top of page
Image by Brandi Redd

KRIJG GRIP OP JE TIJD EN RUST IN JE HOOFD

In dit traject van 6 weken zorgen we er samen voor dat jij minstens 5 uur per week van je tijd terugkrijgt. Are you in or out?

1 UUR PER DAG.
5 UUR PER WEEK. 
220 UUR PER JAAR.

Dat is de tijd die je na het volgen van dit traject minstens terugwint doordat je jouw digitale gewoontes hebt geoptimaliseerd.

Want ik ken jou. Je bent ambitieus en wil vooruit. Je hebt gigantisch veel ideeën voor je bedrijf, maar de tijd om eraan te werken, die ontbreekt helaas. Om nog maar te zwijgen over de chaos en onrust in je hoofd, die ervoor zorgen dat je je maar moeilijk kan ontspannen...

Been there done that. Maar ik heb ontdekt dat ondernemen ook anders kan. 
Rustiger. Ontspannen. Gestructureerd en georganiseerd. Met tijd om aan je bedrijf te werken. Met resultaat en voldoening. En ook vooral tijd voor jezelf.

Let me show you how...

ooit al eens gedacht...

MORGEN MOET IK ECHT GEORGANISEERD WERKEN?

Dan heb ik een nette desktop en computer, krijg ik mijn inbox op nul, heb ik een gestructureerd opslagsysteem en weet ik duidelijk wat me die dag te doen staat.

Maar dan open je je laptop en check je snel even je mails, waar er wel 20 documenten en taken in staan waar iets mee moet gebeuren. Je weet niet wat je met al die informatie moet aanvangen, dus sla je de documenten snel op je bureaublad op en laat je de mailtjes waar je nog op moet antwoorden staan. Ondertussen beantwoord je nog een aantal dringende Whatsappjes die je ziet binnenkomen en schrijf je snel op een post-it een aantal notities uit die berichtjes op.  Oh shit, en je moest al 5 minuten geleden in een Zoom-call zitten!

Elke dag opnieuw weet je dat je ontzettend veel te doen hebt, maar je weet zelden wat precies. Hierdoor spendeer je je volledige dag aan brandjes blussen en niet aan werken aan je bedrijf, zoals je zo graag wil. Aan het eind van de dag sluit je je laptop met een onvoldaan gevoel en 's avonds in de zetel zit je te stressen om wat je mogelijks bent vergeten te doen. Bovendien voel je je consistent overweldigd door alle taken, notities en informatie die op dagelijkse basis op je afkomen. Help!

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS...

Je in flow kon werken doorheen je hele werkdag? Als je minstens een paar uur per week eindelijk eens met die geniale business ideeën aan de slag kon gaan? Als je meer rendement uit je tijd zou halen en meer resultaat zou bereiken met hetzelfde aantal gewerkte uren (en liefst zelfs minder) en daardoor eindelijk je laptop met een voldaan gevoel zou dichtklappen?

Als rusttijd echte rusttijd zou worden, wetende dat alles gecoverd is? Als je hierdoor je elke dag megaproductief, en tegelijkertijd ontspannen zou voelen?

profielfoto fieke 2020.jpg

"Deze cursus bracht me op ontzettend veel vlakken rust."

In 2020 kocht ik een combinatie aan van de cursussen Notion Ninja en Crush Your Chaos. Al een hele tijd voelde ik me onrustig en wou ik dingen veranderen, ook al vond mijn omgeving me al heel gestructureerd. Notion leek me geweldig, maar ik was ook compleet overweldigd.

Alles centraliseren, bewust stilstaan bij alle tools die je gebruikt en waarom (niet meer), tips & tricks van een ervaringsdeskundige: het bracht me op veel vlakken rust. Nu, maanden later, sleutel ik nog vaak aan mijn systemen, maar er zijn enkele onderdelen uit de cursus (vb. de review en reset) die voor mij écht het verschil gemaakt hebben.

Sofie

Image by Camille Brodard

WELKOM BIJ

CRUSH YOUR CHAOS

In 6 weken tijd leer je welke digitale gewoontes, systemen, technieken, mindset & tools jou helpen consistent vooruitgang te maken in wat er écht toe doet. Zodat jij meer rust in je hoofd en resultaat in je werk kan bereiken.

DIT KAN JE NA CRUSH YOUR CHAOS

01

Je gebruikt je brein waarvoor het bedoeld is. Om na te denken.
Gedaan met je hoofd als opslagplaats te gebruiken. We creëren een extern digitaal geheugen om al jouw geniale ideeën en taken in te bewaren.

02

Je laat je minder afleiden door je mailbox en sociale media. 
Je dag wordt niet langer geleid door je mailbox. Want mails zijn uiteindelijk andermans prioriteiten. Daarnaast kan je je schermtijd drastisch reduceren en vormt je telefoon geen bron van afleiding meer.

03

Je wint tijd & creëert rust. Wat zou jij kunnen doen met 5 uur extra per week? Na dit traject verlies je niet langer uren tijd in de zoektocht naar informatie, maar sluit je je laptop met een voldaan en rustig gevoel af. Je weet immers dat alles een plaats heeft gekregen. 

CRUSH YOUR CHAOS

MODULES

SETTING UP FOR SUCCES

In dit eerste onderdeel bespreken we een aantal richtlijnen voor het kiezen van jouw tools. En wat is nu eigenlijk het verschil tussen een taak, project, notitie, mail...? We're setting you up for succes!

DIGITALE DECLUTTER

Tijd om aan de slag te gaan! We steken de handen uit de mouwen en gaan we samen jouw huidige systemen analyseren & uitmesten. In andere woorden - let's Marie Kondo your systems.

STRUCTUUR

We gaan niet in het wilde weg je tools gaan tackelen. Ik vertel je over de structuur die ik de voorbije 7 jaar verfijnd heb, en hoe die ook jouw systemen helder kan krijgen.

TAKENMANAGER

Lig je ook soms wakker met taken die door je hoofd blijven malen? Met de juiste tool houd je al je to do’s netjes bij én haal je ze uit je hoofd. In dit onderdeel geef ik mee waar je moet op letten in je zoektocht naar een geschikte takenmanager en hoe je deze kan inrichten.

NOTITIES EN DOCUMENTEN

Met een goed notitiesysteem vind je heel snel alles terug wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Daarnaast hebben we het in dit onderdeel over de verschillende manieren waarop je je documenten kan gaan organiseren. 

KALENDERMANAGEMENT

Hoe haal je het meeste uit je digitale kalender? Hoe kan je deze optimaliseren en voor jou laten werken? Een goed functionerende kalender is de basis van effectief time management. En die basis leggen we hier samen vast. 

MAILBOX MANAGEMENT

Hoe kan je met de overvloed aan mails omgaan en welke regels kan je in acht nemen om de angst voor je inbox te doen afnemen? Daarnaast deel ik nog enkele andere hacks en best practices om met de huidige stroom aan berichten om te gaan.

SOCIALE MEDIA

De lokroep van sociale media kennen we allemaal. In dit onderdeel leer ik je hoe je je schermtijd beperkt en ervoor kan zorgen dat je de afleiding minimaliseert. We bespreken algemene tips en duiken dieper in Whatsapp, Instagram & Facebook.

TOFFE TOOLS & TECH

In dit onderdeel deel ik een heleboel van mijn favoriete apps & tools om meer te kunnen leren, productiever te zijn en je leven te vergemakkelijken.

REVIEW & RESET

Alright, alle systemen en flows zijn er. Hoe kan je nu voorkomen dat alles binnen de kortste keren een boeltje wordt? Hoe hou je jouw tools met minimale moeite op orde? Dat deel ik in dit laatste onderdeel.

"Wat een bom aan informatie waarmee je je chaos kan omtoveren in een overzichtelijk systeem dat wérkt voor jou."

Wat een bom aan informatie, deze cursus! Alleen daarvoor is het al ontzettend de moeite waard om deel te nemen, maar daar blijft het niet bij. De inhoud is zo geschreven dat je ook meteen actie kan ondernemen en je jouw chaos echt kan omtoveren in een overzichtelijk systeem dat wérkt voor jou. Je hoeft trouwens niet alles tot in de puntjes over te nemen. Je leert vooral om logische structuur te brengen in je digitale (werk)omgeving, zodat je tijd bespaart en je brainspace overhoudt voor belangrijkere taken dan je operations.

 

En you really see the magic happening wanneer je ook nog eens Ellen's begeleiding erbij krijgt! Ik geniet nog steeds van mijn systeem, maar ik blijf ook terugkeren naar de cursus als ik voel dat er iets niet meer vlot loopt. Een mega aanrader, dus! 

IMG_7290-1-768x1024.jpeg

RANI

IK BEN ELLEN.

Impulsieve chaoot en creatieve generalist. Ploetermoeder en ambitieuze ondernemer.

In 2019 kwam ik bijna in een burn-out terecht. Wat me op dat moment redde? Een productiviteitstool met de naam Asana. Het gebruik van deze ene tool gaf me rust in mijn hoofd en gaf mijn efficiëntie en effectiviteit een enorme boost. 

Jaren later zijn de tools veranderd, maar zorgt mijn digitaal ecosysteem ervoor dat mijn bedrijf en leven dagelijks op wieltjes lopen, terwijl ik mijn efficiëntie en effectiviteit ten volle benut, zonder stress te ervaren.

hey you

LEER ME IN 90 SECONDEN KENNEN

DIT IS VOOR JOU ALS...

DIT IS NIET VOOR JOU ALS...

Image by Katsia Jazwinska

VOOR WIE IS CRUSH YOUR CHAOS?

DIT IS VOOR JOU ALS...

...je een ondernemer, freelancer of werknemer bent die klaar is om tijd te nemen om tijd te maken & aan die business wil gaan werken

...je een 'productivity' enthousiasteling bent die steeds op zoek is naar manieren om meer tijd te besparen en structuur wil gaan creëren

...je niet bereid bent om tijd te nemen om tijd te maken en deze informatie zal laten verstoffen op de kast. We gaan voor actie, potvolkoffie!

Image by Annie Spratt

DIT MAG JE VERWACHTEN

   THE TIME HUB ACADEMIE   

Per module krijg je in de academie uitgebreide uitleg. Te bekijken als video, te lezen of te beluisteren in podcast vorm. Er zijn ook technische tutorials van alle besproken tools.

Je vindt er bovendien een werkboek met allerlei oefeningen in terug.

PERSOONLIJKE FEEDBACK

Tijdens de 6 weken van het traject kan je me eenmalig jouw overzicht aan informatie, taken en notities bezorgen en de gekozen structuur. Op basis hiervan geef ik jou mijn persoonlijke feedback en aanbevelingen in audio formaat.

DIY VOOR €497 EXC. BTW

   CO-WORKING SESSIES   

Vanaf 17/04 gaan we gedurende 6 weken elke week samen aan de slag. Tijdens een co-working call creëren we de gewoonte om op wekelijkse basis orde aan te brengen in de chaos van onze digitale systemen. Ik beantwoord bovendien vanop afstand jouw vragen en use cases in verdiepende videos.

LIVE DAG

Naast het traject is er ook de optie om de live dag mee te volgen. Hiervoor gaan we op 27/04 samen in Antwerpen aan de slag met de informatie uit de cursus. Let op: de plaatsen hiervoor zijn beperkt tot 20.

LIVE VOOR €749 EXC.BTW

profielfoto.jpeg

"Hoe zalig is het om te horen dat het oké is om de uren die je wint door efficiënter te werken, gewoon in jezelf, je vrienden/gezin of je passieprojecten mag investeren?"

De no-nonsense aanpak van Ellen zorgt ervoor dat je 6 maand na het traject niet per se alle details nog weet, maar wel Ellen haar stokpaardjes nog hoort zeggen. Overwhelmed achter je computer zitten en denken: misschien is het tijd voor een braindump. Of éénzelfde mail al 5 keer geopend hebben om te herbekijken wat je ermee moet aanvangen en beseffen: Ellen would not approve!

Het traject vertrekt vanuit herkenbaarheid en menselijkheid. Iedereen maakt zich wel eens schuldig aan dezelfde 'fouten'. Maar tegelijk geeft het een goede schop onder u kont. Crush your Chaos geeft de indruk dat het menselijk is om het tot nu toe zo aan te pakken, maar dat het nu stillekes aan wel tijd is om er iets uit te leren en het anders te doen.

HELEEN

Anker 1

VEELGESTELDE VRAGEN

NIET TEVREDEN? 100% GELD TERUG.

Uit alles wat we bekijken en volgen nemen we gemiddeld 3 waardevolle tips mee. Als dat bij jou met deze cursus niet het geval is, stuur ons dan binnen de 14 dagen na aankoop een mailtje en we geven je met liefde je geld terug. Enkel geldig voor het traject, niet de live dag.

"Ik kan heel kort zijn: je bent de Marie Kondo van mijn bedrijf en hoofd."

Ik volgde net je traject en kan oprecht zeggen dat je nu al mijn leven veranderd hebt. Zo leuk om overal eens structuur in te krijgen.

Ik was al vrij gestructureerd, maar door jouw tips zijn mijn systemen nu helemaal on fleek! Je bent echt de Marie Kondo van mijn hoofd en bedrijf.

SILKE

bynouchka15072030-scaled-ossf0vh939p0aryksch72ycju67j23yduvdqqvz2tc.jpeg
Image by Tom Barrett

ready to fly?

KLAAR OM VAN CHAOS NAAR KALMTE TE GAAN?

Laten we samen jouw digitale systemen op orde brengen een extern geheugen bouwen. 

bottom of page