Personal Branding Ellen-20.jpg
Kopie van Wabi Sabi Illustraties.png

GRATIS WEBINAR

Free your Mind

5 TIPS VOOR MEER RUST IN JE HOOFD

Leer welke 5 tips ervoor zorgen dat jij meer rust in je hoofd kan creëren in deze gratis masterclass door digitale productiviteitsexpert Ellen Vandevyvere.

Herkenbaar?

Let’s be honest - 95% van de tijd voelt je hoofd als spetterpoep aan en breng je je dag als een kip zonder kop door. Een lijstje met de allergieën van je kleine om te delen met de juf en je schoonmoeder, de voorbereiding voor die belangrijke meeting van maandagmorgen, de adressen voor de kerstkaart en altijd maar dat boodschappenlijstje: soms lijkt je hoofd wel een overambitieus prikbord. Je probeert “all the things” te onthouden en jezelf niet te vergeten. Het merendeel van de tijd lijkt je er maar niet in te slagen…
 

🤯 Je voelt je onrustig. Je loopt constant rond met een knagend gevoel dat je iets aan het vergeten bent

🤯 Je voelt je overweldigd. Je weet dat je veel te doen hebt maar weet niet wat.

🤯 Je voelt je onproductief. Je tijd vliegt alle kanten uit - je vraagt je aan het eind van de dag af wat je nu eigenlijk gedaan hebt.

Het kan ook anders.

Je kan meer bereiken met minder input en minder stress, meer overzicht hebben, met zelfvertrouwen delegeren en uitvoeren en je bedrijf vooruit helpen.

haute-stock-photography-subscription-the-agency-collection-final-44.jpg

🤩 weet jij hoe je eindelijk je hoofd kan leegmaken en rust kan vinden

🤩 weet jij wat je kan doen met al die informatie die anders in je hoofd blijft ronddwarrelen

🤩 weet je hoe je naar de toekomst toe overwhelm kan tegengaan en kan ingrijpen bij periodes van stress

NA DEZE MASTERCLASS

Kopie van Wabi Sabi Illustraties.png

Donderdag 6 en dinsdag 11 oktober om 20u (zelfde sessie)


Er is een replay, maar het loont de moeite om live aanwezig te zijn, want ik voorzie bonussen voor wie tot het einde blijft

Na je inschrijving ontvang je een link om de workshop te bekijken in je inbox. No worries, je krijgt deze ook nog eens een paar uur voor de masterclass van start gaat

Praktisch

Deze masterclass is voor jou indien je...

  • een ambitieuze ondernemer of kenniswerker bent met honderden ideeën en lopende projecten die absoluut vooruitgang wil maken in zijn of haar werk, maar zonder zichzelf ‘on the way’ te vergeten.

  • je productiviteit wil verhogen en met meer gemak, meer helderheid en minder stress je beste werk wil uitvoeren.

  • meerdere ballen in de lucht moet en wil houden, maar het gevoel hebt alsof je hoofd daardoor geen seconde rust kan vinden.

  • mijn tips & inzichten wil krijgen om meer ruimte in je hoofd & agenda vrij te maken

  • dit alles met een vleugje humor, authenticiteit en ook wel wat peper in de poep in de vorm van een masterclass wil krijgen

Tevreden Klanten

EVIE TANGHE

Mijn samenwerking met The Time Hub was ongetwijfeld één van de beste investeringen in mezelf dit jaar. 

Aan de hand van het traject dat ik bij The Time Hub volgde bracht ik in kaart wat ik nodig heb om mijn motor van productiviteit en motivatie draaiende te houden, zonder mezelf voorbij te lopen. Ellen deelt haar visie op productiviteit & time management op een onderbouwde manier en nodigt je uit om de theorie om te zetten in de praktijk aan de hand van talloze oefeningen. 

Wat ik vooral meeneem is dat tijd mijn meest schaarse goed is. Ik leerde mijn tijd naar waarde schatten en ben er nu minder gul mee dan voorheen. Vanuit dit inzicht durf ik veel radicalere keuzes te maken, ben ik selectiever in de projecten die ik aanneem en durf ik mijn eigen prioriteiten op nummer 1 te zetten. 

Met als resultaat dat ik sneller richting mijn doelen beweeg dan voorheen. Vele van deze waardevolle inzichten zijn niet alleen van toepassing voor mijn loopbaan, maar voor de rest van mijn leven.
 

Wie is Ellen?

Personal Branding Ellen-22.jpg

Duizend ideeën en duizend-en-één plannen: dat is Ellens hoofd in een notendop. Omdat haar enthousiasme haar in het verleden al eens tegen een muur liet lopen, kickt ze vandaag op productiviteitshacks en vooral een gezonde mindset rond doelen en time management.

Na jarenlang onderzoek naar manieren om meer tijd te gaan winnen, inspireert Ellen nu dagelijks ambitieuze kenniswerkers via content, cursussen & consulting.

Vooral creatieve chaoten met een hoofd bomvol wilde plannen hebben baat bij de no-nonsense, hands-on en intuïtieve aanpak die Ellen te bieden heeft. Ze gelooft dat er wat betreft productiviteit geen 'one-size-fits-all' oplossing is en helpt klanten hun eigen weg naar meer rust in hun werk, leven & hoofd te vinden. 

Ellen deelt vol passie en enthousiasme haar expertise en is vastberaden bedrijven te inspireren om menselijk kapitaal beter in te zetten en de mallemolen en rush die we tegenwoordig ervaren stop te zetten.