haute-stock-photography-subscription-je-

Hack your Habits

Maak eindelijk die goede voornemens waar!

€97 exc. BTW

Ook wel al eens goeie voornemens opgesteld...om deze uiteindelijk niet waar te maken?

Flashback naar een paar jaar geleden...Ik was een fervente snoozer, wou 's avonds graag in bed lezen maar kon mezelf niet van voor de TV wegtrekken en lag 's ochtends meer half te maffen op mijn yogamat dan dat ik er oefeningen op deed...​

Ik ergerde me dood aan mijn eigen gedrag maar had geen flauw benul hoe ik dit kon oplossen. Dus ging ik op onderzoek uit en vond ik technieken die me konden helpen om oude gewoontes af te leren en nieuwe gewoontes te trainen. 

Tegenwoordig lees ik elke ochtend, sta ik zonder pardon op mijn yogamat & maak ik elke middag een wandeling, of ik het nu druk heb of niet. 

Deze gewoontes ondersteunen wie ik ben als persoon én wat ik wil bereiken en voelen nooit als een verplichting aan.

Herkenbaar?

Je ergert je dood aan sommige van je huidige gewoontes, maar hebt geen flauw benul hoe je deze kan afleren. ​

Je schreeuwt al jaren van de daken dat je meer wil sporten/lezen/wandelen...maar als puntje bij paaltje komt eindig je uiteindelijk toch weer in de zetel​

Je maakt elk jaar opnieuw goede voornemens, om eind januari te beseffen dat je eigenlijk nog niet zoveel vooruitgang hebt kunnen maken

Let's Change That!

Hack your Habits

In deze cursus leer ik je hoe je nieuwe gewoontes kan opbouwen en oude gewoontes kan afleren.

 

In een paar simpele stappen leer jij hoe je jouw habits kan hacken.

Nu voor €97 (exc. BTW)

Hack your Habits (2).png

Aan het eind van de cursus heb je dit bereikt...

01

Je hebt een duidelijk zicht op je huidige gewoontes

Je weet duidelijk welke gewoontes je allemaal vertoont, welke je wil behouden en welke je het liefst anders zou zien.

02

Je hebt een beter begrip van je gewoontes en je eigen identiteit

Waar komen gewoontes eigenlijk vandaag? Wat maakt dat ik bepaalde gewoontes vertoon? Deze kennis is essentieel om er vervolgens mee aan de slag te gaan.

03

Je hebt een duidelijk stappenplan om je gewoontes te veranderen.

Je weet hoe je je oude gewoontes kan aanpakken & kan na de cursus meteen van start gaan om je nieuwe gewoontes te gaan trainen.

Inbegrepen

Personal Branding Ellen-101.jpg
3.png

Video Modules

Deze cursus wordt gegeven via Notion: dus je logt in en krijgt videomodules te zien. 

5.png

Concrete, hands-on oefeningen

Tijdens de cursus krijg je telkens ook concrete oefeningen mee die je kan maken na elk onderdeel.

4.png

Slides & Naslagwerk

Je hoeft niet per se zelf aantekeningen te maken, de belangrijkste informatie vind je terug in de slides.

6.png

2 x Live Q&A

Gedurende het jaar ga ik 2 keer live om vragen uit de cursus te beantwoorden. Je krijgt een mailtje eens het zo ver is. Replays van Q&As worden aan de cursus toegevoegd.

Nu voor €97 (exc. BTW)

Waarom de cursus uniek is

Beperkte fluff, concrete oefeningen

Mijn cursussen zijn zo 'fluff-free' als ik ze kan maken, maar zijn echt gefocust op concrete resultaten. Daarom geef ik je graag oefeningen mee waar je meteen mee aan de slag kunt gaan en die je op z'n minst even een goeie virtuele schop onder je kont geven.

Beperkte tijdsinvestering, maximaal resultaat

Het volledig doorlopen van de cursus neemt maximaal zo'n 4-tal uur van je tijd in beslag. Liever kort maar krachtig, dan een cursus van 20 uur waar je binnen een jaar nog niet door bent. Door slechts een beperkte periode support te geven wil ik je ook accountable houden. Ik zou het verschrikkelijk vinden als mijn cursus gewoon op een stapel terecht kom, dus again, schop onder je kont 😅

Veel waarde, lage prijs

Met mijn cursussen wil ik zoveel mogelijk mensen helpen. Daarom hou ik bewust de prijs laag. Als ik deze informatie met jou in persoon zou delen, dan investeer je minstens €500 aan privé-coaching. 

Is deze cursus voor jou?

Deze cursus is perfect voor iedereen die een fresh start wil maken en eindelijk die goede voornemens wil waarmaken.

Deze cursus is voor jou als je wel duidelijke doelen hebt, maar je merkt dat je gewoontes je doelen tegenhouden in plaats van te ondersteunen.

Deze cursus is niet voor jou als je van plan bent om deze aan te kopen om hem ooit eens even te bekijken. Ik ben op zoek naar mensen die echt de handen uit de mouwen willen steken om met hun gewoontes aan de slag te gaan.

Deze cursus is niet voor jou als je al een rasechte 'Habit Hacker' bent. In which case: go you! Geef me een seintje, want hackers kunnen steeds van elkaar leren!

Nu voor €97 (exc. BTW)

Hoe lang duurt het om de cursus te doorlopen?


Het volledig doorlopen van de cursus neemt maximaal zo'n 4-tal uur van je tijd in beslag. Liever kort maar krachtig, dan een cursus van 20 uur waar je binnen een jaar nog niet door bent 😅
Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?


Je kan alle modules bekijken wanneer je wil tussen 11 januari en 7 februari 2021. Hierna heb je een e-book en de slides nog ter beschikking als naslagwerk. Op deze manier zorgen we ervoor dat je geëngageerd blijft met de cursus en zorg ik voor een virtuele schop onder je kont.
Hoe kan ik de cursus aanschaffen?


Je kan deze cursus aanschaffen met Bancontact, kredietkaart en PayPal. Geef me gerust een seintje mocht geen enkele van deze werken voor jou door een mailtje te sturen naar ellen@thetimehub.be en dan help ik je verder!
Kan ik een factuur krijgen?


Jazeker! Na het uitchecken krijg je meteen een factuur en betalingsbevestiging toegestuurd. Wil je hier toch nog informatie aan wijzigen, stuur dan een mailtje naar ellen@thetimehub.be
Kan ik een terugbetaling krijgen als de cursus niets voor mij blijkt te zijn?


Uit elke cursus die we volgen onthouden we gemiddeld 3 belangrijke dingen die we geleerd hebben. Als je geen 3 nuttige tips uit deze cursus hebt gehaald en je hebt hem volledig gevolgd, stuur me dan even een mailtje op ellen@thetimehub.be en we brengen de nodige zaken voor jou in orde.

F.A.Q.