Image by Patrick Langwallner

Intuïtief Productief

Jouw hands-on stappenplan om je doelen te bereiken, takenlijst te beheren & vol focus te werken. En dat zonder stress & met rust in je bedrijf, leven & hoofd.

Belangrijke vraag voor vrouwelijke ondernemers met een miljoen wilde plannen in hun hoofd die zich dagelijks opgejaagd voelen in het najagen van hun ambitieuze dromen...🤯

Als er een manier zou zijn om vooruitgang te maken met je doelen ZONDER dat je​

🤯 elke week met gemak 60 uren klopt

🤯 's avonds met moeite in slaap geraakt omdat je takenlijstje nog door je hoofd maalt

🤯 je elke dag gestresseerd als een kip zonder kop rondloopt en maar zoveel mogelijk balletjes in de lucht probeert te houden

Zou je dan niet veel meer tijd kunnen vrijmaken voor wat er in jouw leven écht toe doet?

 

Herken je dit?

Je begint je ochtend vrij vroeg en loopt meteen naar de koffiezet voor je eerste espresso van de dag. Je opent je laptop en start meteen met het beantwoorden van een hoop dringende mailtjes van klanten. Voor je het weet is het 10u en moet je nog douchen en ontbijten. Snel maar even doen dan!

Eigenlijk zou je het liefst van al 's ochtends wat tijd voor jezelf willen nemen. Boekje lezen, misschien wat mediteren, maar het komt er niet van. Je hebt er gewoon de tijd niet voor, want die eindeloze takenlijst gaat zichzelf niet afvinken.

De hele dag werk je keihard door, maar door de vele meetings, vragen en misschien hier en daar ook even wat afleiding door sociale media, klap je pas rond 19u je laptop terug dicht en begin je aan het avondeten. Oh ja, ook nog snel even een was insteken en die paar dingen van den Bol bestellen voor je het vergeet.

's Avonds zit je uitgeblust in de zetel en vraag je je af wat je nu eigenlijk de hele dag gedaan hebt en waar je tijd naartoe is gegaan.

Pfff, en je hebt nog wel zoveel ambitieuze en zotte plannen van dingen die je in je bedrijf wil realiseren en coole dingen die je in je vrije tijd wil doen, maar er lijken gewoon consistent te weinig uren in een dag te zitten om alles te doen...

Het ligt niet aan jou.

Drukte is tegenwoordig overal. Stap op een random persoon op straat af en vraag hoe het met hem of haar gaat en de kans is groot dat je 'goed, maar druk hé' als antwoord krijgt.

 

De wereld draait op volle toeren, onze dagen zitten vol met ontzettend veel impulsen en alles lijkt altijd alleen maar sneller te gaan. Het 'druk hebben' wordt als normaal gezien, nog sterker zelfs, als een symbool van succes.

Als ondernemer is het vaak ook niet veel beter. We zien andere ondernemers freebies maken, aan de lopende band cursussen uitbrengen, actief zijn op sociale media en zotte omzetten binnenhalen. En tegelijkertijd er ook keihard voor werken.

 

Het geeft ons het gevoel alsof hustlen de enige manier is om ergens te geraken in het leven. Gewoon nu een paar jaar zot knallen en dan komt de welverdiende rust later wel...

Ik zie een realiteit waarin je elke ochtend uitgerust op hetzelfde uur kan opstaan, kan gaan lopen of aan yoga kan doen als je dat wil.

 

Waarin je wat tijd voor jezelf neemt voor je voor je bedrijf begint te werken.

 

Waarin je jouw computer kan opendoen om AAN je bedrijf te gaan werken en projecten kan initiëren die jouw hartje doen zingen.

 

Waarin je ‘s middags uitgebreid een lunch kunt nemen en kunt gaan wandelen en helemaal tot rust kan komen.

Waarin je op een deftig uur je computer kan sluiten, met een leeg hoofd en een gerust gevoel, wetende dat alles helemaal in orde komt en kan wachten tot de dag erna.

 

Waarin je ‘s avonds rustig kan koken en eten met je partner en met een voldaan gevoel over je dag kan praten omdat je zoveel gedaan hebt gekregen.

 

Waarin je nog  zou kunnen werken want je voelt dat je er de energie voor hebt, maar je je tijd even graag op een andere manier spendeert, met een goed boek in de zetel of met een serie die je deze keer écht gezien hebt omdat je niet met je hoofd nog bij het werk zat.

 

Waarin je weekends helemaal vrij zijn van werk en je ze doorbrengt  met de mensen die er voor jou écht toe doen, waarmee je mooie herinneringen kan maken.

Het goede nieuws is: die realiteit is binnen handbereik ✨

✨  Start met het geven van je volle aandacht aan projecten die er écht toe doen in je business en het uitvoeren van je briljante ideeën

✨  Krijg controle over je planning met een schema waarvan jij weet dat het haalbaar is en dat het perfect jouw ritme volgt

✨  Begin elke dag een paar uur full focus aan je grotere doelen te werken, zonder dat je gestoord wordt door mail, teamleden, berichten en andermans taken

✨ Gedaan met het gevoel elke dag tijd te kort te komen. Vanaf nu heb je gewoon een paar uurtjes per dag extra waarin je het eens wat kalmer kan aandoen

Het is mijn missie om te bewijzen dat succes zonder drukte ook perfect mogelijk is.

 

Ik heb ervaren wat het is, om elke avond uitgeblust in de zetel te liggen en enkel maar meer naar braindead dingen te kijken. Om het gevoel te hebben alsof je in cirkeltjes draait en om puur omwille van je enthousiasme en energie tegen muren aan te lopen.

 

Om het gevoel te hebben alsof je omwille van tijdsgebrek niet alles kan bereiken wat je wil bereiken. Ik heb in jouw schoenen gestaan en ik ga nooit meer terug. En als ik die ommezwaai kan maken, dan kan jij dat ook.

Mijn grootste fail voor ik met The Time Hub startte was denken dat als ik maar genoeg productiviteitstrucjes en hacks zou toepassen, dat ik eindelijk meer gedaan zou krijgen. Dat ik gewoon beter moest plannen, beter moest organiseren en dat dan alles goed zou komen, de juiste tools moest leren gebruiken.

 

Ik vergat dat productief zijn zoveel meer inhoudt. Dat ook zelfzorg productief is, en je leren focussen. Leren kiezen waar je je aandacht aan hecht en waar niet. Ik wou alleen maar sneller gaan en meer op mijn bordje kunnen leggen, maar vaak bereik je net veel meer door te vertragen.

Tegenwoordig pas ik alle lessen die ik doorheen de jaren leerde toe op mijn eigen tijdbesteding. Dit heeft ertoe geleid dat ik consistent mooie resultaten in mijn bedrijf bereik, op mijn eigen tempo. Ik werk een 30-tal uur per week, werk waaraan ik wil en wanneer ik dat wil en ben 95% van de tijd stressvrij. Ik geniet van het leven, voel me rustig én heb tegelijk het gevoel alsof ik een bad-ass ondernemer ben.

5.png

Al deze stappen & lessons learned deel ik met jou in...

Intuïtief Productief

 

Een coachingstraject van 6 maanden om ambitieuze, vrouwelijke ondernemers te helpen bij het plannen van hun doelen, beheren van hun taken, stellen van hun grenzen en werken met focus. Zodat ze al hun wilde dromen kunnen bereiken, mét hopen vrije tijd en een gevoel van rust.

Wat leer je in het traject?

In het eerste deel van de cursus gaan we samen met je mindset aan de slag. Deze heeft vaak een sterke impact op hoe we time management percipiëren en op hoe productief we kunnen zijn. We ruimen dus een aantal limiting beliefs uit de weg én leren onszelf weer wat beter kennen. Want productief zijn, dat start bij jezelf.

Vervolgens gaan we brainstormen.

 

Wat is nu eigenlijk de richting die ik uit wil gaan met mijn leven, bedrijf of job? En wat kan me helpen om hier te geraken? 

 

Al jouw wilde plannen vormen we om in concrete doelen, mijlpalen en projecten. Zo krijg jij een heldere blik op wat jouw prioriteiten zijn en in welke time frame je wat zou kunnen bereiken.

Volgende stap? Getting things done.

 

Hoe zorg ik er nu voor dat ik weet wat ik wanneer moet of kan doen, hoe ik mijn agenda kan beheren en het overzicht kan behouden?

 

Na deze modules voel jij je 'on top of things' en heb je eindelijk helderheid over jouw flow & optimale schema.

En dan komt vaak het moeilijkste. Die planning is nu wel gemaakt, maar iemand komt je halverwege de dag storen...Weg schema! Of een klant belt je met de vraag of je er toch niet nog iets meer kan bijnemen...En die meeting loopt gigantisch hard uit. Shit, en nu? 

Om dit soort van zaken te voorkomen leer ik je ook alles over focus, communicatie en het stellen van grenzen. Geen gemakkelijke modules, maar ze zijn oh zo noodzakelijk om ervoor te zorgen dat jij ook op langere termijn productief kan blijven. Deze modules helpen je om 'nee' te zeggen, minstens een paar uur per dag vol focus te werken en jouw communicatielijnen te optimaliseren.

Als voorlaatste wil ik dat je rust kan ervaren. 

 

Iets waar je ongetwijfeld naar op zoek bent als je dit leest. Je gaat op zoek naar wat jou écht ontspant, zodat je niet meer 's avonds in de zetel neerploft bij gebrek aan betere opties.

We duiken in je stress-signalen en zorgen ervoor dat je meteen weet wat je te doen staat als je takenlijstje voor overwhelm begint te zorgen.​

Het zou mijn hart breken als jouw werk met dit traject op langere termijn in het niets zou verdwijnen. 

Net daarom zorgen we er in de laatste module voor dat dit niet kan gebeuren. We stellen samen systemen op die ervoor zorgen dat je op tijd en stond even bij jouw tijdsbesteding stilstaat en hier snel mee aan de slag kan, zonder dat je per se opnieuw de hele cursus moet doorlopen.

Ontwerp zonder titel.png

1

Ontwerp zonder titel.png

2

Ontwerp zonder titel.png

3

Ontwerp zonder titel.png

4

Ontwerp zonder titel.png

5

Ontwerp zonder titel.png

6

Cuanto cuesta? 

Allemaal goed & wel Ellen, maar euh...

Om ervoor te zorgen dat iedereen, ongeacht zijn of haar budget, met zijn tijdbesteding aan de slag kan gaan, heb ik 3 verschillende formules voorzien:

DIY Cursus, Groepstraject & All-In Traject

 

DIY Cursus

Voor bezige bijen die graag op hun eigen tempo met hun tijdbesteding aan de slag willen gaan. 

👉 6 maanden toegang tot alle modules & oefeningen. Je krijgt toegang vanaf 04/10/2021.

👉 Bonus 'Perfectionisme' ter waarde van €150 exc. BTW

Jouw investering nu: €547 (exc. BTW). Betalen kan ook in 3 of 6 termijnen. Zo start je al vanaf 99 euro per maand.

Bonus 'Perfectionisme' t.w.v. €150

6 maanden toegang tot 8 modules t.w.v. €978

TOTALE WAARDE: €1.128

Jouw investering nu: €547 exc. BTW

Groepstraject 

Voor de ambitieuze ondernemer die grondig aan de slag wil met haar tijdsbesteding. Alles uit de DIY cursus + groepscalls + online Facebook community.

All-in-Traject

Voor de onderneemster die all-in wil gaan met haar tijdsbesteding en graag persoonlijke ondersteuning wil. Ik ben je persoonlijke cheerleader en schop onder je kont.

Wat klanten zeggen...

✨ heb je eindelijk een duidelijk zicht op jouw belangrijkste doelen en prioriteiten

✨ heb je een duidelijke takenlijst die je niet langer overweldigd

 ✨kan je elke dag een paar uur met focus doorwerken zodat je met een voldaan gevoel 's avonds je computer kan afsluiten

voel je je bad-ass, want je bent stappen vooruit aan het zetten met je bedrijf

✨ kan je met een gevoel van rust aan je avond, weekend of vakantie starten, want je weet dat alles in orde komt

Na Intuïtief Productief

INTUITIEF PRODUCTIEF

Jouw hands-on stappenplan om je doelen te bereiken, takenlijst te beheren & vol focus te werken. En dat zonder stress & met rust in je bedrijf, leven & hoofd.

🔥8 modules met hands-on oefeningen, videos en audiofiles, aangepast aan jouw leermethode

🔥Levenslange toegang

🔥Pick your investment

De investering in de cursus valt steeds te spreiden over meerdere maanden. 

Na betaling word je bij de start op 4 oktober automatisch toegevoegd aan de cursus en krijg je verder alle nodige informatie.

mimi-lalaa-9QtYDvBEgqQ-unsplash.jpg

Hoi hoi, ik ben Ellen!

Personal Branding Ellen-178.jpg

Duizend ideeën en duizend-en-één plannen: dat is mijn hoofd in een notendop. Omdat mijn enthousiasme me in het verleden al eens tegen een muur liet lopen, kick ik vandaag op productiviteitshacks en vooral een gezonde mindset rond doelen en time management.

 

Ik wil burn-out uit het land helpen en de mallemolen en rush stopzetten. Ik wil de negatieve connotatie rond werk doen verdwijnen en ondernemers helpen hun doelen realiseren, in plaats van achter de feiten aan te hollen.

 

Via content, cursussen en consulting tracht ik dagelijks vrouwelijke ondernemers te inspireren om tijd te nemen om tijd te maken. 

Intuïtief Productief is hierbij het neusje van de zalm. Het is de samenvatting van alle zaken die ik doorheen de jaren geleerd heb en waar ik nog dagelijks naar teruggrijp om zo efficiënt en effectief mogelijk met mijn tijd om te gaan. 

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken om aan Intuïtief Productief te werken? Ik heb nu al amper tijd over...


Dat snap ik helemaal, dat is inderdaad net echt het moeilijkste van wat ik aanbied. Want meestal kan je al amper je nek boven water houden met alles wat je te doen hebt in het normale leven en dan geef ik je er nog eens werk bij? En toch is het belangrijk om hiermee aan de slag te gaan. Hoewel er hier en daar wat pittige oefeningen in zitten, doe ik toch mijn best om alles wat ik doe behapbaar te houden. Om je met minimale theorie en vooral veel oefeningen snel resultaat te laten bereiken. Met 1 uur van je tijd elke week kan je echt al ver geraken.
Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?


Je kan alle modules bekijken wanneer je wil. Je hebt levenslang toegang tot de cursus én tot alle updates die er in de toekomst gebeuren indien je voor de groepscoaching of individuele coaching gaat. DIY cursisten hebben 6 maanden toegang.
Ik heb al 20 andere cursussen die nog op mijn stapel liggen te wachten, waarom zou ik dan in Intuïtief Productief instappen?


Haha dat ken ik. Ik koop ook meer cursussen dan ik kan volgen. Dan is mijn vraag voor jou welke cursus hieruit prioriteit is. Is er een cursus die jou nu veel verder kan helpen dan mijn traject? Super, dan moet je vooral hiermee aan de slag gaan. Ik zal de eerste zijn om jou te vertellen dat keuzes maken en prioriteiten stellen je ongelofelijk ver kan brengen. Is er geen andere cursus die voor jou echt prioriteit is? Dan kan ik je alleen maar aanraden om met deze van mij aan de slag te gaan. Want ik leer jou tijd vrijmaken om al die andere cursussen op jouw tempo te volgen.
Kan ik een factuur krijgen?


Jazeker! Bij het uitchecken is er een box waarin je je BTW-nummer kan ingeven. Indien je dit meteen ingeeft dan krijg je een factuur toegestuurd na aankoop. Wil je hier toch nog informatie aan wijzigen, stuur dan een mailtje naar team@thetimehub.be
Kan ik een terugbetaling krijgen als de cursus niets voor mij blijkt te zijn?


Uit elke cursus die we volgen onthouden we gemiddeld 3 belangrijke dingen die we geleerd hebben. Als je geen 3 nuttige tips uit deze cursus hebt gehaald en je hebt hem volledig gevolgd, stuur me dan even een mailtje op team@thetimehub.be en we brengen de nodige zaken voor jou in orde.
Ik ben geen ondernemer, is deze cursus voor mij?


Een aantal voorbeelden in de cursus zijn specifiek op ondernemers toegespitst en als ondernemer heb je nu eenmaal iets meer vrijheid om met de tips uit de cursus aan de slag te gaan. Desondanks heb ik zelf voldoende ervaring als werknemer achter de rug om ook hierrond tips te kunnen meegeven en ervoor te zorgen dat de informatie uit de cursus zeker ook op jou van toepassing is.
Meer tijd vrijmaken? Dat gaat voor mij toch niet werken want in mijn situatie…


Jep, in mijn traject geef ik een heleboel algemene tips en oefeningen mee. En het kan zijn dat het ene voor jou makkelijker toepasbaar is dan het andere. Of dat het over het algemeen voor jou moeilijker zal zijn om tijd vrij te maken omdat er gewoon heel veel uitdagingen op je af komen. I get that. En toch heb ik uit ervaring al gemerkt dat er heel veel van effectief time management terug te leiden zijn naar een aantal sleutelelementen die voor iedereen hetzelfde zijn. En daar leg ik dan ook zwaar de focus op. Zodat jij ook in jouw situatie ermee verder kan. En net zoals met elke cursus of traject kan ik geen resultaten garanderen. Ik kan je alleen heel veel waarde, oefeningen en inspiratie garanderen. Maar het uiteindelijke werk ligt toch nog altijd bij jou. Als jij ermee aan de slag gaat, dan kan je wel echt verandering merken, dat beloof ik je.

Vragen die je mogelijks nog kan hebben...