en inziet hoe je die zelfkennis kan inzetten in je tijdsbeheer.

DEEL 2: VAN DOELEN NAAR TAKEN

In dit onderdeel helpen we je om je doelen om te zetten in de concrete dagdagelijkse realiteit. Je visie is nog nooit zo helder geweest en de motivatie om eraan te werken nog nooit zo groot. We gaan van visie naar actie.

DEEL 3: PRODUCTIEF ZONDER PLANNING

Wij geloven dat plannen een schaal is. Je kan alles strikt volplannen of je kan gewoon je intuïtie volgen. Waar je je ook op de schaal bevindt, in dit onderdeel leer je hoe je je beschikbare tijd optimaliseert.

DEEL 4: TIME MANAGEMENT SOFT SKILLS

Een lijstje maken, dat is één ding. Maar je eraan houden kan wel eens een challenge blijken. Focus, uitstelgedrag, over je grenzen laten walsen...Allemaal zaken die ervoor zorgen dat de drukte ons soms overvalt en we zonder voldaan gevoel onze dag afsluiten. Wij helpen je hier komaf mee maken.

DEEL 5: REVIEW & RESET

Een kort sprintje trekken om productiever te werken, dat kunnen we allemaal. Maar dit écht op lange termijn volhouden zodat we niet in dezelfde valkuilen blijven trappen? Daar zit vaak het addertje onder het gras. In deze laatste module leer je hoe je dit op langere termijn volhoudt.

"Waar de combinatie man, 2 kindjes en 2 jobs eerst onmogelijk leek, is alles nu in evenwicht."

Special thanks to be in my life. In no time heb ik een soort van planning opgemaakt die me haalbaar lijkt. En we bereikten ontzettend veel dankzij jouw hulp. Onze eerste winkel is een feit.

 

Duizendmaal dank. Je hebt mijn puzzelstukjes in elkaar laten vallen, maar vooral dank je vanuit de kindermondjes hier! Eindelijk durft mama tijd te nemen voor die kleine schatjes, zonder zich schuldig te voelen. 

DELPHINE - EIGENARES BABYPHINE KIDS FASHION

8D70E845-03A7-4629-8089-1AD40B046148.jpg

IK BEN ELLEN.

Impulsieve chaoot en creatieve generalist. Ploetermoeder en ambitieuze ondernemer.

Al jaren ben ik helemaal obsessed met het meeste uit mijn tijd hier op aarde halen en bestaat mijn Google zoekgeschiedenis uitsluitend uit termen als ‘de 5 beste productiviteitstips’. Toch lijken maar weinig van die tips van mij op toepassing. Maanden op voorhand mijn hele planning vastleggen beangstigt me. En elke minuut van elke dag volzetten ook.

 

Ik heb daarom mijn eigen visie en vat aan tips over productiviteit ontwikkeld. Een visie die ervoor zorgt dat ik gemiddeld 20 uur per week werk, voldoende tijd & mentale capaciteit overhou om met mijn familie te ontspannen, mijn bedrijf met meer dan 400 klanten draaiende kan houden en telkens leuke nieuwe initiatieven kan opstarten.

hey you

LEER ME IN 90 SECONDEN KENNEN

DIT IS VOOR JOU ALS...

DIT IS NIET VOOR JOU ALS...

Image by Katsia Jazwinska

VOOR WIE IS INTUÏTIEF PRODUCTIEF?

DIT IS VOOR JOU ALS...

... je jezelf identificeert met de woorden creatief, chaotisch en/of generalistisch en als het gevoel hebt alsof je consistent tijd te kort komt.

...je een female founder bent die klaar is om next level te gaan met haar bedrijf maar waarbij haar eigen tijdsbesteding haar groei blokkeert.

...je heel snel wil vliegen en rijk wil worden met je bedrijf. Dan is hustlen af en toe wel nodig. Ik doe dit zelf niet, omdat ik duurzaam wil ondernemen en dit binnen 10 jaar nog altijd wil doen.

Image by Annie Spratt

DIT MAG JE VERWACHTEN

   THE TIME HUB ACADEMIE   

Per module krijg je in de academie uitgebreide uitleg. Te bekijken als video, te lezen of te beluisteren in podcast vorm.

Je vindt er bovendien een werkboek met allerlei oefeningen in terug.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Tijdens het traject krijg je ook persoonlijke begeleiding van onze founder, Ellen Vandevyvere. Gedurende 6 1:1 sessies van 90 minuten, verspreid doorheen het jaar, optimaliseren we jouw productieve potentieel. Bovendien volgt ze wekelijks je vooruitgang mee op.

REVIEW & RESET

Elk kwartaal (en dit 4 keer) komen we een volledige dag live samen om de status van onze doelen te bespreken, belemmeringen uit de weg te ruimen en ervaringen te delen met een groep van max. 10 ondernemers. Daarnaast checken we elke maand in groep in met je doelen. 

ACCOUNTABILITY

Elke vrijdag hosten we een co-working sessie. Tijdens deze sessie volgen we een vaste structuur om je week te reviewen en de komende week te plannen en prioriteiten te stellen. Zo houden we de accountability hoog.

Anker 1

VEELGESTELDE VRAGEN

Image by Tom Barrett

ready to fly?

KLAAR VOOR MEER PRODUCTIVITEIT EN MINDER STRESS?

Laten we samen tijd nemen om tijd te maken. Want tijd vliegt, maar jij bent de piloot.

bottom of page