top of page
Ellen_Lore Mattens Photography-61.jpg

The Academy

Werk op eigen tempo aan je productiviteit met onze online cursussen en live trainingen.

Werk Intuïtief Productief

In onze aanpak hanteren we een definitie van productief werken die wat afwijkt van de standaard. We werken voornamelijk op 4 verschillende pijlers.

MINDSET

Wat is onze definitie van productief werken? Hoe bereiken we rust in ons hoofd, ook lang wanneer de werkdag al afgesloten is? Wat bezorgt ons stress en wat zijn onze energiegevers en nemers? Mindset is het begin van alles, ook bij productiviteit.

PLANNEN

Plannen is een schaal waar wij jou graag jouw punt op helpen vinden. Zodat je je doelstellingen in actie kan vertalen en je tijd zo nuttig mogelijk kan besteden. Waarmee er meer ruimte wordt vrijgemaakt voor rust, groei en creativiteit.

SKILLS

Een planning maken kan iedereen. Je eraan houden is een ander verhaal. Je focus verhogen, communicatie verbeteren, meetings efficiënter laten verlopen, uitstelgedrag vermijden...
We pakken het allemaal samen aan.

TOOLS

Digitale tools maken al meer dan 4 decennia deel uit van onze werkrealiteit. Toch heeft niemand ons geleerd hoe we deze tools optimaal kunnen inzetten en kunnen omgaan met de overload aan informatie die op ons afkomt. Wij helpen je hier graag bij.

ONZE SPRINTS

DEZE DIY TRAJECTEN HELPEN JE IN 12 WEKEN MEER RESULTAAT IN JE WERK EN RUST IN JE HOOFD TE CREËREN

Ellen_Lore Mattens Photography-30.jpg

01

Rust in je Hoofd

Leer je definitie over productiviteit herschrijven en ontdek hoe je jouw energie boost en stressniveaus laat zakken.

Ellen_Lore Mattens Photography-57.jpg

03

Bewaak je Planning

De planning is gemaakt, nu moeten we ze volhouden. Focus, uitstelgedrag, grenzen stellen en duidelijke communicatie zijn de uitdagingen die we samen aanpakken.

Ellen_Lore Mattens Photography-61.jpg

02

Plan je Prioriteiten

Ontdek hoe je consistent in de richting van je doelen kan bewegen en je agenda optimaliseert voor productiviteit.

Ellen_Lore Mattens Photography-31.jpg

04

Crush je Chaos

Breng orde aan in de chaos door alle informatie in jouw digitale systemen te structureren en de juiste set aan tools te gebruiken. Te volgen in verschillende formats. 

Pieternel, Interieurarchitect

De cursus die ik volgde bij The Time Hub opende een nieuwe wereld voor mij. De inhoud en communicatie is toegankelijk en overzichtelijk. Ik zet de tips nog elke dag om in de praktijk om mijn workflow te optimaliseren. 

Studio Idem Dito

Mijn zus en ik zijn beiden twee (uitstellers) perfectionisten en leerden door de Crush your Chaos zaken loslaten maar ook net aanpakken en verbeteren. Bedankt The Time Hub voor de cursus, feedback & support!

Diëtiste Silke Desaever

Jullie zijn de Marie Kondo's van mijn bedrijf & hoofd. Mijn systemen zijn na het volgen van jullie cursus helemaal on fleek.

Ellen_Lore Mattens Photography-91.jpg

Wijd een volledig jaar aan jouw productiviteit en bereik meer dan ooit tevoren. Meer rust in je hoofd, meer effectiviteit en heldere prioriteiten, meer ruimte in je agenda en meer overzicht in je digitale systemen. Alles passeert de revue. Kortom, dit is jouw one-stop-shop voor all things productivity.

INTUÏTIEF PRODUCTIEF

Onze Marathon

bottom of page