Image by Patrick Langwallner

Intuïtief Productief

Jouw hands-on stappenplan om je doelen te bereiken, takenlijst te beheren & vol focus te werken. En dat zonder stress & met rust in je bedrijf, leven & hoofd.

Belangrijke vraag voor vrouwelijke ondernemers met een miljoen wilde plannen in hun hoofd die zich dagelijks opgejaagd voelen in het najagen van hun ambitieuze dromen...🤯

Als er een manier zou zijn om vooruitgang te maken met je doelen ZONDER dat je​

🤯 elke week met gemak 60 uren klopt

🤯 's avonds met moeite in slaap geraakt omdat je takenlijstje nog door je hoofd maalt

🤯 je elke dag gestresseerd als een kip zonder kop rondloopt en maar zoveel mogelijk balletjes in de lucht probeert te houden

Zou je dan niet veel meer tijd kunnen vrijmaken voor wat er in jouw leven écht toe doet?

 

6.png
Personal Branding Ellen-105.jpg

Herken je dit?

Je begint je ochtend vrij vroeg en loopt meteen naar de koffiezet voor je eerste espresso van de dag. Je opent je laptop en start meteen met het beantwoorden van een hoop dringende mailtjes van klanten. Voor je het weet is het 10u en moet je nog douchen en ontbijten. Snel maar even doen dan!

Eigenlijk zou je het liefst van al 's ochtends wat tijd voor jezelf willen nemen. Boekje lezen, misschien wat mediteren, maar het komt er niet van. Je hebt er gewoon de tijd niet voor, want die eindeloze takenlijst gaat zichzelf niet afvinken.

De hele dag werk je keihard door, maar door de vele meetings, vragen en misschien hier en daar ook even wat afleiding door sociale media, klap je pas rond 19u je laptop terug dicht en begin je aan het avondeten. Oh ja, ook nog snel even een was insteken en die paar dingen van den Bol bestellen voor je het vergeet.

's Avonds zit je uitgeblust in de zetel en vraag je je af wat je nu eigenlijk de hele dag gedaan hebt en waar je tijd naartoe is gegaan.

Pfff, en je hebt nog wel zoveel ambitieuze en zotte plannen van dingen die je in je bedrijf wil realiseren en coole dingen die je in je vrije tijd wil doen, maar er lijken gewoon consistent te weinig uren in een dag te zitten om alles te doen...

Het ligt niet aan jou.

Drukte is tegenwoordig overal. Stap op een random persoon op straat af en vraag hoe het met hem of haar gaat en de kans is groot dat je 'goed, maar druk hé' als antwoord krijgt.

 

De wereld draait op volle toeren, onze dagen zitten vol met ontzettend veel impulsen en alles lijkt altijd alleen maar sneller te gaan. Het 'druk hebben' wordt als normaal gezien, nog sterker zelfs, als een symbool van succes.

Als ondernemer is het vaak ook niet veel beter. We zien andere ondernemers freebies maken, aan de lopende band cursussen uitbrengen, actief zijn op sociale media en zotte omzetten binnenhalen. En tegelijkertijd er ook keihard voor werken.

 

Het geeft ons het gevoel alsof hustlen de enige manier is om ergens te geraken in het leven. Gewoon nu een paar jaar zot knallen en dan komt de welverdiende rust later wel...

Ik zie een realiteit waarin je elke ochtend uitgerust op hetzelfde uur kan opstaan, kan gaan lopen of aan yoga kan doen als je dat wil.

 

Waarin je wat tijd voor jezelf neemt voor je voor je bedrijf begint te werken.

 

Waarin je jouw computer kan opendoen om AAN je bedrijf te gaan werken en projecten kan initiëren die jouw hartje doen zingen.

 

Waarin je ‘s middags uitgebreid een lunch kunt nemen en kunt gaan wandelen en helemaal tot rust kan komen.

Waarin je op een deftig uur je computer kan sluiten, met een leeg hoofd en een gerust gevoel, wetende dat alles helemaal in orde komt en kan wachten tot de dag erna.

 

Waarin je ‘s avonds rustig kan koken en eten met je partner en met een voldaan gevoel over je dag kan praten omdat je zoveel gedaan hebt gekregen.

 

Waarin je nog  zou kunnen werken want je voelt dat je er de energie voor hebt, maar je je tijd even graag op een andere manier spendeert, met een goed boek in de zetel of met een serie die je deze keer écht gezien hebt omdat je niet met je hoofd nog bij het werk zat.

 

Waarin je weekends helemaal vrij zijn van werk en je ze doorbrengt  met de mensen die er voor jou écht toe doen, waarmee je mooie herinneringen kan maken.

Personal Branding Ellen-294.jpg

Het goede nieuws is: die realiteit is binnen handbereik ✨

✨  Start met het geven van je volle aandacht aan projecten die er écht toe doen in je business en het uitvoeren van je briljante ideeën

✨  Krijg controle over je planning met een schema waarvan jij weet dat het haalbaar is en dat het perfect jouw ritme volgt

✨  Begin elke dag een paar uur full focus aan je grotere doelen te werken, zonder dat je gestoord wordt door mail, teamleden, berichten en andermans taken

✨ Gedaan met het gevoel elke dag tijd te kort te komen. Vanaf nu heb je gewoon een paar uurtjes per dag extra waarin je het eens wat kalmer kan aandoen

Het is mijn missie om te bewijzen dat succes zonder drukte ook perfect mogelijk is.

 

Ik heb ervaren wat het is, om elke avond uitgeblust in de zetel te liggen en enkel maar meer naar braindead dingen te kijken. Om het gevoel te hebben alsof je in cirkeltjes draait en om puur omwille van je enthousiasme en energie tegen muren aan te lopen.

 

Om het gevoel te hebben alsof je omwille van tijdsgebrek niet alles kan bereiken wat je wil bereiken. Ik heb in jouw schoenen gestaan en ik ga nooit meer terug. En als ik die ommezwaai kan maken, dan kan jij dat ook.

Mijn grootste fail voor ik met The Time Hub startte was denken dat als ik maar genoeg productiviteitstrucjes en hacks zou toepassen, dat ik eindelijk meer gedaan zou krijgen. Dat ik gewoon beter moest plannen, beter moest organiseren en dat dan alles goed zou komen, de juiste tools moest leren gebruiken.

 

Ik vergat dat productief zijn zoveel meer inhoudt. Dat ook zelfzorg productief is, en je leren focussen. Leren kiezen waar je je aandacht aan hecht en waar niet. Ik wou alleen maar sneller gaan en meer op mijn bordje kunnen leggen, maar vaak bereik je net veel meer door te vertragen.

Personal Branding Ellen-29.jpg

Tegenwoordig pas ik alle lessen die ik doorheen de jaren leerde toe op mijn eigen tijdbesteding. Dit heeft ertoe geleid dat ik consistent mooie resultaten in mijn bedrijf bereik, op mijn eigen tempo. Ik werk een 30-tal uur per week, werk waaraan ik wil en wanneer ik dat wil en ben 95% van de tijd stressvrij. Ik geniet van het leven, voel me rustig én heb tegelijk het gevoel alsof ik een bad-ass ondernemer ben.

5.png

Al deze stappen & lessons learned deel ik met jou in...

Intuïtief Productief

 

Een cursus op eigen tempo om ambitieuze, vrouwelijke ondernemers te helpen bij het plannen van hun doelen, beheren van hun taken, stellen van hun grenzen en werken met focus. Zodat ze al hun wilde dromen kunnen bereiken, mét hopen vrije tijd en een gevoel van rust.

Wat leer je in het traject?

In het eerste deel van de cursus gaan we samen met je mindset aan de slag. Deze heeft vaak een sterke impact op hoe we time management percipiëren en op hoe productief we kunnen zijn. We ruimen dus een aantal limiting beliefs uit de weg én leren onszelf weer wat beter kennen. Want productief zijn, dat start bij jezelf.

Vervolgens gaan we brainstormen.

 

Wat is nu eigenlijk de richting die ik uit wil gaan met mijn leven, bedrijf of job? En wat kan me helpen om hier te geraken? 

 

Al jouw wilde plannen vormen we om in concrete doelen, mijlpalen en projecten. Zo krijg jij een heldere blik op wat jouw prioriteiten zijn en in welke time frame je wat zou kunnen bereiken.

Volgende stap? Getting things done.

 

Hoe zorg ik er nu voor dat ik weet wat ik wanneer moet of kan doen, hoe ik mijn agenda kan beheren en het overzicht kan behouden?

 

Na deze modules voel jij je 'on top of things' en heb je eindelijk helderheid over jouw flow & optimale schema.

En dan komt vaak het moeilijkste. Die planning is nu wel gemaakt, maar iemand komt je halverwege de dag storen...Weg schema! Of een klant belt je met de vraag of je er toch niet nog iets meer kan bijnemen...En die meeting loopt gigantisch hard uit. Shit, en nu? 

Om dit soort van zaken te voorkomen leer ik je ook alles over focus, communicatie en het stellen van grenzen. Geen gemakkelijke modules, maar ze zijn oh zo noodzakelijk om ervoor te zorgen dat jij ook op langere termijn productief kan blijven. Deze modules helpen je om 'nee' te zeggen, minstens een paar uur per dag vol focus te werken en jouw communicatielijnen te optimaliseren.

Als voorlaatste wil ik dat je rust kan ervaren. 

 

Iets waar je ongetwijfeld naar op zoek bent als je dit leest. Je gaat op zoek naar wat jou écht ontspant, zodat je niet meer 's avonds in de zetel neerploft bij gebrek aan betere opties.

We duiken in je stress-signalen en zorgen ervoor dat je meteen weet wat je te doen staat als je takenlijstje voor overwhelm begint te zorgen.​

Het zou mijn hart breken als jouw werk met dit traject op langere termijn in het niets zou verdwijnen. 

Net daarom zorgen we er in de laatste module voor dat dit niet kan gebeuren. We stellen samen systemen op die ervoor zorgen dat je op tijd en stond even bij jouw tijdsbesteding stilstaat en hier snel mee aan de slag kan, zonder dat je per se opnieuw de hele cursus moet doorlopen.

Ontwerp zonder titel.png

1

Ontwerp zonder titel.png

2

Ontwerp zonder titel.png

3

Ontwerp zonder titel.png

4

Ontwerp zonder titel.png

5

Ontwerp zonder titel.png

6

Jouw Investering

Jouw investering nu voor 6 maanden toegang tot alle content uit de cursus

 

€547 (exc. BTW)

 

Betalen kan ook in 3 of 6 termijnen. Zo start je al vanaf 99 euro per maand.

Wat klanten zeggen...

Schermafbeelding 2021-08-18 om 09.23.11.png
Ontwerp zonder titel (1).png
IMG_8372.jpg
IMG_8372.jpg
8D70E845-03A7-4629-8089-1AD40B046148.jpg
IMG_8300 2.jpg
unnamed.jpg
IMG_8370.jpg
Schermafbeelding 2021-08-30 om 16.35.01.png
IMG_8251.PNG.png

✨ heb je eindelijk een duidelijk zicht op jouw belangrijkste doelen en prioriteiten

✨ heb je een duidelijke takenlijst die je niet langer overweldigd

 ✨kan je elke dag een paar uur met focus doorwerken zodat je met een voldaan gevoel 's avonds je computer kan afsluiten

✨ voel je je bad-ass, want je bent stappen vooruit aan het zetten met je bedrijf

✨ kan je met een gevoel van rust aan je avond, weekend of vakantie starten, want je weet dat alles in orde komt

Na Intuïtief Productief

Personal Branding Ellen-27.jpg

Intuïtief Productief

Jouw hands-on stappenplan om je doelen te bereiken, takenlijst te beheren & vol focus te werken. En dat zonder stress & met rust in je bedrijf, leven & hoofd.

🔥8 modules met hands-on oefeningen, videos en audiofiles, aangepast aan jouw leermethode

🔥6 maanden toegang

De investering in de cursus valt steeds te spreiden over meerdere maanden. 

Na betaling word je bij automatisch toegevoegd aan de cursus en krijg je verder alle nodige informatie.

mimi-lalaa-9QtYDvBEgqQ-unsplash.jpg

Hoi hoi, ik ben Ellen!

Personal Branding Ellen-178.jpg

Duizend ideeën en duizend-en-één plannen: dat is mijn hoofd in een notendop. Omdat mijn enthousiasme me in het verleden al eens tegen een muur liet lopen, kick ik vandaag op productiviteitshacks en vooral een gezonde mindset rond doelen en time management.

 

Ik wil burn-out uit het land helpen en de mallemolen en rush stopzetten. Ik wil de negatieve connotatie rond werk doen verdwijnen en ondernemers helpen hun doelen realiseren, in plaats van achter de feiten aan te hollen.

 

Via content, cursussen en consulting tracht ik dagelijks vrouwelijke ondernemers te inspireren om tijd te nemen om tijd te maken. 

Intuïtief Productief is hierbij het neusje van de zalm. Het is de samenvatting van alle zaken die ik doorheen de jaren geleerd heb en waar ik nog dagelijks naar teruggrijp om zo efficiënt en effectief mogelijk met mijn tijd om te gaan.