The Time Hub Stories.png

In 4 Stappen

gratis videotraining

stressvrij & productief

Een inkijk in de vier cruciale elementen waar ik telkens naar teruggrijp om productief te kunnen zijn. Ideaal voor ambitieuze ondernemers en werknemers die het gevoel hebben alsof ze chronisch tijd te kort komen om hun doelen te bereiken én ook nog eens te rusten.

Na deze gratis videotraining:

✨ weet jij welke beperkende gedachten je mogelijks tegenhouden op vlak van time management

✨ weet je exact hoe je jouw kalender kan optimaliseren om zoveel mogelijk de juiste dingen gedaan te krijgen
✨ laat jij je niet meer afleiden door random berichten, vragen & mailtjes maar kan je elke dag een paar uur vol focus aan je doelen werken

✨ heb je de nodige tools in handen om je mailbox netjes te krijgen én te houden

Praktisch

De videotraining is vooraf opgenomen en is dus op eigen tempo te volgen. Reken een uur om alles even te doorlopen.

mimi-lalaa-9QtYDvBEgqQ-unsplash.jpg

Tevreden Klanten

EVIE TANGHE

Mijn samenwerking met Ellen was ongetwijfeld één van de beste investeringen in mezelf dit jaar. 

Aan de hand van het traject dat ik bij haar volgde bracht ik in kaart wat ik nodig heb om mijn motor van productiviteit en motivatie draaiende te houden, zonder mezelf voorbij te lopen. Ellen deelt haar visie op productiviteit & time management op een onderbouwde manier en nodigt je uit om de theorie om te zetten in de praktijk aan de hand van talloze oefeningen. 

Wat ik vooral meeneem is dat tijd mijn meest schaarse goed is. Ik leerde mijn tijd naar waarde schatten en ben er nu minder gul mee dan voorheen. Vanuit dit inzicht durf ik veel radicalere keuzes te maken, ben ik selectiever in de projecten die ik aanneem en durf ik mijn eigen prioriteiten op nummer 1 te zetten. 

Met als resultaat dat ik sneller richting mijn doelen beweeg dan voorheen. Vele van deze waardevolle inzichten zijn niet alleen van toepassing voor mijn loopbaan, maar voor de rest van mijn leven.

 

Naam - Product (1).png

Wie is Ellen?

Duizend ideeën en duizend-en-één plannen: dat is Ellens hoofd in een notendop. Omdat haar enthousiasme haar in het verleden al eens tegen een muur liet lopen, kickt ze vandaag op productiviteitshacks en vooral een gezonde mindset rond doelen en time management.

Na jarenlang onderzoek naar manieren om meer tijd te gaan winnen, inspireert Ellen nu dagelijks ambitieuze vrouwelijke ondernemers via content, cursussen & consulting.

Vooral creatieve chaoten met een hoofd bomvol wilde plannen hebben baat bij de no-nonsense, hands-on en intuïtieve aanpak die Ellen te bieden heeft. Ze gelooft dat er wat betreft productiviteit geen 'one-size-fits-all' oplossing is en helpt klanten hun eigen weg naar meer rust in hun bedrijf, leven & hoofd te vinden. 

Ellen deelt vol passie en enthousiasme haar expertise en is vastberaden om burn-out het land uit te helpen en de mallemolen en rush die we tegenwoordig ervaren stop te zetten. Tijd nemen om tijd te maken, dat is waar Ellen voor staat.