top of page

MAAK KOMAF MET DE CHAOS IN JE DIGITALE SYSTEMEN

Verlies niet langer tijd in de zoektocht naar informatie, tem die eindeloze stroom aan mails en taken en maak eindelijk vooruitgang in wat er écht toe doet.

We bouwen samen jouw ecosysteem aan digitale tools die jouw productiviteit ondersteunen en brengen structuur aan in de wanorde.

MORGEN MOET IK ECHT GEORGANISEERD WERKEN?

ooit al eens gedacht...

Dan heb ik een nette desktop en computer, krijg ik mijn inbox op nul, heb ik een gestructureerd opslagsysteem en weet ik duidelijk wat me die dag te doen staat.

Maar dan open je je laptop en check je snel even je mails, waar er wel 20 documenten en taken in staan waar iets mee moet gebeuren. Je weet niet wat je met al die informatie moet aanvangen, dus sla je de documenten snel op je bureaublad op en laat je de mailtjes waar je nog op moet antwoorden staan. Ondertussen beantwoord je nog een aantal dringende Whatsappjes die je ziet binnenkomen en schrijf je snel op een post-it een aantal notities uit die berichtjes op.  Oh shit, en je moest al 5 minuten geleden in een Zoom-call zitten!
 

  • Je weet dat je gigantisch veel werk te doen hebt, maar je weet eigenlijk niet wat dit werk concreet is of wat je hiervoor vandaag moet doen. Dus kriebel je maar wat in de marge en doe je werk dat je niet dichter bij je doelen brengt. 

  • Je durft 's ochtends je mailbox niet opendoen uit schrik dat 'ie ontploft is. Of kijkt er net de hele dag in, want je wil niets dringends missen.

  • Je voelt je overweldigd door alle informatie, verantwoordelijkheden, taken en notities die dagelijks op je afkomen.

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS...

Toen ik net begon te werken overkwam me net hetzelfde. Van een ongeorganiseerde student ging ik ineens naar een professional met een waslijst aan taken en verantwoordelijkheden, en een overvolle inbox. Help! Ik besefte meteen dat het anders moest en ging op onderzoek uit naar systemen en gewoontes die me toelieten mijn mesthopen aan digitale informatie op punt te brengen.

 

Het resultaat? Ik kreeg er meteen de bijnaam ‘The Mitraillette’ door omwille van mijn capaciteit om productief te werken.

 

Maar nog belangrijker? Ik sloot mijn werkdag af met een voldaan gevoel, een leeg hoofd (it’s a good thing) en lekker veel vrije tijd.

En ik wil jou hetzelfde geven.

Schermafbeelding 2022-11-29 om 10.33.03.png

CRUSH JE CHAOS

Doe mee met Crush your Chaos en boost je carrière, leven en bedrijf. 

Leer welke digitale gewoontes, systemen, technieken, mindset & tools jou helpen consistent vooruitgang te maken in je carrière, leven & business.

Je kan kiezen tussen een live dag waarin we samen de verschillende onderwerpen aanpakken of enkel online cursus om op eigen tempo te volgen.  It's up to you!

DIT KAN JE NA CRUSH YOUR CHAOS

Gedaan met je hoofd als kantoor te gebruiken. We creëren een extern digitaal geheugen om al jouw geniale ideeën en taken in te bewaren.

Je gebruikt je brein waarvoor het bedoeld is: om na te denken

Je laat je minder afleiden door je mailbox en sociale media.

Je dag wordt niet langer geleid door je mailbox. Want mails zijn uiteindelijk andermans prioriteiten. Daarnaast kan je je schermtijd drastisch reduceren en vormt je telefoon geen bron van afleiding meer.

Je wint tijd en rust door gestructureerde opslagplaatsen.

Je verliest niet langer tijd in de urenlange zoektocht naar taken, notities en documenten. Je sluit je laptop met een gevoel van rust af, wetende dat alles een plaats heeft.

DIT LEER JE IN CRUSH YOUR CHAOS

DEEL 1: SETTING UP FOR SUCCES

In dit eerste onderdeel bespreken we een aantal richtlijnen voor het kiezen van jouw tools. En wat is nu eigenlijk het verschil tussen een taak, project, notitie, mail...? We're setting you up for succes!

DEEL 2: DIGITALE DECLUTTER

Tijd om aan de slag te gaan! We steken de handen uit de mouwen en gaan we samen jouw huidige systemen analyseren & uitmesten. In andere woorden - let's Marie Kondo your systems.

DEEL 3: STRUCTUUR

We gaan niet in het wilde weg je tools gaan tackelen. Ik vertel je over de structuur die ik de voorbije 7 jaar verfijnd heb, en hoe die ook jouw systemen helder kan krijgen.

DEEL 4: TAKENMANAGER

Lig je ook soms wakker met taken die door je hoofd blijven malen? Met de juiste tool houd je al je to do’s netjes bij én haal je ze uit je hoofd. In dit onderdeel geef ik mee waar je moet op letten in je zoektocht naar een geschikte takenmanager en hoe je deze kan inrichten.

DEEL 5: NOTITIES EN DOCUMENTEN

Met een goed notitiesysteem vind je heel snel alles terug wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Daarnaast hebben we het in dit onderdeel over de verschillende manieren waarop je je documenten kan gaan organiseren. 

DEEL 6: KALENDER MANAGEMENT

Hoe haal je het meeste uit je digitale kalender? Hoe kan je deze optimaliseren en voor jou laten werken? Een goed functionerende kalender is de basis van effectief time management. En die basis leggen we hier samen vast. 

DEEL 7: MAILBOX MANAGEMENT

Hoe kan je met de overvloed aan mails omgaan en welke regels kan je in acht nemen om de angst voor je inbox te doen afnemen? Daarnaast deel ik nog enkele andere hacks en best practices om met de huidige stroom aan berichten om te gaan.

DEEL 8: SOCIALE MEDIA

De lokroep van sociale media kennen we allemaal. In dit onderdeel leer ik je hoe je je schermtijd beperkt en ervoor kan zorgen dat je de afleiding minimaliseert. We bespreken algemene tips en duiken dieper in Whatsapp, Instagram & Facebook.

DEEL 9: TOFFE TECH & TOOLS

In dit onderdeel deel ik een heleboel van mijn favoriete apps & tools om meer te kunnen leren, productiever te zijn en je leven te vergemakkelijken.

DEEL 10: REVIEW & RESET

Alright, alle systemen en flows zijn er. Hoe kan je nu voorkomen dat alles binnen de kortste keren een boeltje wordt? Hoe hou je jouw tools met minimale moeite op orde? Dat deel ik in dit laatste onderdeel.

Image by Amith Nair

WAT MAAKT DIT UNIEK

De standaard verkoopslijn over productiviteit is: bereik meer, sneller. Ik geloof hier niet in. Want als je niet de juiste dingen doet, dan haalt sneller werken geen zak uit. Ik werk liever effectiever, aan de juiste dingen. En als dat sneller kan, dan mooi. Dan hou ik meer tijd over om te chillen in mijn zetel.

Een aparte visie op productiviteit

Image by Annie Spratt

Je bent er snel doorheen

Het ironische aan mijn doelpubliek is dat niemand genoeg tijd heeft. Waardoor een cursus van 16 uur volgen al gauw niet zo realistisch is. Ik heb er dus mijn missie van gemaakt om de beste én vooral de meest nuttige tips in een zo kort mogelijke periode mee te geven. In dit geval: 4 uur aan video’s waar je meteen mee aan de slag kan. 

Image by Jullliia

Ik gebruik hetzelfde argument als hierboven: als je dit leest, dan is je tijd je kostbaar maar vooral ook schaars. En dan is hier alleen mee aan de slag gaan geen evidentie. Net daarom zorg ik graag voor een stok achter de deur met onze live dag. Gedurende 1 dag vliegen we in de theorie van de cursus en gaan we samen aan de slag. Zodat jij op geen tijd je eigen systemen op punt hebt staan.

Shortcut naar succes met live dag

profielfoto fieke 2020.jpg

SUCCESVERHALEN

"Deze cursus bracht me op ontzettend veel vlakken rust."

In 2020 kocht ik een combinatie aan van de cursussen Notion Ninja en Crush Your Chaos. Al een hele tijd voelde ik me onrustig en wou ik dingen veranderen, ook al vond mijn omgeving me al heel gestructureerd. Notion leek me geweldig, maar ik was ook compleet overweldigd.

Alles centraliseren, bewust stilstaan bij alle tools die je gebruikt en waarom (niet meer), tips & tricks van een ervaringsdeskundige: het bracht me op veel vlakken rust. Nu, maanden later, sleutel ik nog vaak aan mijn systemen, maar er zijn enkele onderdelen uit de cursus (vb. de review en reset) die voor mij écht het verschil gemaakt hebben.

SOFIE

IK BEN ELLEN.

Impulsieve chaoot en creatieve generalist. Ploetermoeder en ambitieuze ondernemer.

Al jaren ben ik helemaal obsessed met het meeste uit mijn tijd hier op aarde halen en bestaat mijn Google zoekgeschiedenis uitsluitend uit termen als ‘de 5 beste productiviteitstips’. Toch lijken maar weinig van die tips van mij op toepassing. Maanden op voorhand mijn hele planning vastleggen beangstigt me. En elke minuut van elke dag volzetten ook.

 

Ik heb daarom mijn eigen visie en vat aan tips over productiviteit ontwikkeld. Mijn doel is om jou te leren hoe je productief kan zijn op je eigen termen, hoe je kan vertragen in een wereld die alleen maar sneller draait en hoe je je tijd en mentale capaciteit ten volle kan benutten.

hey you

LEER ME IN 90 SECONDEN KENNEN

Image by Katsia Jazwinska

VOOR WIE IS CRUSH YOUR CHAOS?

DIT IS VOOR JOU ALS...

...je een ondernemer, freelancer of werknemer bent die klaar is om tijd te nemen om tijd te maken & aan die business wil gaan werken

DIT IS VOOR JOU ALS...

...je een 'productivity' enthousiasteling bent die steeds op zoek is naar manieren om meer tijd te besparen en structuur wil gaan creëren

DIT IS NIET VOOR JOU ALS...

...je niet bereid bent om tijd te nemen om tijd te maken en deze informatie zal laten verstoffen op de kast. We gaan voor actie, potvolkoffie!

CRUSH YOUR CHAOS

Doe mee met

Je kiest zelf of je enkel voor de cursus gaat of voor de optie met live dag. Deze gaat door op donderdag 23 maart 2023 in Antwerpen. Er zijn slechts 20 plaatsen voor de live dag, dus wacht niet te lang!

Cursus via online videoplatform (4u aan materiaal)

________

 

Podcast én transcript van de videos

________

Bijhorend e-book met oefeningen
________

Technische tutorials van de besproken tools

_________

Een online community om jouw vragen te stellen

________

Levenslange toegang tot alle toekomstige updates

________

€497 exc. BTW

(In 3 termijnen 167 per maand en in 6 termijnen 87 euro per maand)

DIY Cursus

Alles uit de cursus.

________

 

Live Dag op 23/03/2023.

Tijdens deze live dag gaan we aan de slag met alle informatie uit de cursus.

_______

 

Je vertrekt aan het eind van de dag met een nette computer en een georganiseerd systeem om u tegen te zeggen. 

________

 

Meedoen aan de volgende live dag aan extreme korting

________

€749 exc. BTW

(In 3 termijnen 249 euro per maand en in 6 termijnen 127 euro per maand)

Cursus + Live Dag

Opties
profielfoto.jpeg

"Hoe zalig is het om te horen dat het oké is om de uren die je wint door efficiënter te werken, gewoon in jezelf, je vrienden/gezin of je passieprojecten mag investeren?"

De no-nonsense aanpak van Ellen zorgt ervoor dat je 6 maand na de cursus niet per se alle details van de cursus nog weet, maar wel Ellen haar stokpaardjes nog hoort zeggen. Overwhelmed achter je computer zitten en denken: misschien is het tijd voor een braindump. Of éénzelfde mail al 5 keer geopend hebben om te herbekijken wat je ermee moet aanvangen en beseffen: Ellen would not approve!

De cursus vertrekt vanuit herkenbaarheid en menselijkheid. Iedereen maakt zich wel eens schuldig aan dezelfde 'fouten'. Maar tegelijk geeft het een goede schop onder u kont. De cursus geeft de indruk dat het menselijk is om het tot nu toe zo aan te pakken, maar dat het nu stillekes aan wel tijd is om er iets uit te leren en het anders te doen.

HELEEN

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Wil je 2023 anders aanpakken dan 2022? Dan is dit je kans.

Je krijgt meteen toegang tot de cursus na aankoop. Je kan al starten vanaf €87/maand. 

Niet tevreden? 100% geld terug.

Uit alles wat we bekijken en volgen nemen we gemiddeld 3 waardevolle tips mee. Als dat bij jou met deze cursus niet het geval is, stuur ons dan binnen de 14 dagen na aankoop een mailtje en we geven je met liefde je geld terug. Enkel geldig voor de cursus, niet de live dag.

bynouchka15072030-scaled-ossf0vh939p0aryksch72ycju67j23yduvdqqvz2tc.jpeg

SUCCESVERHALEN

"Ik kan heel kort zijn: je bent de Marie Kondo van mijn bedrijf en hoofd."

Ik volgde net je cursus en kan oprecht zeggen dat je nu al mijn leven veranderd hebt. Zo leuk om overal eens structuur in te krijgen.

Ik was al vrij gestructureerd, maar door jouw tips zijn mijn systemen nu helemaal on fleek! Je bent echt de Marie Kondo van mijn hoofd en bedrijf.

SILKE

Image by Tom Barrett

ready to fly?

KLAAR OM VAN CHAOS NAAR KALMTE TE GAAN?

Laten we samen jouw digitale systemen op orde brengen een extern geheugen bouwen. 

bottom of page