annie-spratt-9PXRUfRIH2A-unsplash.jpg

In 4 Stappen

stressvrij & productief

gratis videotraining

Een inkijk in de vier cruciale elementen waar ik telkens naar teruggrijp om productief te kunnen zijn. Ideaal voor ambitieuze ondernemers en werknemers die het gevoel hebben alsof ze chronisch tijd te kort komen om hun doelen te bereiken én ook nog eens te rusten.

Je kan hieronder de videotraining bekijken. Veel plezier & succes!

Klaar om aan de slag te gaan met jouw tijdsbesteding? 

Dan kan je nu met €50 korting instappen in '
Tackle your Tools', de cursus waarin ik je leer je eigen productiviteitssysteem opbouwen zodat je nooit meer tijd moet verliezen met het op zoek gaan naar de juiste informatie!

Gebruik nu de kortingscode '4STAPPEN' via deze
link om je met korting in te schrijven aan €197 exc. BTW (of 3 x €65 exc. BTW). 

Meer lezen over de cursus? Dat kan
hier

Tevreden Klanten

Evie Tanghe

Schermafbeelding 2021-08-12 om 09.46.10.png

Mijn samenwerking met Ellen was ongetwijfeld een van de beste investeringen in mezelf dit jaar!

Aan de hand van het traject dat ik bij haar volgde bracht ik in kaart wat ik nodig heb om motor van mijn productiviteit en motivatie draaiende te houden, zonder mezelf voorbij te lopen. Ellen deelt haar visie op productiviteit en time management op een onderbouwde manier en nodigt je uit om de theorie om te zetten in de praktijk aan de hand van talloze oefeningen.

De coachingcalls met verdiepingsoefeningen laten ook zien dat heel wat ondernemers, werknemers en mensen met een bijberoep op zoek zijn naar manieren om slimmer om te gaan met hun tijd.
Wat ik persoonlijk meeneem is dat tijd mijn meest schaarste goed is, ik leerde mijn tijd naar waarde schatten en ben er nu minder gul mee dan voorheen. Vanuit dit inzicht durf ik veel radicalere keuzes te maken, ben ik selectiever in de projecten die ik aanneem en durf ik mijn eigen prioriteiten op nummer 1 te zetten.

Met als resultaat dat ik sneller richting mijn beweeg dan voorheen. Vele van deze waardevolle inzichten zijn niet alleen van toepassing voor mijn loopbaan maar voor de rest van mijn leven.

😉 Wie is Ellen?

Duizend ideeën en duizend-en-één plannen: dat is Ellens hoofd in een notendop. Omdat haar enthousiasme haar in het verleden al eens tegen een muur liet lopen, kickt ze vandaag op productiviteitshacks en vooral een gezonde mindset rond doelen en time management.

Na jarenlang onderzoek naar manieren om meer tijd te gaan winnen, inspireert Ellen nu dagelijks ambitieuze vrouwelijke ondernemers via content, cursussen & consulting.

Vooral creatieve chaoten met een hoofd bomvol wilde plannen hebben baat bij de no-nonsense, hands-on en intuïtieve aanpak die Ellen te bieden heeft. Ze gelooft dat er wat betreft productiviteit geen 'one-size-fits-all' oplossing is en helpt klanten hun eigen weg naar meer rust in hun bedrijf, leven & hoofd te vinden. 

Ellen deelt vol passie en enthousiasme haar expertise en is vastberaden om burn-out het land uit te helpen en de mallemolen en rush die we tegenwoordig ervaren stop te zetten. Tijd nemen om tijd te maken, dat is waar Ellen voor staat.