top of page
Ontwerp zonder titel (1).png

INTRO TOT NOTION

GRATIS VIDEOTRAINING

Notion is de all-in-one productiviteitstool die me de afgelopen jaren geholpen heeft om mijn bedrijf en leven te runnen en ervoor te zorgen dat al mijn informatie netjes in 1 systeem gecentraliseerd staat.

Omdat de tool voor jou hetzelfde kan betekenen, laat ik jou in deze gratis videotraining met plezier kennismaken met Notion.

Na deze gratis videotraining...

⚡️ weet jij wat Notion is en wat de tool precies doet

⚡️ ken je alle pro's en con's van het systeem en heb je een beeld of de tool iets voor jou kan zijn

⚡️ heb je een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden die Notion te bieden heeft en sta je ongetwijfeld te popelen om ermee aan de slag te gaan

PRAKTISCH

De training is op eigen tempo te volgen. Na het registreren krijg je meteen via mail een een link toegestuurd om de training te volgen.

Wat anderen zeggen...

De videotraining was echt super leerrijk! Ik kende Notion nog niet, maar je hebt me er helemaal ingezogen en nu ben ik ook obsessed 🙈 Ik heb de training nog steeds openstaan zodat ik verschillende stukjes kan bekijken terwijl ik mijn eigen Notion opzet.

ROMINA

WIE IS ELLEN?

Duizend ideeën en duizend-en-één plannen: dat is Ellens hoofd in een notendop. Omdat haar enthousiasme haar in het verleden al eens tegen een muur liet lopen, kickt ze vandaag op productiviteitshacks en vooral een gezonde mindset rond doelen en time management.

Na jarenlang onderzoek naar manieren om meer tijd te gaan winnen, inspireert Ellen nu dagelijks ambitieuze kenniswerkers via content, cursussen & consulting.

 

Sinds 2020 is Notion voor haar een belangrijk onderdeel van haar business geworden, aangezien de mogelijkheden van de tool perfect passen bij haar visie omtrent productiviteit. Na haar ontdekking van het systeem heeft ze vooral niet stilgezeten.
 

Ze richtte de Notion in het Nederlands Facebook community op, werd in september 2020 officiële Notion Ambassadeur in België én hielp ondertussen al meer dan 1.500 mensen de weg naar Notion vinden. Ze hielp daarnaast al meer dan 250 klanten met haar cursus en 30 klanten 1-on-1 bij het uitbouwen van hun workspace.

Personal Branding Ellen-335.jpg
bottom of page