top of page
Image by Priscilla Du Preez

Change the way you work.

Zet menselijk kapitaal efficiënter en effectiever in in jouw bedrijf en krijg productievere & gelukkigere medewerkers als resultaat. Met onze methodologie en jouw plan op maat.

ONTDEK ONS AANBOD

ONZE BELOFTE

Minder verspilde tijd

Inefficiënte processen, eindeloze meetings, onduidelijke prioriteiten, overvolle mailboxen, een eindeloze stroom aan vragen...Is dit herkenbaar? Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf de tijd niet langs ramen en deuren buiten gooit, maar elk uur zo optimaal mogelijk inzet.

Meer resultaten

Door met focus te werken bereiken we sneller onze doelen. Dat weten we allemaal, en toch houden we non-stop 50 ballen tegelijkertijd in de lucht. Wij helpen jouw bedrijf komaf maken met het altijd maar 'druk druk druk' zijn en vooruitgang te maken in wat er écht toe doet.

Minder stress

Je kan als bedrijf productief én menselijk zijn. Wij helpen jouw mensen niet harder werken, maar slimmer werken. We helpen elk individu hun tijd beter besteden, zodat ze hun verantwoordelijkheden beter kunnen beheren én zelf rust kunnen ervaren. De combinatie is mogelijk. Werkgeluk in plaats van werkdruk, met betere resultaten. Dat is waar wij voor staan.

LATEN WE SAMEN AAN DE SLAG GAAN

DOE DE TIME MANAGEMENT QUIZ

Via onze test ontdek je wat jij en je bedrijf nu nodig hebben om meer te realiseren in minder tijd. Zodat meer rust en resultaat binnen handbereik liggen.

SAMENGEWERKT MET:

LOGO-DARK_4x.webp
verotech-squareLogo-1639664606245.png
Exellys.png
10719.png
frame_0_delay-0.5s.jpg
5012-Amy-Logo-Final-Files-01-1024x444.png

ONZE MOGELIJKHEDEN

Let's Discover

Wat zijn de doelen van het bedrijf? Welke projecten en prioriteiten komen hieruit voort? Welke challenges ontdekken we op vlak van time en knowledge management? En waar liggen onze sterktepunten?

Dat analyseren we samen in de Discovery fase van ons proces. We observeren en bespreken jullie werkwijze als organisatie, maar ook deze van teams en individuen.

 

Daarnaast biedt onze Time Scan, een vragenlijst die peilt naar de individuele productiviteit van elke medewerker, een diepgaand inzicht in de uitdagingen op vlak van mentaal kapitaal, kennis en tijd in uw organisatie.

We bieden inzicht in mogelijke verbeterpunten op individueel, team- en organisationeel niveau met een rapport op maat van jouw bedrijf.

haute-stock-photography-subscription-the-agency-collection-final-41.jpg
Kopie van Wabi Sabi Illustraties.png
haute-stock-photography-subscription-the-agency-collection-final-44.jpg
Kopie van Wabi Sabi Illustraties.png

Let's run a Sprint

De analyse is gemaakt, tijd om aan de slag te gaan. Onze consultants helpen je de eerste stappen te zetten. 

Tijdens 3 sessies van 2 uur elimineren we de ballast in je bedrijf en definiëren we de projecten en prioriteiten die vanaf nu onze volle aandacht verdienen. Vervolgens bepalen we welke processen, procedures, afspraken en tools we nodig hebben om jouw manier van werken te veranderen en te stroomlijnen. Als laatste stap bekijken we hoe we deze veranderingen effectief en efficiënt kunnen implementeren in jouw bedrijf en de productiviteit op elk niveau kunnen verhogen. 

Onze samenwerking kan gaan van advies tot co-creatie van een time managementbeleid. We overleggen hiervoor steeds met de verschillende stakeholders in uw organisatie. 

Een sprint dient steeds voorafgegaan te worden door een discovery. We stellen eerst de juiste vragen vooraleer we oplossingen voorstellen.

Let's run a Marathon

Hier gaan we gedurende 3 maanden samen voor een totaalaanpak. Tijdens 6 sessies van 2 uur elimineren we de ballast in je bedrijf en definiëren we de projecten en prioriteiten die vanaf nu onze volle aandacht verdienen. Vervolgens bepalen we welke processen, procedures, afspraken en tools we nodig hebben om jouw manier van werken te veranderen en te stroomlijnen. Als laatste stap bekijken we hoe we deze veranderingen effectief en efficiënt kunnen implementeren in jouw bedrijf en de productiviteit op elk niveau van het bedrijf kunnen verhogen. 

Onze samenwerking kan gaan van advies tot co-creatie van een time managementbeleid, tot een aanzet geven van specifieke initiatieven om de productiviteit in uw organisatie te verhogen. We overleggen hiervoor steeds met de verschillende stakeholders in uw organisatie. 

Een sprint dient steeds voorafgegaan te worden door een discovery. We stellen eerst de juiste vragen vooraleer we oplossingen voorstellen.

haute-stock-photography-subscription-the-agency-collection-final-16.jpg
Kopie van Wabi Sabi Illustraties.png

Wat Klanten Zeggen

profielfoto.jpeg

Ellen haar filosofie is een welgekomen afwisseling van alle 'meer meer meer' productiviteitsgoeroe's. Hoe zalig is het om te horen dat het oké is om de uren die je wint, door efficiënter te werken, gewoon in jezelf, je vrienden/gezin of je passieprojecten mag investeren?

Heleen

Schermafbeelding 2022-09-01 om 14.12.16.png

Ik ben eindelijk tot op een punt gekomen waar ik rust gevonden heb en alles een plaats kan geven. We zijn bovendien ontzettend gegroeid door jouw tips & tricks. Onze eerste shop is een feit en de balans van 2 jobs, 2 kids, een man en huishouden is eindelijk in evenwicht.

Delphine

bynouchka15072030-scaled-ossf0vh939p0aryksch72ycju67j23yduvdqqvz2tc.jpeg

Ik kan het kort houden: je bent de Marie Kondo van mijn hoofd & bedrijf. Het is zo leuk en geeft zo'n fijn gevoel om overal eens structuur in te krijgen. Mijn systemen zijn nu helemaal on fleek en ik kan oprecht zeggen dat je mijn leven veranderd hebt.

Silke

Kopie van Wabi Sabi Illustraties.png

DE VRAAG DIE ONS DAGELIJKS DRIJFT

Hoe kunnen we onze tijd en mentale capaciteit zo optimaal mogelijk inzetten?

Door onze jarenlange ervaring bij bedrijven merken we dagelijks hoeveel kostbare tijd, energie en kennis er verloren gaat door inefficiënte communicatie, onduidelijke prioriteiten en chaotische systemen. Waardoor leiders zich onsuccesvol voelen en teamleden onproductief en onrustig.

 

Onze missie is heel simpel: wij helpen bedrijven menselijk kapitaal efficiënter en effectiever inzetten. Om maximale output te generen met minimale input.

Door onnodige ballast overboord te gooien, een digitaal ecosysteem te bouwen en productief met taken en informatie aan de slag te gaan, creëren we meer ruimte voor groei op niveau van het bedrijf én het individu, zorgen we voor minder ruis in de zijlijn en meer mentale rust bij jouw kenniswerkers.

Let's Change the Way your Work

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?  Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en je ontvangt een antwoord binnen de 48 uur op werkdagen.

Contact opnemen

Selecteer een optie

Bedankt voor de inzending! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Contact
bottom of page