top of page
Ellen_Lore Mattens Photography-31.jpg

Fix je Focus

Van een dag vol afleiding naar werken met aandacht en focus met deze workshop.

In de huidige maatschappij is je kunnen focussen tegelijkertijd een kracht en een enorme uitdaging geworden. Hoe kan je met volle aandacht je meest waardevolle werk verrichten wanneer er verwacht wordt dat we altijd en overal beschikbaar zijn en in een werkrealiteit met open workspaces? 

In deze workshop leer je waar focus vandaan komt, welke interne en externe triggers onze aandacht opeisen en hoe je hiermee kan omgaan.

TRUSTED BY

Synta-logo-klein.png
verotech-squareLogo-1639664606245.png
Exellys.png
10719.png
VOKA_MECHKEMP_LOGO_RGB.png
download.png

Format

De workshop duurt gemiddeld 2 uur. Tijdens de workshop wisselen we theorie af met opdrachten en gesprekken. Zo houden we de interactie en energie hoog.

Inhoud

Tijdens de workshop worden de volgende onderwerpen behandeld:

↦ De theorie over waar focus vandaan komt en wat in onze hersenen gebeurd

↦ Hoe je de focusspier in je hoofd kan trainen

↦ Hoe je komaf maakt met externe triggers zoals onze smartphone en afleiding op kantoor

Investering

Workshops starten aan €500 exc. BTW voor een groep van maximaal 15 deelnemers. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en we bespreken de mogelijkheden.

Ons Proces

Kennismaking

Voorbereiding

Workshop

We starten steeds met een kennismakingsgesprek om te analyseren of er een match is en een duidelijk beeld te krijgen van jullie noden. Op basis hiervan creëren we een offerte op maat.

Gaan we samenwerken? Fantastisch. Elke deelnemer ontvangt 2 weken voor de workshop een vragenlijst ter voorbereiding. Op basis hiervan finetunen we de inhoud van de workshop, die we aftoetsen voor de start.

Groen licht op het programma? Dan rest ons enkel nog de laatste praktische zaken te regelen. Op de dag van de workshop zal de trainer ruim aanwezig zijn. Na de workshop blijven we nog 14 dagen voor de deelnemers beschikbaar via mail.

Neem Contact Op

We ontdekken graag jouw noden via onderstaand formulier. Je kan optioneel ook meteen een kennismakingsgesprek boeken in hetzelfde formulier. Hoe dan ook nemen we binnen de 48 uur op werkdagen contact met je op.

bottom of page