Naam - Product (1).png

gratis masterclass

De 7 digitale geboden

van productieve ondernemers

Leer welke 7 gewoontes & mindset hacks op vlak van apps & systemen jou hopen tijd kunnen besparen in deze gratis masterclass op 28 april.

Wat er in de toolbox van elke succesvolle ondernemer zit? De juiste set aan systemen, maar vooral ook de juiste mindset om hiermee om te gaan.

Maak in dit 90 minuten durende GRATIS webinar kennis met de 7 digitale geboden van productieve ondernemers & leer ze op jezelf toepassen!

Na deze masterclass...

» Weet jij welke mindset shifts & gewoontes er bij mij op vlak van systemen nodig waren om productiever te gaan werken

»Weet jij welke 7 mantra's jij je vanaf nu kan toe-eigenen zodat je meer tijd kan vrijmaken voor jezelf, voor je bedrijf en je gezin
 
» Ben je klaar om de handen uit de mouwen te steken, want je beseft nu hoeveel tijd je op wekelijkse basis kan besparen door de juiste handvaten te hanteren op je laptop & smartphone

👉  Donderdag 28 april om 20u sharp

👉  Er is een replay, maar het loont de moeite om live aanwezig te zijn, want ik voorzie nog leuke cadeautjes voor wie tot het einde blijft

👉   Na je inschrijving ontvang je een link om de workshop te bekijken in je inbox. No worries, je krijgt deze ook nog eens een paar uur voor de masterclass van start gaat

Praktisch

Deze masterclass is voor jou indien je...

» een ambitieuze ondernemer bent met hopen aan wilde plannen & ideeën en lopende projecten, maar zonder voldoende tijd om actie te nemen op alles wat haar dichter bij haar doelen brengt

»  die haar productiviteit wil verhogen en met meer gemak, meer helderheid en minder stress haar business wil runnen. 
 
» die mijn inzichten & tips wil gebruiken om meer tijd vrij te maken

»  en dit alles met een vleugje humor, authenticiteit en ook wel wat peper in de poep in de vorm van een masterclass wil krijgen

Tevreden Klanten

EVIE TANGHE

Mijn samenwerking met Ellen was ongetwijfeld één van de beste investeringen in mezelf dit jaar. 

Aan de hand van het traject dat ik bij haar volgde bracht ik in kaart wat ik nodig heb om mijn motor van productiviteit en motivatie draaiende te houden, zonder mezelf voorbij te lopen. Ellen deelt haar visie op productiviteit & time management op een onderbouwde manier en nodigt je uit om de theorie om te zetten in de praktijk aan de hand van talloze oefeningen. 

Wat ik vooral meeneem is dat tijd mijn meest schaarse goed is. Ik leerde mijn tijd naar waarde schatten en ben er nu minder gul mee dan voorheen. Vanuit dit inzicht durf ik veel radicalere keuzes te maken, ben ik selectiever in de projecten die ik aanneem en durf ik mijn eigen prioriteiten op nummer 1 te zetten. 

Met als resultaat dat ik sneller richting mijn doelen beweeg dan voorheen. Vele van deze waardevolle inzichten zijn niet alleen van toepassing voor mijn loopbaan, maar voor de rest van mijn leven.

 

Naam - Product (1).png

Wie is Ellen?

Duizend ideeën en duizend-en-één plannen: dat is Ellens hoofd in een notendop. Omdat haar enthousiasme haar in het verleden al eens tegen een muur liet lopen, kickt ze vandaag op productiviteitshacks en vooral een gezonde mindset rond doelen en time management.

Na jarenlang onderzoek naar manieren om meer tijd te gaan winnen, inspireert Ellen nu dagelijks ambitieuze vrouwelijke ondernemers via content, cursussen & consulting.

Vooral creatieve chaoten met een hoofd bomvol wilde plannen hebben baat bij de no-nonsense, hands-on en intuïtieve aanpak die Ellen te bieden heeft. Ze gelooft dat er wat betreft productiviteit geen 'one-size-fits-all' oplossing is en helpt klanten hun eigen weg naar meer rust in hun bedrijf, leven & hoofd te vinden. 

Ellen deelt vol passie en enthousiasme haar expertise en is vastberaden om burn-out het land uit te helpen en de mallemolen en rush die we tegenwoordig ervaren stop te zetten. Tijd nemen om tijd te maken, dat is waar Ellen voor staat.