top of page
Ellen_Lore Mattens Photography-31.jpg

Inbox naar Zero

Van een overvolle mailbox naar een georganiseerd systeem en een lege inbox met deze workshop.

Mails maken al jaren deel uit van onze werkrealiteit. De afgelopen jaren is het mailverkeer echter enkel exponentieel toegenomen. We zijn onze mailbox bovendien gaan zien als all-in-one holy grail tools. We gebruiken hem om informatie en documenten in te bewaren, taken bij te houden en onze agenda te organiseren. Terwijl een mailbox niets meer of minder dan een doorgeefluik is. 

In deze workshop leren we je jouw mailbox efficiënter en effectiever gebruiken. Zodat je er elke dag met gemak in slaagt alle mailtjes te bekijken, te beantwoorden en te archiveren. En zo je inbox naar zero krijgt.

TRUSTED BY

Synta-logo-klein.png
verotech-squareLogo-1639664606245.png
Exellys.png
10719.png
VOKA_MECHKEMP_LOGO_RGB.png
download.png

Format

De workshop duurt gemiddeld 2 uur. Tijdens de workshop wisselen we theorie af met opdrachten en gesprekken. Zo houden we de interactie en energie hoog.

Inhoud

Tijdens de workshop worden de volgende onderwerpen behandeld:

↦ De theorie over waar focus vandaan komt en wat in onze hersenen gebeurd

↦ Hoe je de focusspier in je hoofd kan trainen

↦ Hoe je komaf maakt met externe triggers zoals onze smartphone en afleiding op kantoor

Investering

Workshops starten aan €500 exc. BTW voor een groep van maximaal 15 deelnemers. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en we bespreken de mogelijkheden.

Ons Proces

Kennismaking

Voorbereiding

Workshop

We starten steeds met een kennismakingsgesprek om te analyseren of er een match is en een duidelijk beeld te krijgen van jullie noden. Op basis hiervan creëren we een offerte op maat.

Gaan we samenwerken? Fantastisch. Elke deelnemer ontvangt 2 weken voor de workshop een vragenlijst ter voorbereiding. Op basis hiervan finetunen we de inhoud van de workshop, die we aftoetsen voor de start.

Groen licht op het programma? Dan rest ons enkel nog de laatste praktische zaken te regelen. Op de dag van de workshop zal de trainer ruim aanwezig zijn. Na de workshop blijven we nog 14 dagen voor de deelnemers beschikbaar via mail.

Neem Contact Op

We ontdekken graag jouw noden via onderstaand formulier. Je kan optioneel ook meteen een kennismakingsgesprek boeken in hetzelfde formulier. Hoe dan ook nemen we binnen de 48 uur op werkdagen contact met je op.

bottom of page